Dışarı çıkmama izin veröeyen sevgili eşim! Delirmek üzereyim!

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
Eşim arkadaşlarım ile bir sosyal aktivite yapmama ne bileyim buluşmama bir kahve içmeme hiç birşeye izin vermiyor. Buna sebep olarak da "birlikte olalım" diye bir gerekçe sunuyor. Ama zaten sürekli beraberiz. Akrabalar yok, aileler uzakta, işe beraber gidiyoruz spora beraber gidiyoruz, haftasonları hep beraberiz. 15 gün tatilim var. Bir gününde o da yarım gün arkadaşlarımla çıkayım dedim. Olmaz diye tutturdu. Kendinin de hiç arkadaşı yok. Yakın arkadaşları hep şehir dışında. Sadece telefonla görüşüyor onlarla da...

Çok canım sıkılıyor artık bu duruma. Kalbini kırmak da istemiyorum ama sıkılıyorum sürekli mıç mıç mıç. Azıcık farklı bir ortama girmek istiyorum. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Bana akıl verin...

Alisveris yapacagim alacagim ozel seyler var deseniz hem alisveris yapsaniz hem arkadaslarinizla bulussaniz sorun olmaz herhalde

Kalbini kırcaksınız mecburen baska yolu yok. Benim eşim de yalnız çıkma dışarı beraber çıkalım diye kıskançlık yapıyodu. Tartışarak çözdüm güzellikle olmadı. Her hadi dediğimde müsait olamazdı çünkü. Şimdi sorun yaşamıyoruz ..

Ay kendimi hapiste çırpınıyor gibi hissettim okurken. Kendi yalnız diye senin de yalnız kalmanı istiyor. Ben baskı yapıp giderdim.

bunu denedim daha önce günlerce konuşuyor sonra... Günlerce... Heerhangi birşey ters gittiğinde hemen sen beni bırakıp gittiğin için oldu aşamasına bile getiriryor.. Anlatamam...

adamda guven problemi olabilir. yada sen cok guzelsin o yuzden kiskanio.. yada iliskinin basinda sende ona yaptin mi oyle seyler.. gibi gibi oliliskinin en basina donmek lazim...

yalan söyleyemem.
Yalan soylemeyin zaten alisverise cikin sonunda da arkadaslarla bir seyler yapacaginizi soylersiniz ben oyle yapiyorum bazen alisverise ciktigim zamana denk getiriyorum arkadaslarla bulusacaksam oglum dolayisiyla kirk yolda bir gorusuyorum zaten

Erkek veya evli arkadaşım maalesf yok. Yakın arkadaşlarımın hepsi bekar. Surat asıyorum şu an ama o benden daha fena surat asıyor.. Bildiğin küstü adam hayır dedi diye surat astığım için... Delireceğim artık ya...

Sürekli seninle dip dibe olmak beni bunaltıyor.
Farklı yüzlere, farklı sohbetlere, farklı etkinliklere ihtiyacım var yoksa depresyona gireceğim senin yüzünden deyin eşinize.

kursa falan yazdırın çevre edinir kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…