- 27 Ocak 2015
- 78
- 85
- 53
- Konu Sahibi ankarasekreter
-
tatlım..başka yerden sataşamadığın için eski konuma girmen normal tabi..Teklif gelmedi diye ağlayan biri için fazla iddialısınız
Dinime küfreden müslüman olsa diye bir söz var bilir misiniz
seni ısırmadıkları için böyle rahatsın..dua et de ALLAH ısırmasın seni!!
katılıyorumDünyada günah olan bir sürü şey varken bu mu batıyor gözünüze? Bağlayın o zaman gözünüzü. Aç olan bir sürü insan varken saraylarda yaşayanların yaptığı günah değil. El ele tutmak günah.
arkadaş rahatsız oldugu bi konuyu paylaşmış sizinle allah aşkına neden konuyu saptırıyorsunuz. bununla onun ne alakası var.
sende de öyle mi geçti??
Ne demek Allah ısırmasın terbiyesiz senin dinden anladıgın bumuseni ısırmadıkları için böyle rahatsın..dua et de ALLAH ısırmasın seni!!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-bunaldim-nolur-bir-bakin-kizlar.880510/
bu konuyu açmışssın teklif almadım diye,benim burnuma böyle ağır ağır kıskançlık kokuları geliyor.
demek öpüşüp koklaşıp evlendin..ALLAH mutlu etsin ama dikkat et ALLAH kimine kahrından kimine de lütfundan verir mutluluğu...yani evlendim diye bi halt sanma sevgiliyken yaşadığın şeyleri..
Tabi ki öyle geçti. Çok afedersin çocuk da yaptim ben Allah affetsin. Sevişerek yaptim hem de. Böyle opusmeli falan ashjss.
derdi o çünküBöyle bir şeyden yakını böyle bir konu açması çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?