11 yaşında oğlumun dişleri eğri bende diş teli için araştırıyorumm.Sigorta özele sevk ediyormuşş.Belli bir bölümünü sigorta ödüyormuş..Bende oğlum küçük diye şeffaf yaptırayım dedim metal olandan utanır belki diye..Acaba bir iki sene daha beklesem mi?Bir de yemek yerken zor oluyor dediler..Küçük olduğu için tereddüt ettim..Bilgi verirseniz sevinirim..
Ya tatlım benimde alt çenem geri de yani çene bozukluğum var. Küçükken yokmuşta çok parmak emmişim ondan olmuş. Nasıl bir yol izlenecek sende? Kaç yıl dedi mesela? Bu yüzden süreç uzar mı? (Uzar diye düşünüyorum.) Bir de nerede, kaça yaptıracaksın?
11 yaşında oğlumun dişleri eğri bende diş teli için araştırıyorumm.Sigorta özele sevk ediyormuşş.Belli bir bölümünü sigorta ödüyormuş..Bende oğlum küçük diye şeffaf yaptırayım dedim metal olandan utanır belki diye..Acaba bir iki sene daha beklesem mi?Bir de yemek yerken zor oluyor dediler..Küçük olduğu için tereddüt ettim..Bilgi verirseniz sevinirim..
Yalnız daha yaşı küçük olduğu için ilerde diş yapısı değişir. 2 yıl kullanacak 13 yaşında olacak diyelim 18 yaşına kadar yeniden eğilme olasılığı yüksek.
O zaman hiç acele etmeyeyim..Özeldeki doktor sevk al hemen yapalım demişti..Teşekkürler..
1.5 yıl dedı doktor ama daha yolun basındayım ılerde bellı olur dıslerın yapısına göre
bızdede genetık baba tarafından gectı bıze bu dıs yapısı
2.700 tl 7 taksıt dr. mustafa kocaağa yaptırıyorum
fatıh ve uskudarda..
10 gun sonra randevum var 2.ayım olucak
doktor 3. aydan sonra on dısler gerı ckeıldıgını hıssedıceksın dedı daha sımdıdem farkedılıyor
canım özel çapada tedavi oluyorum ben . ortodontistim koray eryılmaz. gelip görüşmeni tavsiye ederimm
bu arada benm tellermde şeffaf. ortodontistim bi fark olmadığını söyledi metal ve şeffaf arası1.5 yılda tedavi süresi verdii
merhaba arkadaşlar..bugün diş hekimindeydim.bana da tel takılacak.yaşım 30.bu yaştan sonra olur mu dedim olur dedi valla..yalnız bana seffaf telleri önermedi.tedavi sürecini uzatır dedi.metal takalım dedi.fiyat olarakda 3000 tl dedi. tedavi de 2 yıl sürer dedi.medipol diş hastanesi unkapanında..size soracagım şu..şeffaf tel kullanan arkadaşlar gerçekten böyle bişi var mı?bide maliyetleri ne kadar?bana önerebileceginiz bir ortodontist var mı?fiyatları da iletebilirseniz sevinirim.istanbul avrupa yakası tercih nedenim.cevap verirseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar..bugün diş hekimindeydim.bana da tel takılacak.yaşım 30.bu yaştan sonra olur mu dedim olur dedi valla..yalnız bana seffaf telleri önermedi.tedavi sürecini uzatır dedi.metal takalım dedi.fiyat olarakda 3000 tl dedi. tedavi de 2 yıl sürer dedi.medipol diş hastanesi unkapanında..size soracagım şu..şeffaf tel kullanan arkadaşlar gerçekten böyle bişi var mı?bide maliyetleri ne kadar?bana önerebileceginiz bir ortodontist var mı?fiyatları da iletebilirseniz sevinirim.istanbul avrupa yakası tercih nedenim.cevap verirseniz sevinirim.
Ben bakırköyde Razmik Ramiz Nahcıvana gidiyorum.27 yaşındayım.15 ay oldu takalı.2 diş üstten 2 diş alttan çekildi.şuan itibarı ile alt üst dişlerim tamamen düzeldi sadece damağımın içinde gömük dişimin gelmesini bekliyoruz.Ben metal hiç düşünmedim çoğunluk şrffafın süreyi uzattığını söyledi.banada ortalama 2 sene takmam gerektiğini söyledi.ben çok memnunum.3000 dolar 10 takside bölündü.
Ben de Bakırköy'de oturuyorum. Çok pahalı değil mi? Bence keşke başka yerleri de araştırsaydınız. Gene de sonuç güzelse güle güle kullanın yeni dişlerinizi.
Evet biraz pahalı ama değdiğini düşünüyorum.Çok araştırdım.Aklımdaki ortodontistlerde bu civarda fiyat verdiler.Belki daha ucuza aynı sonucu alabileceğim yerler vardı bilmiyorum ama şuan içim çok rahat.Tanıdık diş doktoru arkadaşlarımda önerince burada karar kıldım.Çok ilgililer.siz nereye gidiyorsunuz?
yaşa hiç takılmayın ben 35 yaşında takmaya başladım 1-2 aya çıkacak :) yaş itibariyle ben kesinlikle şeffaf diyorum, kaliteli bir şeffaf braketin süreyi uzatmayacağını düşüyorum. ben geçen sene 3500 TL ve 3-4 taksitle ödededim ama benim biraz arkadaş işi idi.merhaba arkadaşlar..bugün diş hekimindeydim.bana da tel takılacak.yaşım 30.bu yaştan sonra olur mu dedim olur dedi valla..yalnız bana seffaf telleri önermedi.tedavi sürecini uzatır dedi.metal takalım dedi.fiyat olarakda 3000 tl dedi. tedavi de 2 yıl sürer dedi.medipol diş hastanesi unkapanında..size soracagım şu..şeffaf tel kullanan arkadaşlar gerçekten böyle bişi var mı?bide maliyetleri ne kadar?bana önerebileceginiz bir ortodontist var mı?fiyatları da iletebilirseniz sevinirim.istanbul avrupa yakası tercih nedenim.cevap verirseniz sevinirim.
peki retainer neden kullanmadın? doktorun neden takmadı? o zaman ne şeffaf kalıp kullanmana gerek kalırdı nede de deformasyon olurduKızlarr bende taktırdım 2 sene önce özelde. 1 sene durdu çıkardı şeffaf plak verdi bunu sadece yemek yerken çıkarıcaksın dedi ama bendeki unutkanlık saolsun 1 hafta takmadığım bile oldu yani ama çok canımı sıkyordu dışarda yemek yicen yiyemiyorsun tak çıkar tak falan valla sinirlerim bozuldu dedim keşke çıkarmasaydım telli dursaydım. çevremdekilerin telleri 1.5 2 sene durdu onlarada doktor plak verdi ama sadece gece yatarken. nese çok uzatmiyim şimdi 1 saat bile çıkarsam hemen eskisi gibi yamuluyolar hiç takmamışım gibi duruyor daha da sinirlerim bozuldu o yüzden valla verdiğim paraya acıyorum. ve çıkardığından beri doktorumda kontrole çağırmadı. nese demem o ki sakın erkenden çıkarmak istemeyen eğer böle hep plakta vericekse çıkartmayın biraz daha yerine otursun öyle çıkarın o zaman diyin valla benden size tavsiye kızlar..
kızlar ankarada ortodondist önerebilecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?