- 11 Aralık 2018
- 42.656
- 265.096
- 598
İstanbuldayım, çocuğumu belediyenin piyano kursuna göndermek istiyorum. Temennim parmaklarının tuşlara değmesi yönünde. Bana bir link atar mısınız rica etsem, hangi belediyede varsa ulaşırım ben sorun değil.İstanbul. Gülmeye devam edebilirsiniz K KIR PAPATYASII veKudrAlobar Belediyelerin bu tip kurumlarında çalışıyordum. Sanki yalan söylüyormuşum gibi neyiyle dalga geçiyorsunuz? İstanbul'daki kaç ilçede var bu tip yerler. Başka illerde de var. Anca eğlenmek için dalga geçin.
Ankara’da var mı? Nasıl ulaşılır? Teşekkürlerİstanbul. Gülmeye devam edebilirsiniz K KIR PAPATYASII veKudrAlobar Belediyelerin bu tip kurumlarında çalışıyordum. Sanki yalan söylüyormuşum gibi neyiyle dalga geçiyorsunuz? İstanbul'daki kaç ilçede var bu tip yerler. Başka illerde de var. Anca eğlenmek için dalga geçin.
İstanbuldayım, çocuğumu belediyenin piyano kursuna göndermek istiyorum. Temennim parmaklarının tuşlara değmesi yönünde. Bana bir link atar mısınız rica etsem, hangi belediyede varsa ulaşırım ben sorun değil.
Açıkçası İstanbul dışındakileri biliyorum dersem yalan olur. Ankara'da duyarsam ve unutmazsam iletirim size.Ankara’da var mı? Nasıl ulaşılır? Teşekkürler
İki saattir bakıyorum kayıt kabul eden bir belediye piyano kursu bulamadım. İstanbulda bir tane var mülakat ve sınavla öğrenci kabul ediyor. İzmirde de üç günlük bir atölye var. Başka bir şey bulmadım.var ama
gitar keman piyano.
yüzme basket futbol vs
karate tenis ve okçuluk bile var.
Tabii ki Barcelona Büyükşehir BelediyesiHangi sehirmis merak ettim
İki saattir bakıyorum kayıt kabul eden bir belediye piyano kursu bulamadım. İstanbulda bir tane var mülakat ve sınavla öğrenci kabul ediyor. İzmirde de üç günlük bir atölye var. Başka bir şey bulmadım.
Hadi diyelim ki var (muhakkak bir yerlerde vardır) bir sınıfa 20 çocuk doldurup bir saatte her çocuğa maksimum 3 dakika piyanoya dokunma şansı vermeye kurs denmez.
Evet piyano üzerine ilerledi. Aslına bakarsan konunun özü bir arkadaşın hiç para harcamadan çocuğunuza istediği her imkanı en iyi şekilde sağlayabilirsiniz demeseydi. Ben de bunun mümkün olmadığını anlatmaya çalışmak için piyano kursu örneği verdim.şimdi yoktur eylülde kayıtlar başlıyor o zaman bulabilirsin link muhtemelen.
muhabbetin başını bilmiyorum konuyu bir baştan bir sondan okudum niye bu kadar sayfa olmuş diye
sınıflar kaç kişilikti valla hatırlamıyorum benim ufak keman kursu istemişti o zaman kaydettirmiştim bir ders gitti ben bunu yapamam dedi o yüzden nasıl bir sistem var hakim değilim.
ama dediğin gibi muhabbet özellikle piyano üzerinden ilerlediyse bir derslikte bir piyano vardır.
Ben Ankara da yaşıyorum hiç duymadım niye dalga geçeyim piyano kursu deyince tuhaf geldi yaniİstanbul. Gülmeye devam edebilirsiniz K KIR PAPATYASII veKudrAlobar Belediyelerin bu tip kurumlarında çalışıyordum. Sanki yalan söylüyormuşum gibi neyiyle dalga geçiyorsunuz? İstanbul'daki kaç ilçede var bu tip yerler. Başka illerde de var. Anca eğlenmek için dalga geçin.
