Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

ben zaten dışarıda yerken artık dürüm ekmek arası gibi şeyleri söylemiyorum :) çatal bıçakla yenecek şeylerden istiyorum. Yoksa rezillik yani :)

arkadaşlar,kola içmemiz pek önerilmiyor ya,gerçi ben 3 ayda 2 kez içtim ama,maden suyu da mı yasak? ben maden suyuna limon sıkıp içiyorum ama hata mı bilmiyorum

arkadaşlar,kola içmemiz pek önerilmiyor ya,gerçi ben 3 ayda 2 kez içtim ama,maden suyu da mı yasak? ben maden suyuna limon sıkıp içiyorum ama hata mı bilmiyorum

Bende spor yapıyorum ve sağlıklı beslenmeye calısıyorum 2 gunde 1 lt maden suyu bıtırırım genelde
doktora maden suyudamı yasak dedım ıcmek zorundamısın dedı
spor yapıyorum saglıgıma dıkkat edıyorum bu yuzdende hergun tuketıyorum dıyınce içebılırsın dedı
ama soda degıl o gaz katılan ıcecek maden suyu kendınden mınarel ve gazlı gercı ben ozkaynak 1lt alıyorum kapagı acılınca
asıdı gıdıyor dıger gune ...

Arkadaslar benim ust cenem onde yani disleklik var... 2 ay once tel taktirdim ust dislerime, hic agrim falan olmadi gayet memnundum takii dune kadar:2: alt dislerimede braket takildi takilmaz olaydi oluyorum agridan sadece o olsa iyi bide dislerimi tam kapatamiyorum ufak boncuk gibi bisey takti kok disime birbirine temas etmicekmis disler peki ben nasil yemek yicem 2 gundur acim corbada kesmiyor benibu durum gecicimi lutfen bilgi verin..

kızlarr yaaa acaba braketlere özel bi diş macunu varmı braket sararmasını önleyen yada beyazlatann ayy bıktım artık hangi diş macunu diye düşünmekten.

geçmiş olsun canım. bende dişleklik yüzünden tedavi oluyorum. ama tedavi şekillerimiz farklı sanırım. inş bi an önce geçer şikayetlerin.

gözum korktu sımdı bende dişleğim
daha ustlerı yenı yenı alısıyorum ozellıkle on dıslerımın ustundekı braketler dudagımın ıcını tahrıs edıyor cok
bırde alt takılınca kotu olcaksak

kızlarr yaaa acaba braketlere özel bi diş macunu varmı braket sararmasını önleyen yada beyazlatann ayy bıktım artık hangi diş macunu diye düşünmekten.
sıgnal anında beyazlatıcı dısmacunu esım kullanıyor cok memnun gecıcıde olsa beyazlık saglıyor
senın braket seffafmı ?

canım herkesin tedavi şekli farklı korkma. ben üstlere daha zor alışmıştım. altlara alışmak çok kolaydı yanii

evt canım şeffaf braketlerim diş macunum bitmek üzere hangi macunu kullansam diye düşünüyorum bu aralarr

1-2 haftaya geçer o merak etme bende tek taktım ilk haftalar zor oluyo hiç bişey yiyemiyosun ama dediğim gibi en geç 2 haftaya hiç bişeyin kalmaz

doktor enaz 3 ay sonra dedı alt dıslere telı aslında bıranonce taksınkı alısıyım ıstıyorum bakalım
dayanıcaz elbet guzel rahatca gulumsemek ıcın ..

doktora gıttıgınde sorsan onun tavsıseyı olur belkı ben bıdahakı gıdısımde sorucam ..

ben sensodyne kullanıyorum o baya iyi oluyo benimde porselen braket sararma oluyo dişçiye temizletiyorum arada.

Son düzenleme:

Damak ilk bir kac ay icin veriyorlar , bazilar hayati boyu takmali mesela ben.

Onun haricinde retainer adinda dislerin arkasina bir tel yapistiriyorlar, buda ömür boyu kalio, tabii zaman zaman cikio, buda baya masrafli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…