oral- B nin bu fırçalarını verdi doktor bana . diş macunu larak da ben sensodyn kullanıyorum
Eki Görüntüle 451274 Eki Görüntüle 451275
bende bu fırçayı kullanıyorum canım. bunun dışında başka iyi bi fırça varmı merak ettim. fırçamı değiştirme zamanım geliyo çünkü.
fırçanızı ne kadar sürede değiştiriyorsunuz
kızlarr bana diş fırçası ve diş macunu önerirmisiniz lütfen.
sensodyne diş fırçasını merak ediyorum aslında onu deneyebilirimsensodyne'nin diş fırçasını ve diş macununu kullanıyorum. arayüz fırçası olarak da oral b yi tercih ediyorum
Eki Görüntüle 451306 http://www.kadinlarkulubu.com/asset.php?fid=369500&uid=225438&d=1340573286
ben bu fırçayı kullanıyorum gerçekten arayüz fırçasını bile kullanmaya gerke duymuyorum .kontrollerimde doktorum bakımımı beğendiğini söylüyor.
sensodyne diş fırçasını merak ediyorum aslında onu deneyebilirimsağol canım
rica ederim :)
ben geçenlerde bir fırça gördüm sensodyne. görüntü olarak oral-b ortodontik fırçaya çok benziyo o yüzden dikkatimi çekti. sanırım onuda alıcamm
en güzelini bulana kadar denemeye devamm
aynen öyle denemeye devam :) ben yaklaşık olarak 2 yıldır bunu kullanıyorum umarım sende memnun kalırsın
anadolu yakasında tel taktırıpda çoookk memnun olan var mı? ben barış beyde tel taktırmayı çok istiyorum ama benim bütçeme çok ağır geliyor.
başkasında tel taktırsam yine onda aklım kalacak biliyorum ama aileme de çok yüklenmek istemiyorum. tavsiye verecek birileri var mı acaba kızlar
anadolu yakasında tel taktırıpda çoookk memnun olan var mı? ben barış beyde tel taktırmayı çok istiyorum ama benim bütçeme çok ağır geliyor.
başkasında tel taktırsam yine onda aklım kalacak biliyorum ama aileme de çok yüklenmek istemiyorum. tavsiye verecek birileri var mı acaba kızlar
Eki Görüntüle 451306 http://www.kadinlarkulubu.com/asset.php?fid=369500&uid=225438&d=1340573286
ortodontik tedavi görenler için bütün fırçaların en uzun ömrü 3 ay sonuçta , ipananın ucuz fırçaları oluyo bende toplu alıyorum..zaten teller yıpratıyor 45günde değiştiriyorum.
yoksa 2 yıl boyunca para dayanmazkayserili damarım tutuyo bazen
ilk teller takıldığında en kalitelisinden macun ve fırça almıştım 2 kez aldım sonra pess dedim :)))
ben arayüz fırçası kullanmadım hiç gerek kalmıyo iyice temizliyorum yanlız oral b nin diş ipi var nane aromalı ondan kullanıyorum aklıma estiği zaman bu genelde pazar günleri oluyo işten anca fırsat bulabiliyorum..
şu andada forevey'in aloe veralı diş macununu kullanıyorum memnunum öyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?