Dışarda bana kadın çok

Aldatan adam sorunca hemen "evet oyle" demez ki zaten.
Muhakkak demez ama karısı olarak bunu hissedersin sorduğumda verdiği tepkiden bile bunu anlarsın. ben aldatıldığımı düşünmüyorum. Bunu hissetmedim bile. Yapabiliceği bir zaman dilimi yok. Dışarı çıkıp arkadaşımla takılıyım diyen bir adam değil zaten. Arkadaşlarımız ortak biz hep birlikte görüşürüz. zaten pandemi sebebi ile kendi ailemizle bile görüşmüyorken hangi ara yapacak ki.

Ben normalde boşanma taraftarıyım. Ama bence terapiste gidin. Normalde terapiste de karşıyım. 10. Yılda artık evliliğiniz yıpranmıştır. İlişkinizin muhasebesini yapın. Ama 3.bir kişiden yardım almadan yaparsanız bataklığın içinde çırpınmak gibi daha da derine batarsınız. Cinsellik tabi ki önemli ama saygısızlığı haklı çıkaracak birşey değil. Yine de 10 yıllık emek var ben bütün çareler tüketildikten sonra boşanma kararı verilmesi taraftarıyım somut olayda. Baktınız olmuyor hayat arkadaşı olarak seçtiği eşine, çocuğunun annesine saygıyı çok gören böyle bir adamla asla çocuğunuz için devam etmeyin.

Muhakkak demez ama karısı olarak bunu hissedersin sorduğumda verdiği tepkiden bile bunu anlarsın. ben aldatıldığımı düşünmüyorum. Bunu hissetmedim bile. Yapabiliceği bir zaman dilimi yok. Dışarı çıkıp arkadaşımla takılıyım diyen bir adam değil zaten. Arkadaşlarımız ortak biz hep birlikte görüşürüz. zaten pandemi sebebi ile kendi ailemizle bile görüşmüyorken hangi ara yapacak ki.
Evli olduğunu bilmediğim bir flörtüm vardı. Kendi işiydi tabi. İşe giderken haber veriyordu sabah kahvesi diye buluşuyorduk nerdeyse akşama kadar beraber vakit geçiriyorduk. Hislerinize çok güvenmeyin. Genelde insan sonradan nasıl görmemişim diye kendisine soruyor. Burada eşi cinsellik konusunda yetersiz olduğu için konu açan arkadaşlar daha sonra aldatıldığını öğrendiler. Bir ihtimal hep aklınızda bulunsun.

10. Yılımı doldurmak üzereyim evliliğinde. Eşim ile 3 aydır bir soğukluk var aramızda (sürekli azarlayarak konuşmasından ve sesini çocuğumuzu korkutacak kadar yükselterek benimle kavga etmeye çalışmasından rahatsızım bu yüzden sessizliği seçtim) 2.5 yaşında bir çocuğumuz var onun yanında sorun yokmuş gibi davranıyoruz aslında sadece ben öyle davranıyorum. Gece olunca herkes birbirine sırtını dönüp yatıyor. Bugün benimle yine azarlar gibi konuştu. Bunu artık yapmaması gerektiğini bu durumun beni rahatsız ettiğini soğuttuğunu söyledim. Vay efendim soğumak mı ne duruyormuşum bu evde, zaten karı koca ilişkisi yaşamıyormuşuz,... bana böyle kötü davranıp nasıl benden birlikte olmamı beklersin dedim. Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter... Soğudum dedikten sonra sen bende bittin yemin ederim bitti artık yatakları ayıralım vs...diyerek üste çıkarak yine bağırmaya başladı. Çocuğun yanında sesimi çıkartmadım onu yatırdım ve hala sessizliğimi koruyorum tek bir kelime etsem yine bağırmaya başlayacak ve ben bebeğim uyanmasın diye yine susturmaya uğraşıcam. Şuan hiçbirşey düşünemiyorum ben acayip kötü hissediyorum kendimi. Bir tarafım eee yeter be çek git diyip kapının önüne koy kapat kapıyı diyor. Diğer tarafım topla valizini al çocuğunu git bu evden diyor... Bense sadece susuyorum. Bu çok ağırdı... Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
Ne kırıcı, ne aşağılayıcı bir tavır...
Siz iyi susabiliyorsunuz.
Zira ben direkt "Kadın çoksa başka kapıya" deyip eşyalarıyla kapıya koymuştum.
Sizin sadece kağıt üzerinde bir evliliğiniz kalmış o kadar.

