- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi ankarasekreter
-
Sevgilimin elini de tuttum, öptüm de, şimdi de kocam oldu. Allah esas sizin gibi kem gözlerden korusun. Herkes kendi işine gücüne baksa huzura ereceğiz.
bence senin sorunun günah olması falan değil dünyayı sadece senin gibi insanların yaşadığı bir yer sanıp saygı duymamak.
yürürken,otururken,yemek yerken gözlerini kapat madem bu günahkar ve saygısız fanileri görmemiş olursun.
Modern olduk simdi de + aciz..ne acizsiniz be...günahlarınıza sığınarak beni dışlamaya çalışıyorsunuz...sanırım siz modernlere(!) söyleyecek bir sözüm yok! söylesem boşa gider yazık!!
buyrun şimdi istediğiniz kadar o normalleştirdiğiniz günahlara bir kez daha sığının!
Hadi senin yaptigini yapayim, hatta citayi yukseltiyorum.
Erkeklerden arkadaslik teklifi bekleyen insanlar var ya, inanabiliyor musunuz? Kimsenin bana teklif etmesini istemem ben. Gorucu usulu evlenecegim, evlenecegim kisinin yuzunu gerdek gecesi gorecegim hatta. Hic sevmem bir erkekle oyle yanyana yurumeyi, karsilikli oturup yemek yemeyi. ALLAH ISLAH ETSIN. Bu gibi kisilerle ayni yerde yasiyoruz, kimsede kendine saygi kalmamis.
Nasil guzel mi?
Hadi ama itiraf et derdin gunah, Allah korkusu falan değil. Ben biliyorum bu modeli. Kimse seninle sevismek istemeyince hasetliken milletin kukusunun , pipisinin derdine duşmussun. Sevissen gecer aslinda. Kuku pipi dedim ama abdestin bozulmaz işallah.
çok ilginç birisin gerçektennn:)Hadi ama itiraf et derdin gunah, Allah korkusu falan değil. Ben biliyorum bu modeli. Kimse seninle sevismek istemeyince hasetliken milletin kukusunun , pipisinin derdine duşmussun. Sevissen gecer aslinda. Kuku pipi dedim ama abdestin bozulmaz işallah.
ne acizsiniz be...günahlarınıza sığınarak beni dışlamaya çalışıyorsunuz...sanırım siz modernlere(!) söyleyecek bir sözüm yok! söylesem boşa gider yazık!!
buyrun şimdi istediğiniz kadar o normalleştirdiğiniz günahlara bir kez daha sığının!
harıkasın yaa ay kahkaha attım..Hadi senin yaptigini yapayim, hatta citayi yukseltiyorum.
Erkeklerden arkadaslik teklifi bekleyen insanlar var ya, inanabiliyor musunuz? Kimsenin bana teklif etmesini istemem ben. Gorucu usulu evlenecegim, evlenecegim kisinin yuzunu gerdek gecesi gorecegim hatta. Hic sevmem bir erkekle oyle yanyana yurumeyi, karsilikli oturup yemek yemeyi. ALLAH ISLAH ETSIN. Bu gibi kisilerle ayni yerde yasiyoruz, kimsede kendine saygi kalmamis.
Nasil guzel mi?
seni ısırmadıkları için böyle rahatsın..dua et de ALLAH ısırmasın seni!!böyle sevgiden korkan ona buna çamur atan fesatlanan insanlardan asıl korkulmalı.
dünyada bin ton kötülük varken birbirini seven iki kişinin el ele tutuşması çok güzel bir şey.korkma,ısırmazlar!
Tamam bi müslüman sensinne acizsiniz be...günahlarınıza sığınarak beni dışlamaya çalışıyorsunuz...sanırım siz modernlere(!) söyleyecek bir sözüm yok! söylesem boşa gider yazık!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?