Dısarıda çalısmak istemiyorum detay okuyup yorumlar mısınız?

Ovv tertemiz.

Sahibinden az kullanılmış, hasarsız, çiziksiz, değişensiz, pırıl pırıl beyin.

Amaçları din değil Katip onu bahane edip kadını ezmek istiyorlar kadın sussun konuşmasın istiyorlar . Kadının köle olmasını kadın olarak o kadar kaniksamislar ki bunu açık açık dile getirmiyorlar baska şeyleri alet ediyorlar

Umarım kız çocuğun yoktur

Onu biliyorum ama şimdi gelecek İslamda kadının yerini falan anlatacak , ben onu uygulamanın tamamen vicdana kaldığını , bizim de kimsenin vicdanına güvenmeyecegimizi anlattım.

Ablaaaaammm ablaaa ne iciyosun sek benzin falan mi kafa pırıl pırıl ya mis gibi

Onu biliyorum ama şimdi gelecek İslamda kadının yerini falan anlatacak , ben onu uygulamanın tamamen vicdana kaldığını , bizim de kimsenin vicdanına güvenmeyecegimizi anlattım.
Yok isterse çalışır yok önceden boşanma azdı . Tabi az olur ne yapacak kadın gidecek yeri mi var dayak yeyip oturuyordu . Hoslarina gidiyor kadın ezilince

Ablacım seni evire çevire aldatırlar bu kafayla. ama sen yine de boşanma sayısını attırmamak için kocanın dizinin dibinde oturursun o ayrı
Evin geçiminden herkes eşit sorumludur. Elbette geliri daha fazla olan daha fazla katkı sağlar. Yemek,temizlik, çocuğun bakımı gibi konularda tabiki eşit.
Özetle ev geçindirmenin de ev işlerininde cinsiyeti olmaz hangi çağdan kalmasanız ?

10 bin olsa geçinemezdiniz de 10 milyarsa tamam
Yeri gelmişken analım isterim saygıyla
“Sen milyon sen milyar sen ne yaptı ?”
Melek Subaşı

Ben kadınların calısması gerektigini düsünüyorum. Sartlara göre degisebilir.

Kadının ek kira geliri vs varsa asgari ücretle calısmasına istemiyorsa gerek yok. Asgari ücretli is zaten öyle beyin acacak bir iste degildir muhtemelen. Ya da esi gercekten iyi kazanıyordur (buradaki 10k gibi degil gercekten iyi) belki yine çalışmayabilir zaten boşarsa da nafaka alır

Bunları calısmayı sevmeyen insanlar icin yazdım tabi.

Eve giren gelir ortalama ise az cok demeden iki tarafta kesinlikle çalışmalı.

Ben calısmayı seviyorum, bana iyi geliyor, meslegimi de seviyorum , beni tatmin ediyor ve doyum saglıyor esim bazen isi bırak falan diyor ama öyle bir düsüncem yok. Belki ileride sektör degistiririm ama calısmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…