Alisveris yapacagim alacagim ozel seyler var deseniz hem alisveris yapsaniz hem arkadaslarinizla bulussaniz sorun olmaz herhaldeEşim arkadaşlarım ile bir sosyal aktivite yapmama ne bileyim buluşmama bir kahve içmeme hiç birşeye izin vermiyor. Buna sebep olarak da "birlikte olalım" diye bir gerekçe sunuyor. Ama zaten sürekli beraberiz. Akrabalar yok, aileler uzakta, işe beraber gidiyoruz spora beraber gidiyoruz, haftasonları hep beraberiz. 15 gün tatilim var. Bir gününde o da yarım gün arkadaşlarımla çıkayım dedim. Olmaz diye tutturdu. Kendinin de hiç arkadaşı yok. Yakın arkadaşları hep şehir dışında. Sadece telefonla görüşüyor onlarla da...
Çok canım sıkılıyor artık bu duruma. Kalbini kırmak da istemiyorum ama sıkılıyorum sürekli mıç mıç mıç. Azıcık farklı bir ortama girmek istiyorum. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Bana akıl verin...
Izin istemeden, haber vererek cik
Alisveris yapacagim alacagim ozel seyler var deseniz hem alisveris yapsaniz hem arkadaslarinizla bulussaniz sorun olmaz herhalde
Ay kendimi hapiste çırpınıyor gibi hissettim okurken. Kendi yalnız diye senin de yalnız kalmanı istiyor. Ben baskı yapıp giderdim.
Çocuk gibi! Çok sinir bozucu gerçekten.bunu denedim daha önce günlerce konuşuyor sonra... Günlerce... Heerhangi birşey ters gittiğinde hemen sen beni bırakıp gittiğin için oldu aşamasına bile getiriryor.. Anlatamam...
Bence biraz bunalıma giriyormuş gibi yap sonra dayanamaz tamam git der.izin istemedim aslında böyle planladık dedim hayır diye tutturdu...
Yalan soylemeyin zaten alisverise cikin sonunda da arkadaslarla bir seyler yapacaginizi soylersiniz ben oyle yapiyorum bazen alisverise ciktigim zamana denk getiriyorum arkadaslarla bulusacaksam oglum dolayisiyla kirk yolda bir gorusuyorum zatenyalan söyleyemem.
izin istemedim aslında böyle planladık dedim hayır diye tutturdu...
İstediğin kadar surat as gideceğim de ne olucak sanki boşuyacak mıErkek veya evli arkadaşım maalesf yok. Yakın arkadaşlarımın hepsi bekar. Surat asıyorum şu an ama o benden daha fena surat asıyor.. Bildiğin küstü adam hayır dedi diye surat astığım için... Delireceğim artık ya...
Erkek veya evli arkadaşım maalesf yok. Yakın arkadaşlarımın hepsi bekar. Surat asıyorum şu an ama o benden daha fena surat asıyor.. Bildiğin küstü adam hayır dedi diye surat astığım için... Delireceğim artık ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?