Damak ilk bir kac ay icin veriyorlar , bazilar hayati boyu takmali mesela ben.
Onun haricinde retainer adinda dislerin arkasina bir tel yapistiriyorlar, buda ömür boyu kalio, tabii zaman zaman cikio, buda baya masrafli oluyor.
doktor enaz 3 ay sonra dedı alt dıslere telı aslında bıranonce taksınkı alısıyım ıstıyorum bakalım
dayanıcaz elbet guzel rahatca gulumsemek ıcın ..
doktora gıttıgınde sorsan onun tavsıseyı olur belkı ben bıdahakı gıdısımde sorucam ..
ben sensodyne kullanıyorum o baya iyi oluyo benimde porselen braket sararma oluyo dişçiye temizletiyorum arada.
koray eryılmaz sizin??
Ne tesadüf bende koray beyde tedavi görüyorum. :) çapa ortodonti bana güven veriyor
Eki Görüntüle 433811 Eki Görüntüle 433812
Kızlar sizede bu metal halkalardan takıldı mı? Dişetlerime fena halde batmaya başladı alışamadım bir türlü bunlara... Temizlemesi falanda çok zor.. Acısını dindirmek için ne yapmalıyım anlamadım.. Var mı öneriniz?
Kızlar sizede bu metal halkalardan takıldı mı? Dişetlerime fena halde batmaya başladı alışamadım bir türlü bunlara... Temizlemesi falanda çok zor.. Acısını dindirmek için ne yapmalıyım anlamadım.. Var mı öneriniz?
mumu nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar ? benım ust dudak ıclerı hıssızlesıyor nerdeyse o derece teller rahatsız edıyor mumları nasıl koyucagımı bılmıyorum bırde o zamanla dusuyor dımı ?
Damak ilk bir kac ay icin veriyorlar , bazilar hayati boyu takmali mesela ben.
Onun haricinde retainer adinda dislerin arkasina bir tel yapistiriyorlar, buda ömür boyu kalio, tabii zaman zaman cikio, buda baya masrafli oluyor.
mumları hangi dişlerin yanak içinin ağrımasına sebep oluyorsa o braketlerin üstüne koy.benimde ağzımın içi çok yara olmuştu,dudaklarım çatlamıştı 5 ,6 gün sonra geçmişti .Merak etme yeni taktırdığın için endişelisin hepsi geçicek.benimde bugün randevum var.Doktorumuz aynı sormak istediğini varsa gitmişken sorabilirim.
koymayı denedım mumu hep dustu :) acemılık işte bugun dısarı cıkmadan denıcem yıne
doktora dıs macunu ve gargara önerisini sorabılırmısın dıger soruları tedavımle alakalı olucagı ıcın ben gıttıgımde sorarım
1 ay sonraya randevu vermıstı 3 hafta sonra gıdıcem damak lastık olayını sorucam sağol canım destegın ıcın
umarım guzel haberlerle gelırsın doktor diş bakımını begenır :) begenmedıgını fırcalıyor bızzat sahıt oldum kı haklıda:)
Tatlım benim doktorum alışmam için 1 günlüğüne sadece bunları takıp beni eve yollamıştı bende dayanamamış ertesi gün soluğu doktorun yanında almıştım.Sonra alt braketleri takmıştı.Şuanda sadece alt dişlerimde tel var zaten. Ve üst dişlerimdede bu yüzüklerden var. Sabret en fazla acısı 2 gün sürer sonra ağzın zaten onun orda bulunmasına alışıyor ister istemez. Ama dayanamıyorum diyorsan doktorundan mum isteyebilirsin. En azından acısını hafifletir. Ama ben çok acı çekmedim daha doğrusu teller takıldıktan sonra sorun yaratmadılar.
Ve cevap vermişken. Kızlar tedavim çok güzel devam ediyor üst dişlerimde şuan tel olmamasına karşın pendulum sayesinde dişlerimin arası baya açıldı bu ay üst tellerimide takacak sanırım doktorum. Ama şikayetim şu diş etlerim çok hassaslaştı. Şişmeler oluyor,dişlerimi fırçalarken kanamalar oluyor. Çok rahatsız olmaya başladım. Dişlerimi fırçalamaktan çekinecek hale geliyorum.Sizdede oluyor mu napmamı önerirsiniz? Yada nedendir bir fikriniz var mı ?
gunaydin kizlar tecrubeli teldaslarim size bir sorum var.: ben bir ay sonra tr yolcusuyum 7 hafta kalacagim. dr rdv una iki ay bir sure ara vermek zorunda kalacagim acaba 2 ay cokmu zuzundur teller agzimda iki uc hafta cok kalsa zarari olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?