Dışarı çıkmama izin veröeyen sevgili eşim! Delirmek üzereyim!

kusura bakmayın ama siz çocuk musunuz da ayda yılda bir arkadaşla buluşmaya izin alıyorsunuz

yapışık ikiz misiniz de her anınızı birlikte geçiriyorsunuz

ayrı bir kişiliğiniz yok mu da siam ikizi gibi hareket ediyorsunuz?

alın karşınıza, "ben bir bireyim yeter gayrı" temalı konuşmanızı yapın sonra da istediğiniz yere gidin

bu kadar pasif olmayın allah aşkına

Evli varsa onlarla birlikte takılın yavaş yavaş alıştırın kız kıza takılmaya dicem ama oldukça bunaltıcı geldi bu süreç bile.

labfaresi sizi hatırlıyorum. Taa evlenmeden önce kayınvalideniz ve görümcenizle tanışmanızı, evlenme sürecinizi vs hatırlıyorum. Arkadaşım anlatmış gibi üzüldüm.

Eşiniz okumuş, eğitimli, mantıklı birine benziyordu. Niye böyle oldu ki? Yaptığı çok saçma. "Bunu yapmaya hakkı olmadığını" çok net hissettirin. Nasıl başlarsa öyle gider. Gerekirse çift terapisine gidin veya onu terapiste götürün ama bu insanlık dışı kısıtlamayı asla kabul etmeyin.

izin istemedim aslında böyle planladık dedim hayır diye tutturdu...
O hayır diye tutturunca siz de evet diye tutturmadınız mı. Kararlı olun taviz vermeyin söz verdim gidicem deyin ve bi kere söylediğiniz sözden Katiyen geri dönmeyin. Üç beş somurtur laf çarpar triplenir sonra alışır. Bazı erkekleri resmen çocuk gibi eğitmek gerekiyor yav

Kendı arkadası olmadıgı için sıkılıyordur sız gıdınce. Benımde burada arkadasım yok pek. Eşim bunu bildiği için hiçbirzaman beni ayrı tutupta arkadaslarının yanına gıtmedi. Eşimin bekar arkadaslarıylada bırlıkte buluşuruz hep ama benım muhabbetım ortama gidiyor. Eşin kadınların içinde sıkılır bence götürsen, onlarda rahat edemez. Biraz zor görünüyor.

O zaman ucumuz cikariz de kiz arkadasini da cagir. Onun ilgisini cekmeyecek seyler yapin, fal bakin dedikodu yapin, her magazaya girin kapida beklesin falan. Gunun sonunda da asiri pozitif ve mutlu ol. Ne zaman gidiyoruz bir daha haftaya diger kizlar da gelir belki de. Kacarak uzaklasir belki

Ya da ona kiz arkadas muamelesi yap, oje surdurt fal baktir, sudyen don sec kuafore git sacina renk falan sec belki sonunda git bunlari kiz arkadaslarinla yap der

"Boyle giderse seninle paylasacak birseyim kalmiyor ve iliski benim icin simdiden rutinlesmeye basladi,
iliskinin selameti icin senin de benim de kendimize ozel vakitlerimizin olmasi lazim" de ki gercekten de saglikli iliskinin boyle olmasi gerekir zaten.
Belki seni kaybedebilecegi sinyalini alip dank eder

Şimdiden önlemini almazsan , ömür billah böyle gider üstelik kısıtlamalat artarak...
Konuşarak olmuyorsa , tartışarak ama en güzeli anlayış göstermesi olur tabiki...

Meslek sahibi bayansan ağzının kokusunu çekme derim evden çıkma demekte ne oluyor görgüsüze bak kişi kendinden bilir işi demek kendi her sokakta gezinen kadına kötü bakıyor ki izin vermiyor ondan mı size yapışıyor
Herkesin özel bir alanı olmalı herkesin nefes almaya ihtiyacı var

Aynısı bende de var şimdi nisanliyiz ama ilerde sıkıntı yapar miyim bilemedim gerçi bende hep onunla vakit geçirme istegindeyim ama siz ortak arkadaş edinmeye gayret edin beraber görüşün belki karşısındaki insanlara güvenmediği için yapıyordur

Kendine güvenmediği için yapıyor muhtemelen aşkın yalın halindesiniz Şuan kıskançlık güzel gelirde depar atladıkça kıskançlığında bir özgüven kaybı olduğunu anlarsın sen yolun başındayken iyi düşün umarım sonra buralara gelip konu açmazsın

Hayır ben bu durumdan rahatsız değilim ki aksine çok mutluyum başka arkadaşlarımız da var tabiki ama ya ortak görüşürüz ya da ikimiz vakit geçirmek isteriz ama benim nişanlım ben kızlarla oturucam deyince öyle çok fazla sorun çıkaran biri değildir yanimizdayken işi varsa eğer istersen sen otur ben gideyim der ama ben onu bırakmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…