Eşim arkadaşlarım ile bir sosyal aktivite yapmama ne bileyim buluşmama bir kahve içmeme hiç birşeye izin vermiyor. Buna sebep olarak da "birlikte olalım" diye bir gerekçe sunuyor. Ama zaten sürekli beraberiz. Akrabalar yok, aileler uzakta, işe beraber gidiyoruz spora beraber gidiyoruz, haftasonları hep beraberiz. 15 gün tatilim var. Bir gününde o da yarım gün arkadaşlarımla çıkayım dedim. Olmaz diye tutturdu. Kendinin de hiç arkadaşı yok. Yakın arkadaşları hep şehir dışında. Sadece telefonla görüşüyor onlarla da...
Çok canım sıkılıyor artık bu duruma. Kalbini kırmak da istemiyorum ama sıkılıyorum sürekli mıç mıç mıç. Azıcık farklı bir ortama girmek istiyorum. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Bana akıl verin...
Tıpkısının aynısı benim eşim de..
Birlikte herşeyi yapmaya herdaim hazır.
İşten yorgun argın geldiğinde bile bir yere gidelim desem(ki demem) hiç ses etmez hemen kalkar.
Kalkar ki ben iki gün sonra sıkılıp arkadaşlarımla plan yapıyorum demeyeyim diye
Bunu o söylemiyor, hatta belki farkında bile değil ben çözdüm
Artık arkadaşlarıma durumu anlatıyorum.
"Bizim bey biraz arızadır o yüzden sıkıntı çıkarıyor. Bize gelin"diyorum.
Ev güvenli ortam ya çünkü orada bizi canavarlar kapmaz
Dışarda buluşacaksak da haftaiçi eşimin evde olmadığı zamanları seçiyorum. Ev hanımıyım.
Beklentilerim daha farklı ama zamanla yol alacağımızı kabullendim artık hırgür çıkarmıyorum bu konuda
Bir kızım var onunla plan yapıyoruzBenim durumumu tarif ettiniz aynı durumdayız vallamasraf peki siz gün boyu evde ne yapıyorsunuz ben bunalıma girdim resmen hiçbişeyden zevk almıyorum sıkılgan bir halim var bide hamileyim ki o da zorluyor
Yemin ederim ayni modelTıpkısının aynısı benim eşim de..
Birlikte herşeyi yapmaya herdaim hazır.
İşten yorgun argın geldiğinde bile bir yere gidelim desem(ki demem) hiç ses etmez hemen kalkar.
Kalkar ki ben iki gün sonra sıkılıp arkadaşlarımla plan yapıyorum demeyeyim diye
Bunu o söylemiyor, hatta belki farkında bile değil ben çözdüm
Artık arkadaşlarıma durumu anlatıyorum.
"Bizim bey biraz arızadır o yüzden sıkıntı çıkarıyor. Bize gelin"diyorum.
Ev güvenli ortam ya çünkü orada bizi canavarlar kapmaz
Dışarda buluşacaksak da haftaiçi eşimin evde olmadığı zamanları seçiyorum. Ev hanımıyım.
Beklentilerim daha farklı ama zamanla yol alacağımızı kabullendim artık hırgür çıkarmıyorum bu konuda
Doktora gidip dikis ipleriyle birbirinize dikilin, zamanla kaynarsinizBenim eşimde aşırı kıskanç evlendiğimden beri hiç tek çıkmamışımdır 10 sene bir ilişki sürdü 11 senemizde evlendik salmaz hiç bir yere her yere beraber bende onu salmıyorum ama şikayetçi değilim alıştım karşılıklı özveri arkadaşlarını evine çagır evde görüş bence sende
Benim eşimde aşırı kıskanç evlendiğimden beri hiç tek çıkmamışımdır 10 sene bir ilişki sürdü 11 senemizde evlendik salmaz hiç bir yere her yere beraber bende onu salmıyorum ama şikayetçi değilim alıştım karşılıklı özveri arkadaşlarını evine çagır evde görüş bence sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?