Evet piyano üzerine ilerledi. Aslına bakarsan konunun özü bir arkadaşın hiç para harcamadan çocuğunuza istediği her imkanı en iyi şekilde sağlayabilirsiniz demeseydi. Ben de bunun mümkün olmadığını anlatmaya çalışmak için piyano kursu örneği verdim.
Sen keman kursuna göndermek için bir keman aldın sonuçta, ne bileyim götürüp getirirken para harcadın vs. Çocuk çok sevse ve yetenekli çıksaydı belediyenin kursu yetmeyecekti özel kurs belki özel hoca arayacaktın. Heves edip denemek için belediye kursları belki iş görür ama en iyi şekilde belediyede öğrenir kısmı komik biraz.
Ama dalga geçiyorsunuz sonra bana kızıyorlar gerçekten var diyeTabii ki Barcelona Büyükşehir Belediyesi
Çocuk sinema isterse belediyelerin sinema gösterimleri varmış falan filan. Fakir edebiyatı yaptı biraz. Dalga geçince de kızıyollao arkadaşın o dediği olmaz. hiç para harcamadan her imkan en iyi şekilde sağlanamaz keşke olsa.
ben dürüst olmak gerekirse belediyenin kurslarını deneme olarak kullanıyorum benim ufak sürekli yeni bir hevesle ortaya atıldığı için. ben onun her heves ettiği şey için kursa göndermeye kalksam batarım ha sebat ettiği birşey olursa dediğin gibi belediye ile devam etmek yetersiz olur.
bir insanin bahsettiginiz şekilde özellikle şu devirde bir çocuk yetistirmesi evde oturarak mumkün degil, size en basit örnegini kizimin arkadaşlarindan vereyim bir cimnastik salonuna gidiyor yaklaşık 10 çocuklar o çocuklarin hemen hemen hepsi ya tenise gidiyor, ya piyano çalıyor ne bileyim ya baleye gidiyor vs. vs bir annenin tek basina bunlari yapabilmesi mümkun degil.Ya iyi de evde oturanin kendini gelistirmedigini nerden biliyorsunuz? Belki konu sahibi çocuklarına öyle bir bakacak eğitecek ki 100 kadının üretimde olup dünyaya verdiği yararı bir çocuk yetiştirmesiyle verecek. Yetiştirdiği çocuk ülkenin dünyanın kaderini değiştirecek. Belki kodlarına en iyi yaptığı şey iyi bir eş ve anneliktir.
Demek istedigim niye her şeye özgürlük de ev hanımı olmak isteyene eleştiri küçümseme
Ki konu sahibi başta çalışırken evlendikten sonra çalışmam diye adamı kandırsa hadi haksız derim de kendine göre plan kurmuş ya bekar kalırım işte devam ederim eğer evlenirsem de çalışmam çünkü çok yoruluyorum kaldıramıyorum demiş eşi sonradan yan çizmiş. Ve 100 pehlivan gücünde hem işi hem evi halledecek hiç sanmıyorum konu sahibinin eşi ev işlerini yapsın yapmayacak kadin hem eve para getirecek ev pırıl olacak. Bazı kadınlar burada yine yazmış ben çalışıyorum evimin işini de yapıyorum falan filan eee sen niye kendine bu kadar yukleniyorsun burada kadin erkek yine esit olmuyor ki yine kadınin üstüne yükleniyorlar yazik değil mi
Mesela ben çevremdeki ev hanımlarına örnek veriyim 30-50 yaş arasında kaç tane ev hanımı tanıyorum. Çalışıyorlar ama derneklere nasıl yardiriyorlar. Ben onlar kadar aktif değilim olamıyorum da ama onlar kac çocukla keyifle yardım yapıyorlar. Neredeyse her gün vakıfta olan var. Yararlı olan olur zaten evde oturan da olur her gün işe giden de olur
Evde oturup hiçbir şey yapmayan da her gün işe gidip oturup oturup hiçbir şey yapmayanda
Okulda aktivite var mesela çocuklar hep birlikte gidecek tiyatroya geziye o zaman ne olacak test kitabı istiyorlar dışarı çıkmak istiyorlar birbirlerinden görüp akıllı saat istiyorlarÇocuk sinema isterse belediyelerin sinema gösterimleri varmış falan filan. Fakir edebiyatı yaptı biraz. Dalga geçince de kızıyolla
Ben de öyle dedim zaten, deneme için uygun ama ilerlemek için belediye yetmez. Ve belediye bile olsa cebinde ona ayıracak az da olsa para olması lazım.
