Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

anadolu yakasında tel taktırıpda çoookk memnun olan var mı? ben barış beyde tel taktırmayı çok istiyorum ama benim bütçeme çok ağır geliyor.

başkasında tel taktırsam yine onda aklım kalacak biliyorum ama aileme de çok yüklenmek istemiyorum. tavsiye verecek birileri var mı acaba kızlar

ben bu fırçayı kullanıyorum gerçekten arayüz fırçasını bile kullanmaya gerke duymuyorum .kontrollerimde doktorum bakımımı beğendiğini söylüyor.

sensodyne'nin diş fırçasını ve diş macununu kullanıyorum. arayüz fırçası olarak da oral b yi tercih ediyorum
sensodyne diş fırçasını merak ediyorum aslında onu deneyebilirim sağol canım
Eki Görüntüle 451306 http://www.kadinlarkulubu.com/asset.php?fid=369500&uid=225438&d=1340573286

ben bu fırçayı kullanıyorum gerçekten arayüz fırçasını bile kullanmaya gerke duymuyorum .kontrollerimde doktorum bakımımı beğendiğini söylüyor.

ayyy gerçekten mi yaa bunuda denemeliyimmm

ben geçenlerde bir fırça gördüm sensodyne. görüntü olarak oral-b ortodontik fırçaya çok benziyo o yüzden dikkatimi çekti. sanırım onuda alıcamm

en güzelini bulana kadar denemeye devamm

aynen öyle denemeye devam :) ben yaklaşık olarak 2 yıldır bunu kullanıyorum umarım sende memnun kalırsın

bı kac sayfa gecmısı okusan :) anadolu yakasında
dr. mustafa kocaağa 2.700 7 taksıt

bı kac sayfa gecmısı okusan :) anadolu yakasında
dr. mustafa kocaağa 2.700 7 taksıt

ortodontik tedavi görenler için bütün fırçaların en uzun ömrü 3 ay sonuçta , ipananın ucuz fırçaları oluyo bende toplu alıyorum..zaten teller yıpratıyor 45günde değiştiriyorum.
yoksa 2 yıl boyunca para dayanmaz kayserili damarım tutuyo bazen
ilk teller takıldığında en kalitelisinden macun ve fırça almıştım 2 kez aldım sonra pess dedim :)))
ben arayüz fırçası kullanmadım hiç gerek kalmıyo iyice temizliyorum yanlız oral b nin diş ipi var nane aromalı ondan kullanıyorum aklıma estiği zaman bu genelde pazar günleri oluyo işten anca fırsat bulabiliyorum..
şu andada forevey'in aloe veralı diş macununu kullanıyorum memnunum öyle işte..

arayüz fırçasını kesinlikle kullanmadan yapamıyorum çünkü yemek artığı kalmasa bile hiç o aralara fırça değmiyor sonra iyice birikecek lekeler sararmalar başlayacak ben fırçalamama rağmen hafif sararmalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…