Eki Görüntüle 515532 Eki Görüntüle 515533 2 hafta ve 2 ay sonraki halleri :)
Biliyorsunuz ki herkesin dis yapısı farklı oldugundan teller çıktıktan sonra cok farklı sonuclar elde ediliyor. Bence sizin telleriniz çıktıktan sonra gayet güzel bir görüntü elde edeceksiniz. Başlamak bitirmenin yarisidir, tedavi bittikten sonra da fotoğraflarınızı görürüz insAllah :)
bugün telimin 3. günü. Ağzımın içi yara oldu. doktor yara olunca telin üstüne sakız yapıştır dedi ama sakızın bir faydası olmadı. Dudağımın üstü de şişti. Ne yapabilirim arkadaşlar? Lütfen bilenler yardımcı olabilir mi?
doktorun mum vermedi mi ?seni rahatsız eden telin sivri kısmına çok küçük bir mum yapıştırabilirsn
benim tellerim takılınca ilk iki hafta tuzlu suyla gargara yap dedi onun bana çok faydası oldu Allaha şükür hiç yara sorunum olmadı
stmydn tel takıldıktan sonraki günlerde telin batması gibi bir sorunun oldu mu
hayır benim tel batması gibi bir sorunum olmadı ama şöyle bir şey oldu geride ki braketler iç yanağımı ister istemez biraz tahriş etti ama bu sanırım çok normal çünkü ağzında alışkın olmadığın bir cisim var ve ilk günler tabi ki rahatsızlık verici ama gargara yapmak baya rahatlatıyordu ağzımı
günde kaç defa gargara yapıyordun
ben mumdan ziyade şekersiz sakız ile inanılmaz rahat ederdim, gerçi denemişsin ama yine de yazayım istedim. Geçmiş olsun, bir haftaya kadar iyileşir bozma moralini...bugün telimin 3. günü. Ağzımın içi yara oldu. doktor yara olunca telin üstüne sakız yapıştır dedi ama sakızın bir faydası olmadı. Dudağımın üstü de şişti. Ne yapabilirim arkadaşlar? Lütfen bilenler yardımcı olabilir mi?
Eğer tedavinin başlarında isen bir hafta bile önemli, o nedenle doktoruna gitmende fayda var. üstelik öyle çıkık vaziyette zor da olur....arkadaşlar benimde bir sorum olacak braketimin birisi sallanıyo yerinden çıkmış:S çıkık bi şekilde duruyo dişimin üstünde doktor randevuma on gün var acaba hemen gitmem gerekir mi yoksa beklesem mi on gün ? sakıncası olabilir mi bilen arkadaslarımdan fikir alabilir miyim
Yokmu acaba Balıkesir'de ortodondist?
Bugün beyazlatma ile ilgili kontrole gittim. Resmen inci gibi oldular, ama şaka değil bildiğiniz bemmmbeyaz inci.
Şu anda şeffaf kalıp kullanıyorum. Hafta içinde retainer takılacak. Beyaztlatma işlemi muayene ortamında yapılan çok sıkıcı:) 1 saat sürekli oturmak ve min kıpırdama gerektiriyor. Ama resmen 1 saat sonunda bembeyaz oluyor. Akşam için ise kalıp var ilaç dökülüyor ve onunla 4 saat kalıyorum. 3 günün sonunda neticye bugün doktorum bile şaşırdı çok çok güzel oldu, çok mutluyum.
Braketleri çıkartma işlemi sinir bozucu biraz kat kut diye, kerpetenimsi bir aletle çıkartılıyor, temizlii ondan gıcık, acayip sesli bir aletle birikintiler temizleniyor:) Amaaa ağrı sızı hiç bir şey yok.
sorularınız varsa cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?