Dışarı çıkasım gelmiyor artık bu insanlar yüzünden!!!

abartıya kaçılmadığı sürece bana normal geliyor. ama bazıları varki toplu taşıma araçlarında yürüyen merdivenlerde falan aman allahım hiç utanma çekinme yok. ben böyle tiplerin özellikle dikkat çekmek için yaptıklarını düşünüyorum. siz bence bunlarla karşılacağım diye kendinizi hayattan soyutlamayın. kendi doğrularınızla yaşamaya calışın.

Ehehhehe bir arkadaşım vardı sizin kafadan. Nişanlısıyla sarılarak foto çekinen bir arkadaşınıza günah utanmıyor musun bak ben sevgili bile yapmadım bugüne kadar. Birde kapalisin ne derler senin hakkında diye saydirip dururdu. Velhasıl kelam bi manita yaptı çok sürmedi gebelik testi alır misiniz bana demişti
Sonuç olarak hamile değildi ama daha da büyük konuşmadı

demek öpüşüp koklaşıp evlendin..ALLAH mutlu etsin ama dikkat et ALLAH kimine kahrından kimine de lütfundan verir mutluluğu...yani evlendim diye bi halt sanma sevgiliyken yaşadığın şeyleri..

Ahahahahhaha peki. Arkadaş ortamında teklif gelmiyor diye kahroldun ya lütufların en büyüğüne layıksın. O zaman neden gelen de gelmeyen de Allah'tan deyip sineye çekmiyordun?

Bizi ilgilendirmez ki

Siz günah gözü ile bakıyorsanız bile bunu yargılamak bize düşmez ki

Siz tutmayın onlar tutsun

Dinden insanları uzaklaştıran korkutan sen ve senin gibiler oysa ki
Ben erkeğin elini tutmadım ama var mı benim gibi temizi
Siz modernim diyenler hepiniz o biçimsiniz temiz değilsiniz diye gerim gerim geriliyosun
Buna aslında 'kibir' denir ve dinden bahseden biri için oldukça tezat olmalı
Kibir en kötü şey

Ayrıca görmediğin insanların hakkında yazdıklarına da işkembeden atmak denir
İşime gelmedi yorumlar verip veriştireyim içim soğusun mu diyosun

Milletin elinin belinin bekçisi olamayız ama kalbimizi güzelleştirebiliriz
Üslup var üslup var işte

sevgiyi paylaşan herkesi yargılamayı marifet saymakla, insanların birbirlerine sevgilerini ifade etmesini din, ahlak, gelenek vs. diyerek hor görmekle olmaz bu işler.
rahatsız oluyorsan bakma geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…