ortodonti tedavim bitti. braketler bile çıkarıldı ama benim dişim sallanıyorsizce normal midir? bu durumu yaşayan var mı? çok endişeliyim
şimdi doktor sabitleyici verdi sadece yemeklerde çıkartacagım. bunlar bir işe yarar mı sizce?
avrupa yakası ortadontist tavsiyeleri alabilirmiyiz kızlar
merhaba kızlar
lastikler ilk kullanımda daha sert oluyor bende bu yüzden bazen günde 2 kez bile değiştiriyorum bazen unuttugumda oluyor tabi çalışıyorum malesefki iş ortamında lastikle konuşan gülen biri çok estetik durmuyor ama napalım katlanacaz , nasip olursa kasımda benmkilerde çıkacak dişlerimin dizilişinde bir problem kalmadı herşey düzeldi fakat alt ve üst dişler agız kapandıgı zaman arkalarda aralık kalıyor onu gidermek içinde üst köpekten alt azıya dogru lastiği geçiriyorum.
bu haliyle bile çok seviyorum onları çıktığında çook mutlu olucam agzım hep acık gezecemmm
not: kırmızı ruju öyle özledim ki :2:
Telleri çıkan arkadaslar şeffaf sabitleyiciler çok belli oluyormu konusurken ?
Yoo. Benim arkadaşlarım farketmedi bile.
geçmiş olsun ve gözün aydın:) bu konuyu ben de sordum doktoruma olacakmış, normalmiş. Ben şeffaf sabitleyici değil de kullanım kolaylığı nedeniyle diş arkasına yerleştirilen retainer kullancağım.
merhaba kızlar bende 3 sene bekledikten sonra sonunda diş tellerimi taktıracağım.
ama şimdide dolgularımın yapılmasını bekliyorum sanırım 4 aya kadar ancak biter onlar acayip çok var dolgu yapılcak diş.
telin ilk takıldığı günden itibaren her ay fotosunu çekmek istiyorum taktırmak isteyip çekinenler cesaret alsın diye. zaman nasıl geçecek ya, başlamadan bitmesini istiyorum
Retainer (doktorumun dediğine göre) dişleri daha uzun süre, daha sabit tutuyor. diğer taraftan kullanım açısından da daha kolay geliyor bana. daha önce de yazmıştım, benim doktorum ve bir arkadaşım senelerdir ağızlarında retainer ile yaşıyorlar ve unuttuk gitti diyorlar:)teşekkürler özdencan öyle rahatladım ki kaç gündür ağlıyorum. sinirlerim bozulmuştu. benim doktorum secenek sunmadı bana. dogrudan şeffaf sabitleyicileri verdi. iki hafta gündüzleri de kullan dedi. sonra zaten kontrolüm var. o zaman bu dişleri sallanma olayını da soracagım.
peki bu diş sallanması ne zamana duruyormuş. bilgin var mı? dişler düşmez umarım
öncelikle selam kızlar bende tel taktırmayî dusünûyorum fakat uzun bi sürec gibi geliyor
fiyat olarak ne kadar oluyor bilen varmi?
kızlaaar banada lastik takıldıı en sonundaaaallahtan 1 ttane sol tarafımda pek görünmüyo ama ağzımı açamıyorum ne kadar kalcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?