:) herkes ilk kez duyuyor tamam
ya hani diş etleri aynı hizada olmuyor ya bazen kimi yukarda kimi aşağıda duruyor
onları aynı hizaya getirmek için yapılıyor
(null)
Eki Görüntüle 459615
Slm kızlar epeydir giremiyorum 14 ekim 2011 de taktırdım 9 ay olmuş bile farkında olmadan :)) iyiki taktırmışım pişman olmazsınız taktırın zaman çabuk geçiyor
merhaba arkadaşlar..bugün diş hekimindeydim.bana da tel takılacak.yaşım 30.bu yaştan sonra olur mu dedim olur dedi valla..yalnız bana seffaf telleri önermedi.tedavi sürecini uzatır dedi.metal takalım dedi.fiyat olarakda 3000 tl dedi. tedavi de 2 yıl sürer dedi.medipol diş hastanesi unkapanında..size soracagım şu..şeffaf tel kullanan arkadaşlar gerçekten böyle bişi var mı?bide maliyetleri ne kadar?bana önerebileceginiz bir ortodontist var mı?fiyatları da iletebilirseniz sevinirim.istanbul avrupa yakası tercih nedenim.cevap verirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 459615
Slm kızlar epeydir giremiyorum 14 ekim 2011 de taktırdım 9 ay olmuş bile farkında olmadan :)) iyiki taktırmışım pişman olmazsınız taktırın zaman çabuk geçiyor
merhaba arkadaşım bende ortodontist arıyorum, araştırmalarıma göre anadolu yakasında ataşehirde barış ünlü var süper ötesi bir doktor ama biraz pahalı ortalama 5.000 ile 8.000 arasında değişiyor tabi bu bana göre, her hastaya göre değişir fikir olsun diye söyledim.
ben onu çok istedim ama gücüm yetmiyor o yüzden burdaki arkadaşlardan çapa da bir yer öğrendim onlar çok memnunlarmış. özel çapa hastanesi diye onlarda 3.500 ile 4.500 arasında galiba.
metal ile şeffaf arasında tedavi süresi farketmez dediler doktorda bana, belki onların kullandığı braketler farklıdır çünkü en iyisini kullanıyoruz demişlerdi. ben 26 yaşındayım liseli olsam metal takardım ama iş hayatındayım şeffaf takacağım. yine de süre uzama işini çapadaki doktorlara da sorayım..
canım özel çapada tedavi oluyorum ben . ortodontistim koray eryılmaz. gelip görüşmeni tavsiye ederimm
bu arada benm tellermde şeffaf. ortodontistim bi fark olmadığını söyledi metal ve şeffaf arası1.5 yılda tedavi süresi verdii
2700 tl ve 7 taksit bana fazla gelmıstı ama sızlerın ödediği ücreti görünce doktorumun değerini bildim :)
daha 1.5 ay oldu ama dişlerimde gözle görülür düzelme var bakalım
arkadaşlar düşünmeden bıraonce tedavınıze basayın bence
bende 28 yasındayım ve bebek dusunuyorum buna rağmen tedavıye basladım
keske cok once cesaret etseymısım dişlerim düzeldiğini gördükçe herşeye değer diyorum
canım ne kadar fiyat verdiler sana?alt ve üst çene ikisi bir arada mı bide?
bende aynı şekilde bebek düşünüyorum.iki tane de dişim çekilcek.işin ilginci dişlerim çok düzgün.ama iki tane süt dişim çekilecegi için çene içindeki ortadaki boşlukları doldurmak için tel takıcam.bakalım nasıl olacak?
senin doktorun kimdi?bir de şefafmı taktın?
teller takılmadan tum yapılcak seylerı yaptırdım dolgular cekım falan
umarım tedavı asamasında bendede yenıden dıs cekımı ıstenmez
ablamda tedavı esnasında hamıle kalmıstı sorun olmadı ona umarım bızede olmaz :)
seffaf tedavı uzatır dıye metal taktı doktor mustafa kocaağa doktorum
tellrımle barışığım metalde guzel duruyor alısınca ..
benim de tüm işlemler bitti.4 ağustosta randevum var.şimdi 2 dişim daha çekilcek bi o kaldı..ya ağzımda zaten 26 dişim var.o ikiside gidince 24 kalacak.çok üzülüyorum. :-( ama doktorum süt dişlerini şimdi çekmeksek ilerde zaten kaybetceksin dedi...
bende sadece 20lık dişler cekıldı ve baska dıslerden bahsedılmedı
benım alt cene gerıde oldugu ıcın hafıf dişleklik var
sorunlarımız farklı oldugu ıcın tedavıde farklı oluyor
doktor ıhtıyac duymasa cektırmezdı en sevmedıklerı işlem saglam dıslerın cekılmesı
ılerde ıstedıgın dıs goruntusune kavusucaksın bunu hayal edıp 2 dişi feda et canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?