- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
Evlilik mi kölelik mi ? Ne hayatlar yasaniyor. Disari cikmaya izin yok. Nefes alma dese de almayacak .Haydi ben çıktım canim by
İzin ne demek?
O zaman sen kuyruk gibi yapışıyorsun demekki bir yerde bir özgüven problemin var sanırım keza nişanlında bana öyle geldi neyse siz tencere kapak olmuşsunuz o zaman))) mutluluklarHayır ben bu durumdan rahatsız değilim ki aksine çok mutluyum başka arkadaşlarımız da var tabiki ama ya ortak görüşürüz ya da ikimiz vakit geçirmek isteriz ama benim nişanlım ben kızlarla oturucam deyince öyle çok fazla sorun çıkaran biri değildir yanimizdayken işi varsa eğer istersen sen otur ben gideyim der ama ben onu bırakmam :)
Ne önemi var ki arkadaş kişisine güvenip güvenmemenin, karısına güvenmesi yetmeli bence.Aynısı bende de var şimdi nisanliyiz ama ilerde sıkıntı yapar miyim bilemedim gerçi bende hep onunla vakit geçirme istegindeyim ama siz ortak arkadaş edinmeye gayret edin beraber görüşün belki karşısındaki insanlara güvenmediği için yapıyordur
ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi.Kendine güvenmediği için yapıyor muhtemelen aşkın yalın halindesiniz Şuan kıskançlık güzel gelirde depar atladıkça kıskançlığında bir özgüven kaybı olduğunu anlarsın sen yolun başındayken iyi düşün umarım sonra buralara gelip konu açmazsın
Aynen.Madem çocuk gibi,sizde onun gibi kesin çizgilerle alıştırın.Arkadaşımın kızı mesela,annesinin pes edeceğini bilir,kendini ağlayarak yerlere atar,annesi kesinlikle hayırla başlar,ya ama ama,öf ya iyi tamamla bitirirdi..Benim kızım bilir ki herşeye hayır demem,ama dediysem pes etmem,ağlayabilirsin ama bir şey değişmeyecek derim,şimdi büyüdüler,aynı alışkanlıklar sürüyor...O hayır diye tutturunca siz de evet diye tutturmadınız mı. Kararlı olun taviz vermeyin söz verdim gidicem deyin ve bi kere söylediğiniz sözden Katiyen geri dönmeyin. Üç beş somurtur laf çarpar triplenir sonra alışır. Bazı erkekleri resmen çocuk gibi eğitmek gerekiyor yav
Evet aynen yalın halinden sonra e hali,de hali ,den haline doğru yol alıyorsun zaten den halini tükettiğinde sorunlar aşılmaz oluyor maalesef kaçınılmaz son ayrılık oluyor herkesin nefes alacağı alanı olmalı evlilikte tüketmeyip üzerine koyarak inşaa en güzeliancak bu kadar güzel anlatilabilirdi.
vallahi bayıldım:))
aşkın yalin hali "dışarı cikabilirmiyim aşkimmm?hayır..
ay beni kıskanıyor demekki çok seviyor"
aşkın zaman içinde oluşan gerçek ve olması gereken hali" canım ben dışarı çıkıyorum.
tamam hayatım"
:))
konu sahibinin eşinin ki can sıkıntısından gibi gözüküyor.
ama aşırı kıskançlığı sevgi göstergesi sananlar birgün mutlaka özgüvenle alakalı olduğunu anlıyor..(misal ben)
Valla önceki yorumlarda yazdığım nişanlı bir kız vardı onun nişanlısıda böyleymiş memnun muş sonra burada konu açma dediydim aslında konu sahibi tenzih ederek kimisi bile bile lades diyorValla sizin gibilere hayret ediyorum gercekten. Evlenmeden önce esinizin boyle oldugunu bilmiyormuydunuz?
Yoksa benmi cok detayciyim ve seciciyim de bu yuzdenmi herkesi hayatimdan eliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?