• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli-zarar?

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
Selam arkadaslar

Aranizda dis teli konusunda tecrübelilere ve uzman arkadaslara önemli bi sorum var.

Ben yaklasik 2 sene diş teli taktim. Cikarttiktan sonra gece takmam icin verilen plagi takmadim ve üst dislerim bozuldu. Carsamba günü doktoruma gittim ve ayarlayip verdi . Buraya kadar bi sorun yok.

Asil sorun ben 10 yaslarindayken bisikletle kaza gecirdim ve ön disim hasar gördü. Renginde cok hafif bi grilik var ama rahatsiz etmiyo sogukluk testindede az biraz hissediyorum yani tamamen ölmüs degil. Kanal tedaviside uygulanmadi.

Size sorum dis teli bu disime zarar verir mi? Cünkü teli cikardigimda o disimde müthis bi agri hissediyorum:S yardimci olanlara simdiden tesekkurler.

Selam arkadaslar

Aranizda dis teli konusunda tecrübelilere ve uzman arkadaslara önemli bi sorum var.

Ben yaklasik 2 sene diş teli taktim. Cikarttiktan sonra gece takmam icin verilen plagi takmadim ve üst dislerim bozuldu. Carsamba günü doktoruma gittim ve ayarlayip verdi . Buraya kadar bi sorun yok.

Asil sorun ben 10 yaslarindayken bisikletle kaza gecirdim ve ön disim hasar gördü. Renginde cok hafif bi grilik var ama rahatsiz etmiyo sogukluk testindede az biraz hissediyorum yani tamamen ölmüs degil. Kanal tedaviside uygulanmadi.

Size sorum dis teli bu disime zarar verir mi? Cünkü teli cikardigimda o disimde müthis bi agri hissediyorum:S yardimci olanlara simdiden tesekkurler.

canım geçmiş olsun bende diş teli kullanmıştım geçmişte bence zarar vermez ama doktorla bi görüş diş teli hassasiyet arttırıyor diye düşünüyorum

bende diş teli kullandım ve ağrı olması normal çünkü dişler yer değiştirirken ağrı oluyor dişine zarar vereceğini sanmam zaten öyle olsa diş hekimi önlemını alırdı.sonradan verilen plağı mutlaka tak derim çünkü ufakta olsa yamulma oluyor ve düzelmiyor kolay kolay :40:

Tesekkür ederim cevaplar icin :) benim doktorum sagolsun biraz paragöz oldugundan böyle bisey söyleyecegini sanmiyorum :D agri evet normal ama "o" disim digerleri gibi agrimiyo feci bi sekilde sizlayarak agriyo ve alt disime temas etmesi bile yetiyo tabi cikardiktan 10-15 dakika sonra o agrida geciyo ama bilemedim sizede bi soruyum dedim iste kafam cok karısık taksammi yoksa takmasammi diye :)

Back
X