Dışarda bana kadın çok

Ben de aldatma gibi düşünmüştüm ama sevgi eksikliği hisseden kadın ya da erkek partneriyle her an kavga etmeye hazır olur. Konu sahibine ricam, egoları bı yana bırakıp kocaniza olan sevginizi anlatın ve onu gercekten seviyosaniz da eşinizi yatakta geri cevirmelere son verin.arada bir bunu teklif edin partnerinizi sevdiginizi hissettirin. Ama sağlam bir anlaşma yapmalısınız. O size bagirmiycak bunu unuttuğu anlarda da bagirdigini ona hatırlayıp sesini kistirin. Ben de çok bağıran bir partnerdim. Sevgilim bana hatirlattikca bağırarak tartışmamayi öğrenir oldum sonra bı baktım ki artık tartismiyoruz bile

10. Yılımı doldurmak üzereyim evliliğinde. Eşim ile 3 aydır bir soğukluk var aramızda (sürekli azarlayarak konuşmasından ve sesini çocuğumuzu korkutacak kadar yükselterek benimle kavga etmeye çalışmasından rahatsızım bu yüzden sessizliği seçtim) 2.5 yaşında bir çocuğumuz var onun yanında sorun yokmuş gibi davranıyoruz aslında sadece ben öyle davranıyorum. Gece olunca herkes birbirine sırtını dönüp yatıyor. Bugün benimle yine azarlar gibi konuştu. Bunu artık yapmaması gerektiğini bu durumun beni rahatsız ettiğini soğuttuğunu söyledim. Vay efendim soğumak mı ne duruyormuşum bu evde, zaten karı koca ilişkisi yaşamıyormuşuz,... bana böyle kötü davranıp nasıl benden birlikte olmamı beklersin dedim. Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter... Soğudum dedikten sonra sen bende bittin yemin ederim bitti artık yatakları ayıralım vs...diyerek üste çıkarak yine bağırmaya başladı. Çocuğun yanında sesimi çıkartmadım onu yatırdım ve hala sessizliğimi koruyorum tek bir kelime etsem yine bağırmaya başlayacak ve ben bebeğim uyanmasın diye yine susturmaya uğraşıcam. Şuan hiçbirşey düşünemiyorum ben acayip kötü hissediyorum kendimi. Bir tarafım eee yeter be çek git diyip kapının önüne koy kapat kapıyı diyor. Diğer tarafım topla valizini al çocuğunu git bu evden diyor... Bense sadece susuyorum. Bu çok ağırdı... Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
Siz değil o gitsin. Ekmeğine yağ surmeyin

10. Yılımı doldurmak üzereyim evliliğinde. Eşim ile 3 aydır bir soğukluk var aramızda (sürekli azarlayarak konuşmasından ve sesini çocuğumuzu korkutacak kadar yükselterek benimle kavga etmeye çalışmasından rahatsızım bu yüzden sessizliği seçtim) 2.5 yaşında bir çocuğumuz var onun yanında sorun yokmuş gibi davranıyoruz aslında sadece ben öyle davranıyorum. Gece olunca herkes birbirine sırtını dönüp yatıyor. Bugün benimle yine azarlar gibi konuştu. Bunu artık yapmaması gerektiğini bu durumun beni rahatsız ettiğini soğuttuğunu söyledim. Vay efendim soğumak mı ne duruyormuşum bu evde, zaten karı koca ilişkisi yaşamıyormuşuz,... bana böyle kötü davranıp nasıl benden birlikte olmamı beklersin dedim. Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter... Soğudum dedikten sonra sen bende bittin yemin ederim bitti artık yatakları ayıralım vs...diyerek üste çıkarak yine bağırmaya başladı. Çocuğun yanında sesimi çıkartmadım onu yatırdım ve hala sessizliğimi koruyorum tek bir kelime etsem yine bağırmaya başlayacak ve ben bebeğim uyanmasın diye yine susturmaya uğraşıcam. Şuan hiçbirşey düşünemiyorum ben acayip kötü hissediyorum kendimi. Bir tarafım eee yeter be çek git diyip kapının önüne koy kapat kapıyı diyor. Diğer tarafım topla valizini al çocuğunu git bu evden diyor... Bense sadece susuyorum. Bu çok ağırdı... Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
bazi kendini bi b..k zanneden erkekler ozellikle evliyken kendini bekar kizlarin gozdesi falan zannediyor. aslinda bu durumda siz de onu tehdit edeceksiniz.

Evet 3 aydır kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum en başında gitmek istedim bu seferde senin amacın beni çocuğumdan ayırmak vs. Vs dedi.çocuk baba diyince gidemedim. Ama bu son yaptığı çok ağır. Onun öfkesi onunla birlikte olmamam. Bunu sürekli söylüyor her bağırdığında. benimle hergün kavga edip gece hiçbirşey olmamış gibi yapamam ben. Ya da belki başka birşey bilmiyorum.
Peki birlikte olmamayı kim başlattı? Sürekli bunu söylüyor. Başka biri var. Seni bıktırıp kurtulmak istiyor. Konuştuğu kişi eğlenmeyi değil evlenmeyi düşünüyor ve eşin aşık olmuş demek ki. Telefonuna bak, aradığın da görüntülü ara.. Yüzünün rengine, soluk alışverişine kıyafetine ve ortama bak.. Bir yorumluk bilgi çıkar illa ki..

