Dışarı çıkasım gelmiyor artık bu insanlar yüzünden!!!

Hadi senin yaptigini yapayim, hatta citayi yukseltiyorum.

Erkeklerden arkadaslik teklifi bekleyen insanlar var ya, inanabiliyor musunuz? Kimsenin bana teklif etmesini istemem ben. Gorucu usulu evlenecegim, evlenecegim kisinin yuzunu gerdek gecesi gorecegim hatta. Hic sevmem bir erkekle oyle yanyana yurumeyi, karsilikli oturup yemek yemeyi. ALLAH ISLAH ETSIN. Bu gibi kisilerle ayni yerde yasiyoruz, kimsede kendine saygi kalmamis.

Nasil guzel mi?

Biri elini vermez, öteki yiyişir. Herkesin kendi tercihi, kendine kim neyi yakıştırıyorsa onu yapar
Benim sokağa çıkıp çıkmamı da sallamazlar hani

Dışarda koklaşanlara gelene kadar neler neler var
Hırsızı mı dersin hanzosu mu dersin

ne acizsiniz be...günahlarınıza sığınarak beni dışlamaya çalışıyorsunuz...sanırım siz modernlere(!) söyleyecek bir sözüm yok! söylesem boşa gider yazık!!

buyrun şimdi istediğiniz kadar o normalleştirdiğiniz günahlara bir kez daha sığının!

Sevgilimin elini de tuttum, öptüm de, şimdi de kocam oldu. Allah esas sizin gibi kem gözlerden korusun. Herkes kendi işine gücüne baksa huzura ereceğiz.

demek öpüşüp koklaşıp evlendin..ALLAH mutlu etsin ama dikkat et ALLAH kimine kahrından kimine de lütfundan verir mutluluğu...yani evlendim diye bi halt sanma sevgiliyken yaşadığın şeyleri..

arkadaş rahatsız oldugu bi konuyu paylaşmış sizinle allah aşkına neden konuyu saptırıyorsunuz. bununla onun ne alakası var.

Modern olduk simdi de + aciz..
Yok yok nazar boncugu alayim da göz degmesin ..
Inanclar ve hayatlar farkli olabilir..
Sizi de zerre ilgilendirmez.

ya da

26 yaşına kadar sadece 1 teklif alan insanlarla aynı ortamda yaşamak, çile gibi

sende de öyle mi geçti??

çok ilginç birisin gerçektennn:)

Bu arada herkes kendi işine gücüne baksa dünya daha yaşanır olur konu sahibi.

Teklif gelmedi diye ağlayan biri için fazla iddialısınız
Dinime küfreden müslüman olsa diye bir söz var bilir misiniz

harıkasın yaa ay kahkaha attım..

böyle sevgiden korkan ona buna çamur atan fesatlanan insanlardan asıl korkulmalı.

dünyada bin ton kötülük varken birbirini seven iki kişinin el ele tutuşması çok güzel bir şey.korkma,ısırmazlar!
seni ısırmadıkları için böyle rahatsın..dua et de ALLAH ısırmasın seni!!

Tamam bi müslüman sensin
Allah'ta bizi kahretsin
Oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…