o bakımdan çok iyi zten cnm ama. dürüm veya ekmek arası tarzı şeyler yerken kötü işte elinle koparmaya çalışıyosun dağılıyo falan çok can sıkıcı oluyo. hemde pek hoş görünmüyo insan o şekilde
ben zaten dışarıda yerken artık dürüm ekmek arası gibi şeyleri söylemiyorum :) çatal bıçakla yenecek şeylerden istiyorum. Yoksa rezillik yani :)
tost bile böyle
öyle tabi canım yaa ay ben muz bile ısırmaya korkuyorumm varyaaa
ben arda dişlerimle ısırıyorum muzu :) hatta biraz daha sert şeyleri arka dişlerimle halledebiliyorum ama çok komik bir görüntü oluşuyo :d taa arka dişlerime götürmek lokmayı
arkadaşlar,kola içmemiz pek önerilmiyor ya,gerçi ben 3 ayda 2 kez içtim ama,maden suyu da mı yasak? ben maden suyuna limon sıkıp içiyorum ama hata mı bilmiyorum
Arkadaslar benim ust cenem onde yani disleklik var... 2 ay once tel taktirdim ust dislerime, hic agrim falan olmadi gayet memnundum takii dune kadar:2: alt dislerimede braket takildi takilmaz olaydi oluyorum agridansadece o olsa iyi bide dislerimi tam kapatamiyorum ufak boncuk gibi bisey takti kok disime birbirine temas etmicekmis disler peki ben nasil yemek yicem 2 gundur acim corbada kesmiyor beni bu durum gecicimi lutfen bilgi verin..
geçmiş olsun canım. bende dişleklik yüzünden tedavi oluyorum. ama tedavi şekillerimiz farklı sanırım. inş bi an önce geçer şikayetlerin.
Arkadaslar benim ust cenem onde yani disleklik var... 2 ay once tel taktirdim ust dislerime, hic agrim falan olmadi gayet memnundum takii dune kadar:2: alt dislerimede braket takildi takilmaz olaydi oluyorum agridansadece o olsa iyi bide dislerimi tam kapatamiyorum ufak boncuk gibi bisey takti kok disime birbirine temas etmicekmis disler peki ben nasil yemek yicem 2 gundur acim corbada kesmiyor beni bu durum gecicimi lutfen bilgi verin..
sıgnal anında beyazlatıcı dısmacunu esım kullanıyor cok memnun gecıcıde olsa beyazlık saglıyorkızlarr yaaa acaba braketlere özel bi diş macunu varmı braket sararmasını önleyen yada beyazlatannayy bıktım artık hangi diş macunu diye düşünmekten.
Hepimiz mi dişleğiz yahu.
gözum korktu sımdıbende dişleğim
daha ustlerı yenı yenı alısıyorum ozellıkle on dıslerımın ustundekı braketler dudagımın ıcını tahrıs edıyor cok
bırde alt takılınca kotu olcaksak
sıgnal anında beyazlatıcı dısmacunu esım kullanıyor cok memnun gecıcıde olsa beyazlık saglıyor
senın braket seffafmı ?
canım herkesin tedavi şekli farklı korkma. ben üstlere daha zor alışmıştım. altlara alışmak çok kolaydı yanii
evt canım şeffaf braketlerim diş macunum bitmek üzere hangi macunu kullansam diye düşünüyorum bu aralarr
canım herkesin tedavi şekli farklı korkma. ben üstlere daha zor alışmıştım. altlara alışmak çok kolaydı yanii
evt canım şeffaf braketlerim diş macunum bitmek üzere hangi macunu kullansam diye düşünüyorum bu aralarr
nasıl yanı teller cıktıgında yınede bırseyler kullanıcakmıyız bır ömür boyu ?
ben doktorda sırada beklerken bır hasta ıle konusutm damak takılıyormus
ama tedavı surecınde ve takmazsan tedavı uzuyormus bahsettıgn bumu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?