Hayatınızın şu kadarcık kesitine hakim olarak şunu yapın bunu yapın demek bana saçma geliyor ama şuan aranızdaki problem sanırım uzun zamandır düzenli bir cinsel hayatınız yok eşinizde buna dolmuş sizde soğudum diyince soğudugunuz için onunla birlikte olmuyosunuz gibi anlamış ve direk aşağılık kompleksine baglayıp sizi aynı yerden vurmaya calısarak dışarıda bana kadın çok demiş. Ben hayatında başkası oldugunu düşünmüyorum tek probleminiz cinsel hayatınız bence. Aldatan adamlar böyle çirkefleşmiyor genelde hatta aksine yalakalıkta çığır açıyolar
Aldattığı kişi birlikte yaşamayı istemediği için olabilir o yalakalık.. Ama diğer türlü aldattığını gözüne sokar ki bırakıp gitsin. Bence🤷‍♀️

Benimde annem aldatıldı ve boşandı babamdan.aklım şunu almıyor eve hergün 3 de geliyor en geç geldiği saat 5 daha 2 gün önce belimi incittim eve geliyim dedi. Gerek yok kötü olursam söylerim dedim 20 dk sonra evdeydi. Maaşını benim hesaba atar. Hangi parayla hangi zamanda beni aldatacak. Telefonu ortada....
Başka hattı olamaz mı, e devletten kontrol et kaç hat var üzerin de.

Bırak gitsin diyemeyiz çünkü cocuk var evlisiniz ve kendi kararınızı kendiniz verin kendi aklınızla hareket edin en iyisini siz bilirsiniz. Corona sürecinde her evde kavga tartısma büyük tahammüller azaldı duymadıgımız seyler duyuyoruz malesef :) ben burda egoist kırıcı kaba bir adam görüyorum ve empati kuramayan düzeltmeye calısın inatlaşmayın,sinirlenmemiş gibi yapın sinirlendiğinizi belli etmeyin umurunuzda değil gibi davranırsanız ne oluyor diye düşünüp afallayacaktır

Hayatınızın şu kadarcık kesitine hakim olarak şunu yapın bunu yapın demek bana saçma geliyor ama şuan aranızdaki problem sanırım uzun zamandır düzenli bir cinsel hayatınız yok eşinizde buna dolmuş sizde soğudum diyince soğudugunuz için onunla birlikte olmuyosunuz gibi anlamış ve direk aşağılık kompleksine baglayıp sizi aynı yerden vurmaya calısarak dışarıda bana kadın çok demiş. Ben hayatında başkası oldugunu düşünmüyorum tek probleminiz cinsel hayatınız bence. Aldatan adamlar böyle çirkefleşmiyor genelde hatta aksine yalakalıkta çığır açıyolar
Bana da öyle geldi. incitmeye çalışıyor. Yoksa dediğin gibi aldatanlar hırçın davranmaz. Ama bu duruma da kendi sebep olmuş. Kadına kızıp kızıp, azarlayıp azarlayıp da birlikte olmayı beklememeli.

Aldattığı kişi birlikte yaşamayı istemediği için olabilir o yalakalık.. Ama diğer türlü aldattığını gözüne sokar ki bırakıp gitsin. Bence🤷‍♀️
Yok yahu inan bana boşanıp aldattığı kadınla evlenen adam yok denecek kadar az:) Erkekler kolay kolay düzenlerini bozmak istemiyorlar. Hatta dışarıdaki kadınla bütün ihtiyaçlarını giderdikleri için evdekiyle daha bile huzurlu oluyolar😁

Bana da öyle geldi. incitmeye çalışıyor. Yoksa dediğin gibi aldatanlar hırçın davranmaz. Ama bu duruma da kendi sebep olmuş. Kadına kızıp kızıp, azarlayıp azarlayıp da birlikte olmayı beklememeli.
Konuya hakimiyetimi kaybetmişim ama konu sahibiyle eşi bi kısır döngüdeydi sanırım evet:) o birlikte olmadıgı için ona kızıyor öteki bana kızıyor diye birlikte olmuyor falan:)

"Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok" Peki bundan şeyin haberi var mı, DIŞARIDAKİ KADINLARIN ??ahahajdgshjfha

O değil de, hayırdır abla? Trappist rahibesi gibi sessizlik yemini falan mı ettin?sürekli suskun?
aferin sen susuyosun sırf diye düzelir, çokzel çözüm evet...
Bence senin sabrını sınamasın, aynı şey senin için de geçerli öyle değil mi? cinselliğin Afrikası yurdumda hatta yarışa falan girseniz sen ona tur bindirirsin.. Ezdirmeyin kendinizi, ezdirmeyin!

oğlum 23 aylık, 30 aylık çocuk çok küçük daha. sanırım bunları işitsem ben de çocuğum etkilenmesin diye uzunca bir süre susardım, aslında istediği şey sizinle cinsel ilişki veya eskisi gibi samimi olmak olabilir, erkeklerde bebeğiyle çok ilgilenen kadınları kıskanma eğilimini okumuştum bir yerlerde, yani bebeği ile daha fazla geçiren kadınlara psikolojik şiddet gösterme eğilimi, inanın kaynak veremem ama aklımda böyle bir bilgi kalmış. erkekler basit varlıklar, istediğini alamayınca zeytinyağı gibi üste çıkıp başka konulardan sizi incitmeye çalışıyor da olabilir. Ne olursa olsun çok kaba, terbiyesiz. Nedense çoğu kişinin aksine aldattığını düşünmedim ben.

Back
X