Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

zaten diş telini çıkarmadan kalıp alamaz ki. ayrıca benim kalıp ertesi güne hazırdı yani 10 gün bekleyeceğini sanmıyorum. ben de 15 gün diş etlerimin kendine gelmesi için takmamıştım bi şey. sonrasında pekiştirece başladım, ancak bazı insanların bu dönemde dişleri değişiyor malesef :26:

benim tellerim varken aldı kalıbı. telin hacmini hesaplayıp yapıyorlar demek kalıpları:)

Benim de köpek dişimin biri yanındaki dişin üstüne çıkmıştı tel taktırdım o yüzden diş çekimi filan yapılması 2012 Ocakta takıldı 2013 Şubatta çıktı alt ve üst olarak plaklar kullanmaya başladım yani 24 saat takmam lazımdı ilk 6 ay daha sonra üst dişlerimin arkasına diş bozulmasın diye tel taktılar ama minik bi tel var yok belli bile değil artık plakları da sadece gece yatarken takıyorum

son 1 haftadır birçok doktora gittim. aşağı yukarı 1 sene sürecek bir ortodontiye ihtiyacım var. ama kime yaptıracağıma karar veremedim. barış ünlü, benan oğuz, aylin yalçın ve cihan çapan seçenekleri var önümde.

barış ünlü en iyisi gibi ama fiyatı çok pahalı deniyor (kendisi bana fiyat belirtmedi). aylin hanım 5 bin dolar istedi. benan oğuz 2 bin dolar, cihan çapan'sa 5 bin tl. benan bey tecrübeli ve ona yaptırma ihtimalim kuvvetli ama nedense bana pek güvenmiyor. siz kimi öneriyorsunuz, bir şeyler yazarsanız sevineceğim : )

benim ön dişlerimden birisi çocukken kırılmıştı, düzelttirmek için barış ünlüye gitmiştim. gerçekten çok başarılı ama çokta pahalı. ortodonti tedavisi için benim bütçem yeterli olmadı

canım bende 3 gün önce taktırdım şeffaf tel. Kadıköyde Orhan Cevahiroğluna. sitesine gir bi bak istersen git bi görüş zaten muayeneside ücretsiz ve tecrübeli bir dr. tavsiye ederim.

canım bende 3 gün önce taktırdım şeffaf tel. Kadıköyde Orhan Cevahiroğluna. sitesine gir bi bak istersen git bi görüş zaten muayeneside ücretsiz ve tecrübeli bir dr. tavsiye ederim.

teşekkür ederim, ona da bakacağım. ayrıca siz kaça taktırdınız?

barış ünlü'ye yakın zamanda diş teli taktıran bir arkadaşımız fiyat belirtirse acayip makbule geçer : )

bir de yeri gelmişken kıvanç cebesoy diye bir doktorla görüştüm ki hem çalışanlarına hem de bana karşı son derece kaba ve tahammülsüzdü. ayrıca istediği miktar 8 bin tl idi. 2 yıllık ortondist bu adam ama tvde göründüğünden şımarmış. kesinlikle hiç önermiyorum.

Arkadaşlar ben de diş teli taktırmıştım yaklaşık 2 yıl önce.Diş doktorumdan çok memnunum ve şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım hiç diş telim de kırılmadı :) Sadece diş teli ilk takıldıktan sonra yaklaşık 2 hafta kadar çok aşırı bir ağrı veya sızı olmuştu anlatamıyorum ki kelimelerle Şimdi diş tellerimin çıkmasına 1-2 ay kadar bir süre kaldı çok heyecanlıyım açıkçası.Benim üst çenem alt çeneme göre biraz ilerideydi ortodontiyle bunu düzeltti ve şimdi dişlerim gayet normal.Fakat diş etlerimden çok sıkıntı çekiyorum,gülerken çok fazla gözüküyorlar buna gummy smile diyorlarmış sanırsam.Ve dişçim bu yüzden küçük bir operasyonla (diş eti kesimi yani gingivoplasti) bunu düzeltebileceği söyledi ama lazerle mi yoksa normal aletler mi yapacak onu bilmiyorum.Açıkçası videolarını izledim ve çok korktum acaba bu operaasyondan sonra çok sıkıntı çeker miyim?Eğer aranızda bu operasyonu yaptıran varsa biraz bahsedebilir mi?:) (Ve eğer dişlerinizde sorun varsa kesinlikle diş teli takmanızı öneririm,dişlerinizin günden güne daha da güzel olmasını görmek harika bir şey tavsiye ederim )

öncelikle teliniz hayırlı olsun. ben de kadıköyde oturduğumdan önerdiğiniz yere gitmek istiyorum.
fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?
bir de teli ne kadar sürede taktılar?

öncelikle teliniz hayırlı olsun. ben de kadıköyde oturduğumdan önerdiğiniz yere gitmek istiyorum.
fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?
bir de teli ne kadar sürede taktılar?

teşekkür ederim. ben şeffaf teli 4000 tl ye taktırdım. metaller 500 tl daha ucuz. ama dr pazarlık yapıyo ben yapmadım. bu dr.a gelene kadar gitmediğim dr kalmadı hepsi aşağı yukarı aynı fiyat verdiler. şuan sadece üst dişlerimde var yarım saat sürmedi bile takması canım. dr un yeride çok kolay kuyubaşında. dr.un sitesi var zaten. bakarsan neden 4000 tl verdiğimi anlarsın datlum.

ben şeffaf braketleri 4000 tl ye taktırdım. metaller 500 tl daha ucuz ve dr pazarlık yapıyo. ben yapmadım. muayene ol istersen. dr.u seveceğinden eminim muayene ücretsiz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…