Dısarıda çalısmak istemiyorum detay okuyup yorumlar mısınız?

Konuşmayı öğrenirken aktif olan beyin bölgesi farklı, ikinci dil öğrenirken farklı. O yüzden çocuklar çift dilli büyüyünce konuşmayı öğrenir gibi öğreniyorlar dili. İki dilde de aynı aşamalardan geçiyorlar falan. Tamamen öğrenme süreciyle ilgili.

Evet bunu duymustum . Birde şunu fark ediyorum dinlerken okurken Türkçe ye çevirmiyorum ama konuşurken hala ana dile dönüyor çevirmem gerekiyor bazen . Bildiğim kadariyla çocukken öğrendiğin dili ilerde konuşmasan bile unutmuyorsun bisiklet sürmek gibi

Türkçeyi konuşmasan unutur musun? Öyle bir şey oluyor işte. Anadilini unutmaz insan.

10 a yakın maaşla ben bekar ve köpekli halinle gecinemiyorum ama siz baştan söylemişsiniz o da kabul etmiş haklısınız

Mamalar da az değil. Her yeni paket aldiğimda fiyati artmiş oluyor, bir defa bile ayni mamayi ayni fiyata almadim bayadir. Köpek kuçuk ırk değilse ve kaliteli mama yiyorsa iyi para gider sirf oraya.

Yok caniiimm oyle deme, tarihte kalmis ev hanimligi artik ne yeyip ne iciyolarsa artik..
Yorumcunun yorumundaki ironiyi anlamadiginiza mı üzüleyim? Bu yorumla mutlu olmanıza mı üzüleyim? Yazılan çizilen bin tane fikirden zerre fayda gormemenize mi üzüleyim? Bilemiyorum. Çaresizlik çok kötü...

Yorumcunun yorumundaki ironiyi anlamadiginiza mı üzüleyim? Bu yorumla mutlu olmanıza mı üzüleyim? Yazılan çizilen bin tane fikirden zerre fayda gormemenize mi üzüleyim? Bilemiyorum. Çaresizlik çok kötü...
Sende bana uzule uzule bi hal oldun yapma boyle seyler

Birde yazma dedikce neden bu israr bebeyimm

Hasta hasta ise gittim geldim cocuklar yumurta bayram dolayısıyla evde . Temizlik is güç derken atesim yükseldi eşim izin aldı karım hasta korona olabilir hem test alicam hemde cocuklara bakacam diye neyse geldi negativ test . Uyumusum uyandım ses seda yok herif devirip kıcini uyumus cocuklarin elinde telefon ben sinir krizi gecircektim neyse ki nefes egzersizi ve bas agrisindan catlayan kafam durdurdu beni demem o ki Türk erkeklerinin hepsi aynı hem calis hemde ev işleri aksamasin. Iyi düşünün ise baslicaksaniz yapiliyor hem çalışıp hemde ev çocuk işleri ama ömürden gidiyor hep . Malum geçim derdi . Eşiniz iyi kazaniyormus massallah ama herseyde çok pahali Turkiye'de.

Allah islah etsin eşini . Maalesef toplumda calisan kadin guclu gibi gosteriliyor. Halbuki evinin hanimi olan kadinda gayette guclu kadindir. Ne desem boş . Bana yobaz diyecekler... eskiden erkekler çalisir kadin evinde oturur esinin getirdigine razi olur gül gibi gecinir giderlerdi. Bosanmalar da azdı. Şimdi durumu goruyoruz. Ailesine para gonderecegine ilk once senin sorumlulugunu alsın. Erkek evinin gecimindne sorumludur. Kadın isterse çalisabilir! O da isterse !

Sen de diyon değişik

Mamalar da az değil. Her yeni paket aldiğimda fiyati artmiş oluyor, bir defa bile ayni mamayi ayni fiyata almadim bayadir. Köpek kuçuk ırk değilse ve kaliteli mama yiyorsa iyi para gider sirf oraya.
Orta segment mama kullanıyoruz. Ama veteriner masraflarımız kabarık onun kocaman tüylü patileri sağolsun

hahdkakdksldkaksksksksksdksk nasıl güleceğimi şaşırdım. Teyze vahhabi çöllerinden mi yazıyorsun?

Ayrıca güçlü gibi değil GÜÇLÜYÜZ.

Muhteşem
İşte budur anadolu kadını

O dönemlerde boşanmaların az olmasının nedeni; kadının gidecek yerinin olmaması(kök ailesinin kabul etmemesi), ekonomik gücünün olmaması( çalışmamış meslek edinmemiş olması)..…Annelerimizden, aile büyüklerimizden hep dinleriz hikayeler; geçmişte nekadar kahır çektiklerini,zulme uğradıklarını… Yani sevgiden saygıdan değildi o boşanmamalar! Şimdi kadında üreten, çalışan toplumda yerini almaya çalışıyor, maddi güç kazanıyor o nedenle yanlış birşey gördüğünde erkeğe hesapta sorabiliyor işine gelmiyorsada terkedebiliyor.. Tabi hayat sizin çalışmayacaksanız yinede siz bilirsiniz

Boşanmalar azdı, babalar kızlarına gelinlikle girdiğin yerden kefenle çıkarsın diyordu. Tarla, bağ, bahçe , ev , çocuk , bir sürü sorumluğu vardı kadının ama eline geçen ne bir maaş ne de sigortaydı; cinselligi bile doyasıya yaşayamadı, kocası anca kendini tatmin edip g.tünü döner yatardı. İstemeye cesareti yoktu kadının, nerde öğrendin diye hesap sorulmasından, akabinde öldürülesiye yiyeceği dayaktan korktu. Boşanmalar azdı, en çok duran kız 18 dedi mi gelin edilirdi, eğitim yok meslek yok, o yaşa kadar fanusta gelmiş, dışarda tek kalacak cesaret yok. Tamamen koca insafına kalmış, dua etsin de koca iyi çıksın. Bana İslamiyete kadının önemini anlatmayın hepsini biliyorum. Ben biliyorum da bazı herifler bilmiyor ama onu napcaz?

Eşimin babaannesi öldürülesiye yediği dayaktan kaçıp ağaçta uyurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…