10. Yılımı doldurmak üzereyim evliliğinde. Eşim ile 3 aydır bir soğukluk var aramızda (sürekli azarlayarak konuşmasından ve sesini çocuğumuzu korkutacak kadar yükselterek benimle kavga etmeye çalışmasından rahatsızım bu yüzden sessizliği seçtim) 2.5 yaşında bir çocuğumuz var onun yanında sorun yokmuş gibi davranıyoruz aslında sadece ben öyle davranıyorum. Gece olunca herkes birbirine sırtını dönüp yatıyor. Bugün benimle yine azarlar gibi konuştu. Bunu artık yapmaması gerektiğini bu durumun beni rahatsız ettiğini soğuttuğunu söyledim. Vay efendim soğumak mı ne duruyormuşum bu evde, zaten karı koca ilişkisi yaşamıyormuşuz,... bana böyle kötü davranıp nasıl benden birlikte olmamı beklersin dedim. Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter... Soğudum dedikten sonra sen bende bittin yemin ederim bitti artık yatakları ayıralım vs...diyerek üste çıkarak yine bağırmaya başladı. Çocuğun yanında sesimi çıkartmadım onu yatırdım ve hala sessizliğimi koruyorum tek bir kelime etsem yine bağırmaya başlayacak ve ben bebeğim uyanmasın diye yine susturmaya uğraşıcam. Şuan hiçbirşey düşünemiyorum ben acayip kötü hissediyorum kendimi. Bir tarafım eee yeter be çek git diyip kapının önüne koy kapat kapıyı diyor. Diğer tarafım topla valizini al çocuğunu git bu evden diyor... Bense sadece susuyorum. Bu çok ağırdı... Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
Bana da aldatılma var gibi geldi. Bence o konuda emin olmayın.
Dışarıda bana kadın çok diyen bir adam 2. seçeneği olmadan bu kadar gürültü çıkartmaz gibime geliyor. Bir kadın buna bakmış bu kendini nimetten saymış gelmiş size köpürüyor.
Çok çok yakınımda bir aldatılma olayına şahit oldum ki bırakın karısını bütün sülaleyi ayakta uyuttu adam.

Benimde annem aldatıldı ve boşandı babamdan.aklım şunu almıyor eve hergün 3 de geliyor en geç geldiği saat 5 daha 2 gün önce belimi incittim eve geliyim dedi. Gerek yok kötü olursam söylerim dedim 20 dk sonra evdeydi. Maaşını benim hesaba atar. Hangi parayla hangi zamanda beni aldatacak. Telefonu ortada....
Hepsinin sebebi cinsellik olmaması siz sustukça ve yaklaşmadıkça daha çok hırçınlaşıyor..

3 ay çok uzun bir süre küslük ve cinsellik açısından...

Gerekirse sizde bağırın içinizdekileri dökün ve bu küsluge son verin.

Eşim bana yaklaşmazsa 1 ay bende kızar sinirlenirim.

Ne yapman gerektiği belli bence koy kapının önüne dışarda sana kadın çokmuş, ben çocuğuma bakıyorum annelik yapıyorum sana gerek yok diyin yallah

Konuştum ne istiyorsun benden, neden böyle yapıyorsun dedim başta yine sesini yükselti bağırma dedim bağırma deme bana diyerek iyice yükseldi.soğudum dememe kızmış bunu ilk kez yapmıyorsun ne zaman yanaşsam oram ağrıyor buram ağrıyor diyerek itiyorsun beni dedi. Bende sürekli bağıran bir adamla hangi kadın yatar dedim. Yapana değil yaptırana bakıcaksın dedi, zeytin yağı gibi üste çıkyormuşum. Kendi söylediğim kelimeye bakıcakmışım. Bla bla.... Başkasını var dedim açıkça sordum kendinede bana ayazık bak söyle merak etme kimseye birşey söylemem sessizce ayrılırız dürüst bir adamdı diye yine gurur duyarım seninle dedim. Kahkahayı bastı geldi sarıldı... Resmen mutlu oldu adam bunu sordum diye baya baya gögsü kabardı kıskandığımı düşündü sanırım. Ben herşey den önce sana saygımdan bunu yapmam diyince bu seferde Kahkahayı ben bastım. Bana söylediklerini ben sana söylesem ne hissederdin dedim bunu biraz düşün dedim.yarın iş var ben bugün oturma odasında yatıcam dedi. İyi geceler dedim çıktım. Hem suçlu hem güçlü birde tripli...
Hönk :)
Karı ile koca arasına girilmez in örneğisiniz :)

sakın evden gitme., Başka kadın var mı diye takibe al. Gidecek birisi varsa o da kendisi. bu kış gününde sen çocukla nereye gideceksin ki. Sen suçlu bile olsan gitme derim.

Dışardaki kadınlarda onu bekliyodu 😡 çocuğunun annesine saygısı olmayan bı adamin sevgisi sana bişey kazandırmaz köy kapının önüne

Dimi geldi burada hepimizi gaza getirdi saydik sovduk, gitmis orada kocasiyla kikirdiyorlar, bir haller falan 🤣
Gaza getirmek? Kırıldığım zğldüğüm bir konuyu paylaştım. Ne yapmaluyım kavga etmeye devam mı etmeliyim nasıl bu kadar kötü düşünebiliyorsunuz. Kıkırdadığımız için mi ayrı yattık. Dalga konusu olsun diyemi paylaştım. Dalga geç diyemi... Yada insanlar sövsün diye mi paylaştım bu mu anladığınız gerçekten.

