arayüz fırçasını kesinlikle kullanmadan yapamıyorum çünkü yemek artığı kalmasa bile hiç o aralara fırça değmiyor sonra iyice birikecek lekeler sararmalar başlayacak ben fırçalamama rağmen hafif sararmalar var[/QUOTE
KIZLAR BENİM ANCAK 1 AY DAYANIYOR FIRÇA ÇOK YIPRANIYOR . AYDA BİR FIRÇA VE DİŞ MACUNU YENİLİYORUM. ORAL B ORTODONTİK FİRÇA VE SENSODYN ALIYORUM BEN. İKİSİNDEN DE MEMNUNUM AMA BENCE ARA YÜZ FIRÇA OLMADAN OLMUYOR. FIRÇA HER YERE ULAŞAMIYOR. AYRICA BEN LİSTERİNE GARGARA DA KULLANIYORUM AKLIMA ESTİKÇE :) BAYA MASRAFLI OLUYO BU İŞ YAA
bı kac sayfa gecmısı okusan :) anadolu yakasında
dr. mustafa kocaağa 2.700 7 taksıt
çok teşekkür ederim canım, baya bi sayfa bakındım ama doktor adı hiç göremedim özel çapa hastanesinden başka karşıda ama oraya bile bakabilirm yani yeterki deneyim memnun kalan birilerini bileyim. bu doktor ne tarafta acaba?
evet ya döet gözle bekliyorum çıkmasını hergün inceliyorum fotoğrafını çekiyorum dişlerimin
uskudar mıhrıbansultan tıp merkezınde sahılde ulasım kolay
2 yıldır ara ara dişlerımden dolayı oraya gıdıyordum ve mustafa beyı hep ful yogun gordum
gıdenlerle konustum hepsı memnun kalmıs doktor beyden bende boylelıkle tedavıye basladım
burda bır arkadas daha vardı oda fatıhtekı muayenesıne gıdıyormus mustafa beyın
umarım gönül rahatlıgıyla gıdebılcegın bır doktor bulursun
kızlar dün gece bir şey farkettım:18:
dişlerımı fırcalarken sureklı asırı kanama oluyor diş etlerinde
derınlemesıne kürataj temızlıgı gıbı temızlık yapılmıstı teller oncesı ona bagladım kanamayı
ama ozellıkle ust dıslerımde tellerın bağlama yerı olan ıkı dıs arası cok kotu kanıyor
ara fırcayı temızlık ıcın oraya getırdıgımde bırde ne goreyımdıs etımın ıcıne gırıyor fırca dırek yukardan cıkıcagına etın ıcıne gırıyor
sızde bunu yasadınızmı nıye boyle oluyor doktor sadece cuma gunlerı glıyor cuma gunu gıdıp sorucam doktorada
çok teşekkür ederim gulsevdam, umarım uygun bir yer bulabilirm. çapa hastanesnde yaptıran arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok iyi olacak. mustafa bey içinde bkaınacağım ama benim teller yine ertelendi galiba yılbaşına kalacak oofff
derınlemesıne kürataj temızlıgı gıbı temızlık yapılmıstı teller oncesı ona bagladım kanamayı
ama ozellıkle ust dıslerımde tellerın bağlama yerı olan ıkı dıs arası cok kotu kanıyor
ara fırcayı temızlık ıcın oraya getırdıgımde bırde ne goreyımdıs etımın ıcıne gırıyor fırca dırek yukardan cıkıcagına etın ıcıne gırıyor
sızde bunu yasadınızmı nıye boyle oluyor doktor sadece cuma gunlerı glıyor cuma gunu gıdıp sorucam doktorada
canım bence cumayı beklemeden doktora telefonla ulaş en azından bilgi verebilir. yada tavsiye..
benim de üst dişlerimde kanama oluyordu doktoruma söyledim bişey olmaz o bölgeyi biraz daha yavaş fırçala zorlama dedi dişlerin hareket etmesinden falan kaynaklanıyor da olabilir
çok uzun süre tel kullanmış biri olarak cevap veriyorum canım sana sıkma canını böyle şeylerle genelde işlem geçirildiği ve diş etleri hassaslaştığı içi oluyor böyle şeyler bakımına daha fazla dikkat et doktoruna da sor tabi ben sadece endişelenmemn için cevap yazıyorum
canım çapa devlet hastanesinden mi bahsediyosun yoksa özel çapadan mı:44::44::44:
özel çapa canım, devlet olanı 2017 ye gün verdi de
en çok çok memnunun doktorumdan, Anadolu yakasında, normalde Acıbadem'in doktoru freelence olarak da muayenehanede çalışıyor. arzu edersen özelden mesaj yollarım...çok teşekkür ederim canım, baya bi sayfa bakındım ama doktor adı hiç göremedim özel çapa hastanesinden başka karşıda ama oraya bile bakabilirm yani yeterki deneyim memnun kalan birilerini bileyim. bu doktor ne tarafta acaba?
canım ben özel çapada tedavi oluyorumm
en çok çok memnunun doktorumdan, Anadolu yakasında, normalde Acıbadem'in doktoru freelence olarak da muayenehanede çalışıyor. arzu edersen özelden mesaj yollarım...
hiç teleşlanma, olabilir, çok az bir şekilde benim de olmuştu, sonra geçti. bu bir kısır döngü gibi, kanadığı için korkup fırçalamıyorsun, fırçalamadığın için de bakteri birimi artıyor ve kanaman çoğalıyor. tavsiyem nazikçe ama sıklıkla fırçala, o bölgeye özel bir ilgi göster, bir süre sonra geçecektir, merak etme...ama yine de elbette doktoruna danış, geçmiş olsun...
pamukseker hangi doktora yaptırıyorsun? ne kadar zamanda düzeldi. barış beye o kadar kafayı koydum güvendimkki sanki başka doktora gitsem ondan geç yaparmış gibme geliyor. lütfen bana tedavini biraz anlatır mısn ne kadar zamanda düzeldi? kaç yıl kalacak?
canım ben koray beye tedavi oluoyrum çok memnunum en başından söyliyim. koray beyin dışında bütün hastane çalışanları mükemmel insanlarr
ben tedavime 1 aralıkta başladım işte bugün tam 7 ay doluyo. 8. aya başlıcam. koray bey tedavi süresini en uzun 1.5 yıl olraak söyledi. bu sürenin büyük ihtimalle daha az olacağını söyledi. şimdilik ilerlemelerimde iyibakalım zaman göstericek ne zamn çıkacağını.
canım bunun dışında çapada diğer ortodontistlerde tedavi olan arkadaşlarda var burda onlarada fikrini sorabilrsin. onlarda bildiğim kadarıyla memnun. bi gidip görüş derimm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?