- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
Benimkiler de pek sevmez,ama herşeye alıştırdım küçükken,yine de biraz alırlar tabaklarına,yoğurtla yerler.Ohh çok severim, mis❤ Sos deyince anımsayamadım, sebzeli bulgur pilavı deriz biz. Ama malesef benim çocuklara bulgur yediremediğimden çok nadir yapıyorum.
Benmkı süt ve süt ürünleri asla tuketmıyor. Sofrada peynur varsa oturmaz. Oyle bi rahatsızlıg var. Ama bende bazen suucjku tost falan kıyyuromda son zamnlar ondanda bıktım kahvaltı hazırlamaya basladm. Keske herseyı yese sıgara boregı falan yapar koyardmda yemıyo.Poğaça börek olabilir mi,bir de bir üyenin eşi bir kaba peynir zeytin domates koyuyormuş karışık:)
Ooo o kotuymus.Benmkı süt ve süt ürünleri asla tuketmıyor. Sofrada peynur varsa oturmaz. Oyle bi rahatsızlıg var. Ama bende bazen suucjku tost falan kıyyuromda son zamnlar ondanda bıktım kahvaltı hazırlamaya basladm. Keske herseyı yese sıgara boregı falan yapar koyardmda yemıyo.
Kucuklugunden berı yemezmıs annesı oyle dıyor. Sutlu tatkı yapmıstım sutlac ama sutlacı suyla yaptım diye yakab soyledm yesn dıye yedı yedı butun gece tyvaletten cıkamadı o gece mıdesı kotu oldu doktorada goturemedım koskoca adam 3 gun yerınden kalkamadı cok pısman oldum yalan soyledıgıme. Ilk evkendıgımde de arkadasları kahvaktıya cagırdık peynır cesıtkerı hazırlıyordum peynırı dogradıgm bıcagı suya tutup domates falan dıldım dıye ınlardanda yemedı sırf peynıre degmıs dıye sırf arkadasları var dıye sofraya oturdu ama cay ekmek yumurta dısında bısey yıyıp ıcmedı. Onlar gıdubce tekrar kahvaltı hazırladm peynırsuzOoo o kotuymus.
Bir yazar köşesinde paylaşmıştı,gençliğinde bir arkadaşının peynir fobisi varmış,şaka olsun diye çekmecesine koymuslar.
Adam goruverince panikle cama atılmış zor tutmuşlar:)
Eşinizin peynire tepkisi nedenmiş acaba
Erken doğmuş olabilir mi,prematurelerde laktoz toleransı olmuyor bildiğim kadarıyla.Kucuklugunden berı yemezmıs annesı oyle dıyor. Sutlu tatkı yapmıstım sutlac ama sutlacı suyla yaptım diye yakab soyledm yesn dıye yedı yedı butun gece tyvaletten cıkamadı o gece mıdesı kotu oldu doktorada goturemedım koskoca adam 3 gun yerınden kalkamadı cok pısman oldum yalan soyledıgıme. Ilk evkendıgımde de arkadasları kahvaktıya cagırdık peynır cesıtkerı hazırlıyordum peynırı dogradıgm bıcagı suya tutup domates falan dıldım dıye ınlardanda yemedı sırf peynıre degmıs dıye sırf arkadasları var dıye sofraya oturdu ama cay ekmek yumurta dısında bısey yıyıp ıcmedı. Onlar gıdubce tekrar kahvaltı hazırladm peynırsuzistifra edesi geliyor peynır sut gırunce ögürüyor adam ıstemsızce doktor da ona süt urublerune alesjısı var dedı ama alerjı boyle olmaz yanı. Bende o yokken peynırı falan tuketırm
Ben yemek yapamadığım zaman yada canım yapmak istemediginde disar8dan istiyoruz bu da haftada bir veya iki haftada bir filan oluyor ve cok sık yemeyiz zaten sevmiyorum fast food.Merhaba arkadaşlar, ben bekarım, öğrenciyim. Tezimi yazarken tezin yetişmesi gerektiği için yemekle bir de onun bulaşığıyla uğraşmaya hiç vaktim yoktu. Tezin zamanında yetişmesi gerekiyordu. Ben de dışarıdan sık yemek sipariş etmeye başladım mecburen. Bu durumdan da fast food olup kilo aldırmasından da memnun değilim. Bir de sürekli ders başında olunca arkadaşlar bende moral bozukluğu, üzüntü gibi bir şey oluyor. Zaten aile ve sosyal yaşantım da iyi değil, moral bozukluğu oluyor. Mesela tatlı istiyor canım. o anda sipariş ediyorum.. Siz evli ya da bekar ne kadar sıklıkta dışarıdan sipariş ediyorsunuz? İyi oluyor yemekle uğraşmıyorsun ama daha pahalıya geliyor tabi. Şimdi de yds sınavı ve Ales sınavı var yine ders başındayım yine dışarıdan siparişler gelecek.. Yemek bilmez yapmayan biri değilim. Babannem yaşıyorken annemler burada değilken evin yemeklerini ben yapardım. Başladım mı yaparım ama vakit az.. Bir de halim yok bir şeye..
Aynen oyle kocasız kalıyordumErken doğmuş olabilir mi,prematurelerde laktoz toleransı olmuyor bildiğim kadarıyla.
Belki de dokundukça nefret geliştirdi adam.
Sizinki de masum bir niyet ama adam ölebilirdi Allah korusun
Bu bilginin kaynagı nedir? Gıda uzerine mi okudunuz? Benimde dahil cogu evde derin dondurucu var, yazın doldurup kısın tüketiyoruz. Vitamin degeri de kaybolmadıgından saglıklı diye biliyorumdondurup çözüldüğünde yağlardaki moleküllerin bağlarını değiştirip yararlı yağları bile trans yağa çevirebiliyor. mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum ben de.
Ben alayim o zamanİzmitteysenız benden alın yemek bedave .
Konu sahibi İzmittemisin,bak kısmet ayağına geldi,ben de aşure yapınca öğrencilere götürüyorum bazen,yakın olsalar arada yemekte yaparım ne güzel olur.İzmitteysenız benden alın yemek bedave .
Evet oğrenci kimlik kartı gerekli :fBen alayim o zaman
Öğrenci olmak şart mi
Dur ben bi tavanarasina cikayimEvet oğrenci kimlik kartı gerekli :f
:)) evet inşallah Allah karşılarına iyi insanlar çıkarsın. Hepimizin. Kapım tüm öğrencilere açık. Yarın sokakta kuyruk olurmuşDur ben bi tavanarasina cikayim
Düşünceniz cok güzel.
Çocuklarım büyüdükçe öğrencilere daha bir başka bakar oldum ben de,hepsi muvaffak olsun bugünleri kolaylıkla atlatsınlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?