çok değişken. 2000 TL'ye de yaptıran var 8000-9000 TL'ye de...seçtiğin türe ve doktora göre değişiyor...kızlar diş teli fıyatı hakkında bilginiz vrmı?
benimde dişlerim arasında boşluklar var ve bu halimden kurtulmak istiyorum doktor tavsiye edebilir msiniz?
arkadaşlar boğazıiçi tıp merkeziyle telefonda görüştüm şeffaf diş teli fiyatını sordum 3000 ile 6000 bin arasında değişiyo dedi randavu alıp muayane olcam sizce fiyat nasıl fikrinizi almak istiyorum
kızlar diş teli fıyatı hakkında bilginiz vrmı?
benimde dişlerim arasında boşluklar var ve bu halimden kurtulmak istiyorum doktor tavsiye edebilir msiniz?
2.700 tl 7 taksıt
dr. mustafa kocaağa tavsıye ederım uskudar mıhrıban sultan tıp merkezınde yada ozel muayenesıne gıdebılırsın
bende bugun nıahyet diş telımı taktırdım
doktor beyaz bısey verdı yara olursa kullanmam ıcın bırde agrın olursa ılac ıc dedı
suan agrım yok ınsallah boyle gıder
ama su mum gıbı olan seyı kullanan oldumu kızlar
ve doktor dıs fırcası normal oral b ortayumusak capraz kıllı tavsıye ettı
bunu tavsıye eder sanmıstım ablama ortodontı doktoru bunu kullan demıstı
bu dıs fırcasını kullanan varmı kızlar ?
ben kullanmıştım canım hatta ağız kısmının yedekleri satılıyor bir kutuda onu da al doktorum sık sık değiştirmemi söylemişti çünkü
Ortodontik fırçayı yani çapraz kıllı olanı sürekli kullanmak lazım, fotoğraftaki arayüz fırçasını da diş ile braket arasını temizlemek için yine sürekli kullanmak lazım. Yani senin evde her ikisinin de her daim olması lazım... Tavsiyem bir minik çanta edinip içine gün içinde sürekli taşıyacağın fırçanı, minik arayüz fırçanı ve gargaranı taşı. Su hariç her yeme içmeden sonra fırçalamaya gayret et. Akşamları ise son uzun fırçalamanı yaptıktan sonra arayüz fırça (fotoğraftaki) ile diş ve braket aralarını temizle...cnm doktorun tavsıye ettiği normal diş fırcası capraz kıllı falan her ay yenısını al dedı
resımdekını ablam kullanmıstı ve o dıs aralarını daha ıyı temızler dıye dusunuyorum
doktorun tavsıye ettgını ılk 3 ay kullanayım alt dıslere tel takılınca resımdekını alırım artık umarım ıyı bakabılırım dıslere
hergun 3 defa 4 5 dk fırcala dıye doktor tekrar tekrar soyledı:)
Ortodontik fırçayı yani çapraz kıllı olanı sürekli kullanmak lazım, fotoğraftaki arayüz fırçasını da diş ile braket arasını temizlemek için yine sürekli kullanmak lazım. Yani senin evde her ikisinin de her daim olması lazım... Tavsiyem bir minik çanta edinip içine gün içinde sürekli taşıyacağın fırçanı, minik arayüz fırçanı ve gargaranı taşı. Su hariç her yeme içmeden sonra fırçalamaya gayret et. Akşamları ise son uzun fırçalamanı yaptıktan sonra arayüz fırça (fotoğraftaki) ile diş ve braket aralarını temizle...
Ayrıca hayırlı olsun braketlerin:)
bana sormadın ama cevap vermek istedimmınık dıs fırcaları sade normal fırcalar cantamda dıs macunu ıle tasıyorum bırde dıs ıpı alt dısler ıcın takılana kadar kullanıcam
bugun hemen dedıgın fırcadanda alıcam doktor belkıde unuttu soylemeyı ama orda bahsetmıstım o fırcadan
gargara ıse yarıyormu ? doktor gargara etkılı olmaz dedı temızlemede
son bırsey sorsam beyazlatıcı ozellıklı dıs macunları kullanmayı tavsıye edermısın
bunun gıbı ?
bana sormadın ama cevap vermek istedimben bu diş macununu kullanıyorum ve mavısını de kullanıyorum artı bıde arada gargara.. diş kontrolune her gıttıgımde dısıne cok iyi bakıyorsun diyor hekimim.. bi zararı felan oldugunu zannetmıyorum..
Sonucuna kesinlikle degiyor ama , sonrasi bitmiyor ki ya sürekli gece birsey takmaniz gerekiyor yada arkadan birsey sabit takiyorlar oda ciktimi yeni fiyatini ödüyorsun bidaha pahali ve ömürlük is malesef...
zamanla insana gina gelio....
bana sormadın ama cevap vermek istedimben bu diş macununu kullanıyorum ve mavısını de kullanıyorum artı bıde arada gargara.. diş kontrolune her gıttıgımde dısıne cok iyi bakıyorsun diyor hekimim.. bi zararı felan oldugunu zannetmıyorum..
Eki Görüntüle 428553
dişerim gittikce düzeliyor çooook mutluyumdarısı diş teli isteyen herkesin başına... zorlu bi süreç oluyor bazen ama eminim sonuca değecek
bilgilerinize baktım da İstanbul'da yaşıyorsunuz. Avrupa yakasında fatihte çapa ortodonti kliniği var. ben orada tedavi oluyorum.. eğer size yakınsa bir görüşün derim. oradaki ortodontistlerin ve asistanlarının hepsi dünya tatlısı insanlar. Ben gerçekten çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?