çok teşekkür ederim pamukseker. bende çok doktor adı alıyorum ama istiyorumki tanıdık ismi verilmesinden çok hastası olup memnun kalan birinden tavsiye alayım. o yüzden böyle araştırıyorum. cumartesileri genelde çalışıyorum müsaitbi günümde gidip görüşmeyi planlıyorum. ben anadolu yakasında oturuyourm benim için zor olcak ama yine de gidp görmeliyim. çok sağolasın arkadaşım..
rica ederimm canım ne demekk
koray beyde şöyle birşeyde var hem işini iyi yapıyor hemde güleryüzlü benim için en önemli şey bu. yanına gidince sıkılmıyosun çekinmiyosun birşey sormaktan. ben çok rahatım o konularda. bazı arkadaşlar mesela soru soramıyorlar. o çok kötü. allah razı olsun koray bey çok iyi davranıyorr
Hangi hastane? Birde alt üst mü? Son olarak da ne kadar veriyorsunuz? :)
özel çapa ortodonti canım. alt üst. peşin 3500 tl civarı . tabi herkesin tedavi şekline göre değişiyo fiyat
Ben Florya'da özel bir diş hastanesine sordum alt üst takılacak çünkü benim ön dişlerim önde malesef. 5000 istediler ve 2 yıl her ay gelip kontrol olacaksın dediler de.
canım belki tedavi şekli farklıdır fiyatta ondan kaynaklanıyordur.bende her ay gidiyorum hatta özel durumlar olunca ayda 2 3 gittiğimde oluyorr
Ya peki sen kaç yaşındasın? 18inden sonra daha zor oluyormuş diye okumuştum da... Ben anca en az 23 yaşında takabileceğim bu telleri.
36 yaşında biri olarak buna ben de cevap vereyim:) elbette erken yaşlarda daha kolay ama doktorunu dinler, bakımını iyi yapar ve itinalı olursan süre fark etmez. Zorluk bence göreceli, iyi bakarsan daha hızlı sonuç alırsın ama 10 yaşında da olsan, lastiklerini düzgün kullanmazsan, temizliğine veya diğer dikkat edilecek konularda itinalı olmazsan ne fark eder yaş...
Ya peki sen kaç yaşındasın? 18inden sonra daha zor oluyormuş diye okumuştum da... Ben anca en az 23 yaşında takabileceğim bu telleri.
19 yaşındayım bennn
19 yaşındayım bennn
19 yaşındayım bennn
Ben de 18'e gireceğim ama şimdi üniversite masrafları olacağı için taktıramayacağım malesef.
suzani çok üzülme cnaım ben 26 yaşındayım yeni taktırabileceğim, 23 yaşımdan beri diş teli taktırmayı bekliyorum. sen daha çok gençsin çok takılma hayatını yaşatabi taktırsan daha güzel ama taktıamıyorsanda kafana takmıycaksınki düşündükçe üzülme, kendini pozitif hisset.
Bazı doktorlar taksitle yapıyorlar, hele iyice araştırıp iyi bir doktor bulur, durumu da açıklarsan belki hemen başlayabilirsin. olmazsa da üzülme, inşallah çok çok güzel bir işe girer, iyi paralar kazanır kendi paranla tedavini yaptırırsın...duyduğun fiyatlar çok değişken olacaktır, ben geçen sene alt üst damak, şeffaf braket için bir çok fiyat aldım. 3000TL ile 10000 TL'ye kadar var. umarım herşey gönlünce olur...Cevap yazdığınız için teşekkürler. :) Yeter ki şu çene yapım düzelsin ya.Ben aslında şuan taktırmak istiyorum ama malesef durumumuz buna şimdilik uygun değil. Ancak kendim işe girince kendi paramla taktırabileceğim telleri. Bu da 5 yılım falan var demek.
çok net hatırlamıyorum ama 18 yaş altı ssk'dan ödenek alınıyordu sanırım. geç kalmadan bir araştırabilirsin...Ben de 18'e gireceğim ama şimdi üniversite masrafları olacağı için taktıramayacağım malesef.
Ben emekli sandığıyım zaten devlet 4 yıl sonraya sıra veriyor. Ben özel hastanede taktıracağım her ay görüşebilirim felan.çok net hatırlamıyorum ama 18 yaş altı ssk'dan ödenek alınıyordu sanırım. geç kalmadan bir araştırabilirsin...
diş eti manikürü diye bieşyi ilk kez duyuyorum ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?