Dışarı çıkmama izin veröeyen sevgili eşim! Delirmek üzereyim!

Eşiniz çocuk gibi. Çabuk da kırılır, aranız bozulsun istemiyorsunuz da. O zaman yanında oturacaksınız dip dibe.. Çözüm yok, kendi isteklerinizi ona kabul ettiremediğiniz sürece..

Cok mu yeni evlisiniz? Ya malesef bizim de esimle karşılıklı olarak böyle bi donemimiz olmuştu. Çay demleyeceksem yanima mutfaga gelirdi falan. Evin içinde bile bir saniye ayrı durmazdik yapış yapış. 3 sene kadar sürdü ama tabii ki arkadaslarimizla çıkardık. Ama şimdi çok daha esnek. Hayret bikmamisiz birbirimizden. Bence bikma ihtimalinizi güzelce anlatın, korkutun, sıkılırım senden 24 saat yapışık yasarsak deyin

O zaman sen kuyruk gibi yapışıyorsun demekki bir yerde bir özgüven problemin var sanırım keza nişanlında bana öyle geldi neyse siz tencere kapak olmuşsunuz o zaman))) mutluluklar

İnsanların kendine ait zamanları olmalı olması gerekli eşim bana ben eşime karışmayız.Maalesef tanıdıgım çok aile var bu durumda olan karısını tek başına göndermeyen sadece eşiyle birlikte ev oturmalarına giden.

Ne önemi var ki arkadaş kişisine güvenip güvenmemenin, karısına güvenmesi yetmeli bence.

Bu tarz problemler aslında evlilik öncesinde başlıyor.Yani flört dönemi,nişanlılık döneminde malesef kadınlarımız öncesindeki hayatını unutup büyülenmiş gibi hayatı tamamen erkeğe endeksliyor ve tüm zamanı tüm enerjisini ona harcıyor.O kadar çok arkadaşımda gördümki bunu 'ay ben yapmamm!!' diyenler bile evliliğe yakın bir ilişkisi olunca elini eteğini herşeyden çekip,tamamen adamla vakit geçirmeye başladılar.Tabiki ilişkine zaman ayıracaksın ancak haftada 3 kez görüştüğün arkadaşınlada 3 ayda bir görüşüp,görüşürkende sürekli telefonla oynayıp hergün birlikte olduğun adamla konuşursan dengeler bozulur. Evlendikten sonra tabi o ilk heyecan,herşeyi kabul ederim hali kalmıyor,gözlerdeki perde yavaş yavaş aralanıyor, insanın eşten başka arkadaşa akrabayada ihtiyacı olduğu anlaşılıyor.Tabiki hayatında ilişkin varsa özen göstereceksin,ancak herşeyi kıvamında yapmak güzeldir.Sizin eşinizin problemi arkadaşının olmaması,inanın arkadaşı olsa size tek birşey sormadan kendisi çıkardı.Evlilik öncesinde arkadaşlarınızla görüşmelerinize karıştı ve sizde izin verdiyseniz,onunla daha çok zaman geçireyim diye arkadaşlarınızla hiç görüşmediyseniz bu olayı aşmanız biraz zor görünüyor

Geçen gün bir erkek buna benzer konu açmıştı senin eşin miydi dedim bi anda
gerçekten çok sıkıcı inşallah bi sonuca ulaşırsınız.

ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi.
vallahi bayıldım:))
aşkın yalin hali "dışarı cikabilirmiyim aşkimmm?hayır..
ay beni kıskanıyor demekki çok seviyor"
aşkın zaman içinde oluşan gerçek ve olması gereken hali" canım ben dışarı çıkıyorum.
tamam hayatım"
:))
konu sahibinin eşinin ki can sıkıntısından gibi gözüküyor.
ama aşırı kıskançlığı sevgi göstergesi sananlar birgün mutlaka özgüvenle alakalı olduğunu anlıyor..(misal ben)

Aynen.Madem çocuk gibi,sizde onun gibi kesin çizgilerle alıştırın.Arkadaşımın kızı mesela,annesinin pes edeceğini bilir,kendini ağlayarak yerlere atar,annesi kesinlikle hayırla başlar,ya ama ama,öf ya iyi tamamla bitirirdi..Benim kızım bilir ki herşeye hayır demem,ama dediysem pes etmem,ağlayabilirsin ama bir şey değişmeyecek derim,şimdi büyüdüler,aynı alışkanlıklar sürüyor...

Evet aynen yalın halinden sonra e hali,de hali ,den haline doğru yol alıyorsun zaten den halini tükettiğinde sorunlar aşılmaz oluyor maalesef kaçınılmaz son ayrılık oluyor herkesin nefes alacağı alanı olmalı evlilikte tüketmeyip üzerine koyarak inşaa en güzeli

Bir ilişkinin en iğrenç ve sevmediğim tarafı bu kısıtlama olaylarıdır izin almak da ne? İzin vermek de ne? Yahu böyle hayat sürülmez siz kafayı mı yediniz!

Valla sizin gibilere hayret ediyorum gercekten. Evlenmeden önce esinizin boyle oldugunu bilmiyormuydunuz?
Yoksa benmi cok detayciyim ve seciciyim de bu yuzdenmi herkesi hayatimdan eliyorum
Valla önceki yorumlarda yazdığım nişanlı bir kız vardı onun nişanlısıda böyleymiş memnun muş sonra burada konu açma dediydim aslında konu sahibi tenzih ederek kimisi bile bile lades diyor

Asosyallik boyutuna getiriyor.. Yaşantınızı.. Bence ölçülü iki tarafta çıkıp gezebilmeli.. Aile terapistin e gitmeyi teklif edin

Bir iki arkadaşınıza karşı böyle olsa anlarımda herkese karşı böyleyse işiniz çok zor.

Arkadaşları yokta hobiside mi yok ? Hayatı işe git spora git eve git böyle mi geçiyo biraz yorun derim

İşten çıkıp bisüre eve geçmeyin dışarda yiyin için alışveriş yapın ordan oraya koşturun yatmaya gidin eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…