Eşim arkadaşlarım ile bir sosyal aktivite yapmama ne bileyim buluşmama bir kahve içmeme hiç birşeye izin vermiyor. Buna sebep olarak da "birlikte olalım" diye bir gerekçe sunuyor. Ama zaten sürekli beraberiz. Akrabalar yok, aileler uzakta, işe beraber gidiyoruz spora beraber gidiyoruz, haftasonları hep beraberiz. 15 gün tatilim var. Bir gününde o da yarım gün arkadaşlarımla çıkayım dedim. Olmaz diye tutturdu. Kendinin de hiç arkadaşı yok. Yakın arkadaşları hep şehir dışında. Sadece telefonla görüşüyor onlarla da...
Çok canım sıkılıyor artık bu duruma. Kalbini kırmak da istemiyorum ama sıkılıyorum sürekli mıç mıç mıç. Azıcık farklı bir ortama girmek istiyorum. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Bana akıl verin...
izin istemedim aslında böyle planladık dedim hayır diye tutturdu...
O hayır diye tutturunca siz de evet diye tutturmadınız mı. Kararlı olun taviz vermeyin söz verdim gidicem deyin ve bi kere söylediğiniz sözden Katiyen geri dönmeyin. Üç beş somurtur laf çarpar triplenir sonra alışır. Bazı erkekleri resmen çocuk gibi eğitmek gerekiyor yavizin istemedim aslında böyle planladık dedim hayır diye tutturdu...
Kendine güvenmediği için yapıyor muhtemelen aşkın yalın halindesiniz Şuan kıskançlık güzel gelirde depar atladıkça kıskançlığında bir özgüven kaybı olduğunu anlarsın sen yolun başındayken iyi düşün umarım sonra buralara gelip konu açmazsınAynısı bende de var şimdi nisanliyiz ama ilerde sıkıntı yapar miyim bilemedim gerçi bende hep onunla vakit geçirme istegindeyim ama siz ortak arkadaş edinmeye gayret edin beraber görüşün belki karşısındaki insanlara güvenmediği için yapıyordur
Kendine güvenmediği için yapıyor muhtemelen aşkın yalın halindesiniz Şuan kıskançlık güzel gelirde depar atladıkça kıskançlığında bir özgüven kaybı olduğunu anlarsın sen yolun başındayken iyi düşün umarım sonra buralara gelip konu açmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?