Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

bı kac sayfa gecmısı okusan :) anadolu yakasında
dr. mustafa kocaağa 2.700 7 taksıt

çok teşekkür ederim canım, baya bi sayfa bakındım ama doktor adı hiç göremedim özel çapa hastanesinden başka karşıda ama oraya bile bakabilirm yani yeterki deneyim memnun kalan birilerini bileyim. bu doktor ne tarafta acaba?

uskudar mıhrıbansultan tıp merkezınde sahılde ulasım kolay
2 yıldır ara ara dişlerımden dolayı oraya gıdıyordum ve mustafa beyı hep ful yogun gordum
gıdenlerle konustum hepsı memnun kalmıs doktor beyden bende boylelıkle tedavıye basladım
burda bır arkadas daha vardı oda fatıhtekı muayenesıne gıdıyormus mustafa beyın
umarım gönül rahatlıgıyla gıdebılcegın bır doktor bulursun

kızlar dün gece bir şey farkettım:18:
dişlerımı fırcalarken sureklı asırı kanama oluyor diş etlerinde
derınlemesıne kürataj temızlıgı gıbı temızlık yapılmıstı teller oncesı ona bagladım kanamayı
ama ozellıkle ust dıslerımde tellerın bağlama yerı olan ıkı dıs arası cok kotu kanıyor

ara fırcayı temızlık ıcın oraya getırdıgımde bırde ne goreyım dıs etımın ıcıne gırıyor fırca dırek yukardan cıkıcagına etın ıcıne gırıyor
sızde bunu yasadınızmı nıye boyle oluyor doktor sadece cuma gunlerı glıyor cuma gunu gıdıp sorucam doktorada

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim gulsevdam, umarım uygun bir yer bulabilirm. çapa hastanesnde yaptıran arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok iyi olacak. mustafa bey içinde bkaınacağım ama benim teller yine ertelendi galiba yılbaşına kalacak oofff

canım bence cumayı beklemeden doktora telefonla ulaş en azından bilgi verebilir. yada tavsiye..

canım çapa devlet hastanesinden mi bahsediyosun yoksa özel çapadan mı:44::44::44:

benim de üst dişlerimde kanama oluyordu doktoruma söyledim bişey olmaz o bölgeyi biraz daha yavaş fırçala zorlama dedi dişlerin hareket etmesinden falan kaynaklanıyor da olabilir

kızlar dişçi seçiminz çok önemli lütfen çok dikkat edin araştırın ne dişleri dökülenler gördüm

çok uzun süre tel kullanmış biri olarak cevap veriyorum canım sana sıkma canını böyle şeylerle genelde işlem geçirildiği ve diş etleri hassaslaştığı içi oluyor böyle şeyler bakımına daha fazla dikkat et doktoruna da sor tabi ben sadece endişelenmemn için cevap yazıyorum

canım bence cumayı beklemeden doktora telefonla ulaş en azından bilgi verebilir. yada tavsiye..

dısetlerımı dırek gormesı daha ıyı olur telefonda arasamda gel goreyım der buyuk ıhtımal

benim de üst dişlerimde kanama oluyordu doktoruma söyledim bişey olmaz o bölgeyi biraz daha yavaş fırçala zorlama dedi dişlerin hareket etmesinden falan kaynaklanıyor da olabilir

sağolun kızlar içimi rahatlattınız bu bır kac dıslerımı bıraz ıhmal ettım belkı ondanda dıs etlerım hassas ama kanama hep vardı
tedavı bıtınce umarım kalıcı bır zarar olmaz ..

en çok çok memnunun doktorumdan, Anadolu yakasında, normalde Acıbadem'in doktoru freelence olarak da muayenehanede çalışıyor. arzu edersen özelden mesaj yollarım...

hiç teleşlanma, olabilir, çok az bir şekilde benim de olmuştu, sonra geçti. bu bir kısır döngü gibi, kanadığı için korkup fırçalamıyorsun, fırçalamadığın için de bakteri birimi artıyor ve kanaman çoğalıyor. tavsiyem nazikçe ama sıklıkla fırçala, o bölgeye özel bir ilgi göster, bir süre sonra geçecektir, merak etme...ama yine de elbette doktoruna danış, geçmiş olsun...

canım ben özel çapada tedavi oluyorumm

pamukseker hangi doktora yaptırıyorsun? ne kadar zamanda düzeldi. barış beye o kadar kafayı koydum güvendimkki sanki başka doktora gitsem ondan geç yaparmış gibme geliyor. lütfen bana tedavini biraz anlatır mısn ne kadar zamanda düzeldi? kaç yıl kalacak?

atarsan çok çok sevinirim telefon numarasını da gönderirsen sevinirm. inşallah çok pahalı değildir

canım ben koray beye tedavi oluoyrum çok memnunum en başından söyliyim. koray beyin dışında bütün hastane çalışanları mükemmel insanlarr

ben tedavime 1 aralıkta başladım işte bugün tam 7 ay doluyo. 8. aya başlıcam. koray bey tedavi süresini en uzun 1.5 yıl olraak söyledi. bu sürenin büyük ihtimalle daha az olacağını söyledi. şimdilik ilerlemelerimde iyi bakalım zaman göstericek ne zamn çıkacağını.

canım bunun dışında çapada diğer ortodontistlerde tedavi olan arkadaşlarda var burda onlarada fikrini sorabilrsin. onlarda bildiğim kadarıyla memnun. bi gidip görüş derimm benn

çok teşekkür ederim pamukseker. bende çok doktor adı alıyorum ama istiyorumki tanıdık ismi verilmesinden çok hastası olup memnun kalan birinden tavsiye alayım. o yüzden böyle araştırıyorum. cumartesileri genelde çalışıyorum müsaitbi günümde gidip görüşmeyi planlıyorum. ben anadolu yakasında oturuyourm benim için zor olcak ama yine de gidp görmeliyim. çok sağolasın arkadaşım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…