Gaza getirmek? Kırıldığım zğldüğüm bir konuyu paylaştım. Ne yapmaluyım kavga etmeye devam mı etmeliyim nasıl bu kadar kötü düşünebiliyorsunuz. Kıkırdadığımız için mi ayrı yattık. Dalga konusu olsun diyemi paylaştım. Dalga geç diyemi... Yada insanlar sövsün diye mi paylaştım bu mu anladığınız gerçekten.

ya takildim sadece 🤧

Konuyu okurken aklıma gelen tek şey başka kadın olduğu..eğer varsada gebersinler diyesim var ama ben demeyin tabi bir fikir sadece

Baska bir kadin var.
Kalibimi basarim.
Malesef banada başka bir kadın var diye düşündürdü..Kötü davranarak senden olumsuz tepki vermeni ve evliliği bitirenin srn olmasını bekliyor..O ikinci kadınlar bağlamak için öyle iyi muhteşem bir adammış gibi davranarak sizin her yaptığınızın gözüne batmasını sağlıyorlar..

Çoğunluk aldatıyor demiş burada çoğunluğun fikri doğru çıkar genelde ama ben öyle düşünmüyorum. Özellikle söylenmiş bir.laf gibi geldi bana. Yani hareketlerine dikkat et dışarda kadın çok gibi. Zaten sizin hayatinda biri mi var diye sordugunuzda kahkaha atması ondan. Amacına ulaştım diye. Üstüne birde oturma odasında uyuması aklı sıra size ders verecek siz ayaginizi denk alacaksınız ve ilk adimi atacaksiniz.
Sizinki kısır döngüye girmiş ilk başta başka şey yüzünden gerilip size bağırmış o bagirdikca siz uzaklasmissiniz siz uzaklastikca o daha çok bağırmaya başlamış.
Eğer aldatmiyorsa ilk birliktelikten sonra pamuk gibi olacak sizin herif 😁😁

Aldatsa da aldatmasa da böyle bir evlilik neden süründürülür anlamıyorum. Mutsuzsan iyi bir ilişkiniz yoksa ayrılın çocuk bir şey anlamıyor sanıyorsun ama sadece o çocuk aptal değil. Her şeyi anlıyor hissediyor

Malesef banada başka bir kadın var diye düşündürdü..Kötü davranarak senden olumsuz tepki vermeni ve evliliği bitirenin srn olmasını bekliyor..O ikinci kadınlar bağlamak için öyle iyi muhteşem bir adammış gibi davranarak sizin her yaptığınızın gözüne batmasını sağlıyorlar..
Ben 3 ay öncesinde bitirmek istedim. o zaman bana '' senin amacın çocuğumu benden ayırmak '' diyerek engel oldu. Boşanmak istemedi. Boşanmak istiyorum dese durmayacağımı bilir buna sorun çıkarıcak biri değilim ben. Zaten sürekli bana derdin boşanmak senin diyip duruyor. Terapi diyen arkadaşlar olmuş bunu ona çok önceden önermiştim öfke kontrol problemin olduğunu düşünüyorum birlikte gidebiliriz dediğimde tamam ikimiz gidelim ama doktor senin hasta olduğunu söylecek bak görürsün gibi bir yarışa girdi benimle. Gidelim dedim ama henüz bir icraata gelemedi konu.

Evet hiçbirimiz bağırıp çağıran bir adamla gece sevişmek istemeyiz. Ben de istemem. Çok çok haklısınız. Ama bir de şu taraftan bakın, bu adamın bu gerginliğinin sebebi size doyamadığından kaynaklanıyor. Bu onun agresifliğini haklar mı? Asla. Ama benim eşim de böyle. 1 hafta sevişmeyelim suratı turşu küpüne döner. Her şeye söylenir. İnanılmaz huysuz bir adam olur hiç çekilmez. Ama düzenli bir cinsel hayatımız varsa sabahına pamuk gibi uyanır. Bal küpü gibi şirinlikler yapar türküler söyler. Sürekli reddedilmek aslında kadın erkek hepimizi gerer ve huysuz oluruz. Siz eğer bu adamdan gerçekten soğuduysanız, ikinize de yazık etmeyin, yollarınızı ayırın. Ama seviyorsanız biraz buzları kırın. 3 ay çok çok uzun bir ara. Ha o laftan sonra içim doğrulmaz derseniz ki çok haklısınız kolay hazmedilir bir laf değil, olayı temelden çözmeniz yani ayrlmanız daha doğru olur.

Back
X