Dışarıdan çok sık yemek sipariş ediyorum.

Benim eşim uyanır uyanmaz yemez o yüzden işyerinde yemesi için ekmek arası sandviç yapıyorum peynir zeytin salatalık artık o an ne olursa hem doyurucu hem de dışarıdaki poğaça börek tarzı zararlı şeyleri yememiş oluyor

Konu sahibi bence arkadaşların söylediği gibi pratik yemekler kurtarıcınız olur o zararlı şeyleri yiyip kilo almaktansa evde kahvaltı tarzı yerim makarna yapar yerim Buzluk ve buzdolabı çok iş görüyor 1 gününüzü ayırıp yaparsınız bütün hafta yersiniz

Valla tek yaşıyor olsam ev yemekleri yapan bi yerle aylık anlaşır ordan yerdim. Su anda markete girip 3 4 parca sey alsan 150tl den aşağı cikamiyorsun. Hazırlamak için kaybettiğin zaman da cabasi

Aynı anda üç dört çeşit yemeklerin yapıldığı fırın tarifleri var. Onlara bakıp pratik şeyler yapabilirsiniz. Isıtır yersiniz. Hem zamandan tasarruf hem paradan. Aynı zamanda ders çalışmaktan başka şeyler yapmak kafayı da rahatlatır.

Ooooh afiyet olsun

Bulaşık istemiyorsanız tabağı streç filmle sarıp yemeği öyle koyun, bitince de alın tabak gene temizher seçenek sunulmuş fikir verilmiş artık zaten size, bi çatal tencere tabak yıkamak 80 saniye filan
Bu aksam posetleyeyim tabakları bakalim esim ne diyecek
Beğenmezse yıkasın

Poğaça börek olabilir mi,bir de bir üyenin eşi bir kaba peynir zeytin domates koyuyormuş karışık:)

Ben bulgur pilavının sosunu hazırlayıp kaplara bolusturup buzluğa atıyorum.
Sonra gerekince tencereye sıcak su,sos,bulgur,tuz,pilav hazır:)

Bu tür şeyler bağırsak emilimiyle de alakalı. B12 et ve yumurtada bol miktarda var. Eşim benden daha etcil ama benim b12 hep 500 üzeridir . Demir vs hepsi etkiliyor yorgunluğu. Tahlil sonuçlarına e nabızdan bakabilirdin ya da hastanenin İnternet sitesinden .

Dün sipariş etmemiştim. Bu gün mecburen dışarıdan yemek ve tatlı söyledim, artık kan şekerim mi düştü ne çok değişik oldum. Hiç pişman değilim, çok şükür elhamdülillah.. :)

Gıda mühendisi ve iş sağlığı güvenliği uzmanı olan arkadaşlarım sağolsun çok az şeyden midesi bulanan ve gözünü kapatıp herşeyi yiyen beni dışardan yemek yemekten soğuttular. Kullanılan ürün kalitesinden tutun da gıdaların depolandığı ve piştiği alanların pisliğine kadar herşey midemi bulandırıyor. Bahane etmeyin. Yemek yapmak yarım saat. Mantı açmazsınız da bir çorba bir sebze, bir pilav bir et, bir çorba bir salata yaparsınız. Her seferinde çok yapar birkaç gün yersiniz. Kolay geliyor deyin ciğerimi yiyin. Ama vaktim yok demeyin

Dün sipariş etmemiştim. Bu gün mecburen dışarıdan yemek ve tatlı söyledim, artık kan şekerim mi düştü ne çok değişik oldum. Hiç pişman değilim, çok şükür elhamdülillah.. :)
Vicdanını yokla yine de sen

Reactions: mb1
Öğrenci kızımız ya,çokta seyyapmayin,alışır:)
80lerde ki gibi "hani o eski gelınler" eskiden ilkokuldan çıkan mutfağa girerdi,biz de küçükten öğrendik ama şimdi hazırı anca yiyor gençler:)
Yine de yapmayı biliyormuş kızımız,yalnız olunca daha bir salıyor insan,ondandir:)

Hani soğan domates biber üçlüsü oluyor ya,sebzeliyse.Sade seven de var ama ben genelde böyle yaparım,et suyu ya da tavuk suyu varsa daha da guzel olur.
Ohh çok severim, mis Sos deyince anımsayamadım, sebzeli bulgur pilavı deriz biz. Ama malesef benim çocuklara bulgur yediremediğimden çok nadir yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…