Anlatacan çocuğum onlar hep kapitalist düzenin kölesi olmuş diyecen çocuk da anlayacakOkulda aktivite var mesela çocuklar hep birlikte gidecek tiyatroya geziye o zaman ne olacak test kitabı istiyorlar dışarı çıkmak istiyorlar birbirlerinden görüp akıllı saat istiyorlar
Zamane çocuklarının pek takacağıni düşünmüyorum kıyafetleri bile kıyaslayıp kendi giymek istediklerini seçiyorlar . Folik asit çocukları bunlarAnlatacan çocuğum onlar hep kapitalist düzenin kölesi olmuş diyecen çocuk da anlayacak
Öncelikle hem çalısıp hem ev işlerini yürütebilen (yardımcısız) kadınları tebrik ediyorum. Bende bu kabiliyet yok bekarken çalısıyordum eve kendimi attığım an yatıp kalıyordum o kadr yoruluyordum yorucu bir iş olmamasına rağmen. Simdi 5 aylık evliyim durumumuz iyi esim uzman ama bana bazen laf çakıyo sen de çalıssan çok iyi olur aslında vs vs. Gibi şeyler söylüyo böyle deyince kendimi kötü hissediyorm çok para harcayan gezmeyi seven biri de değilm yani ona hiçbir masrafım yok neredeyse. Maası da en çok kendi harcıyo harcasın tabii ki ama bana böyle çalıs memur ol demesi çok zoruma gidiyo bizim evde yaptıklarımz hiç görülmüyo bulasık ütü temizlik yemek çocuk bakmak bunları çalısırsam yapamicam ya da bi yerde biseyler eksik kalıcak o zamn mutlu olucaz mı ilerde çocuğmuz olsa onu kimseye emanet edemem hep yabancı memleketteyiz kimseyi tanımıyorm. Nasıl emanet edeyim. Ayrıca çalıssam paranın bi miktarı bakıcıya bi miktarı üstüme basıma kıyafete gider tabii aileme de göndermek isterim çünkü esim kendi ailesine gönderiyo. Yani çalısmak benim için evimi işimi aksatmak demek artı bi gelirimz olsa kaç para olucak. Çok bunalıyorm herkes kendi derdinden yakınıp memur ol calıs diyor kimse benim psikolojimi düsünmüyor. Simdi tek maasla geçim olmaz diyenler kusura bakmayın esim 10 milyar maas alıyo gayet geçiniyorz ben ona evlenmeden önce dedim beni çalıstrcaksan evlenmeyelim geçinemiceksen evlenmeyelim diye. Hem erkek çalısıp evi geçindirmekle yükümlü kadında o evi çekip cevirmek çocuklarıyla esiyle ilgilenmekle yükümlü. Eğer bi erkek karısına çalıs eve para getir diyorsa sartlar esitlenmeli kadın hem çalısıp evi ceviriyosa yeri geldiğin de erkek de yemek yapsn temizlik yapsn o zaman her seyi kadınlara yüklemeyin artık. Ne çocukla ilğilenirsinz ne de çıkardığınz çorapları yerden toplarsınz sonra da kadına çalıs dersiniz eğer tek maasla geçinemeyecekseniz kimse evlenmesin. Ben hep derdim ya bekar kalır memur olurm ya da evlenirm kocamın işini yapar yemeğini yapar çocuklarıma bakarım derdim ikisini bir arada yürütmek çok zor gerçekten. Erkekler çalısmaktan yoruluyoken kadınlar iki işi nasl yapsn? Uzun oldu kusura bakmayın.
Onları yazan üyenin muhtemelen çocuğu yok. Senin de henüz yok gerçi, benim zaten hiç yokZamane çocuklarının pek takacağıni düşünmüyorum kıyafetleri bile kıyaslayıp kendi giymek istediklerini seçiyorlar . Folik asit çocukları bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?