- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.620
- 158
Ben ben ben 10 senelikte evliyim 3 gun yemek yaparsam 3 gun disardan takılırım esim bazen benle yer bazen evden takılır valla oyle ger aksam 4 cesit yapamam oldu be hem evde calis hemde sigortam olmasin valla devletin ev kadınlarını sigortali yaoicafi yok eslerin maaşından kesip yapmali valla bide benim canim cok herseyi çeker sadece pizza köfte degil arttık guzel cafelerde butik yemekler guzel paketlenip getiriliyo ben kendime sparis ederim esin de bi aksam yumurta yesin canim napiyim yaniHiç dışarıda yemek yemiyor musunuz?
Kesinlikle tembelliginden bahane aramaya gerek yok:)
Hamileyim sabah 9 aksam 6 calisiyorum. Eve geliyorum saat 7. Ogun yemegim yoksa pilav+kasarli mantar, makarna cesitleri en kotu menemen. Bazen birgun onceden ertesi gunun yemegini pisiriyorum iki gun yiyoruz.
Tek kisinin ne bulasigi cikacak?
Ben de tez yazdim ama bir yarim saatim hep vardi.
Enerjinin b12 ile de ilgisi var. Bir de ona baktır. Enerjik olmak istiyorsan b12 değerini 500-900 arası tutmalısın.Ben de bir de inanılmaz halsizlik vardı. Uzun yıllar tatile gitmediğimden D vitamini eksikliği olabilir, bu sene gittim bakalım ne olacak. Bu siparişin haricinde de yemek hazırlamaya bile halim yoktu. hayat enerjim sıfırdı. Şimdi yeni vitamin almaya başladım, maden suyu içmeye başladım ama hala enerjim az. Her şeye yetişen 4 çocuklu kadınlara şaşkınlıkla bakıyorum bu enerjiyi nereden buluyorlar diye.
Ayakta Alkişliyorum sizi vallahiBulaşık istemiyorsanız tabağı streç filmle sarıp yemeği öyle koyun, bitince de alın tabak gene temizher seçenek sunulmuş fikir verilmiş artık zaten size, bi çatal tencere tabak yıkamak 80 saniye filan
Açıkçası tek başınaysan dışardan sipariş etmek daha ucuza geliyor aynı malzeme al yap vs evde daha pahalıya mal oluyorMerhaba arkadaşlar, ben bekarım, öğrenciyim. Tezimi yazarken tezin yetişmesi gerektiği için yemekle bir de onun bulaşığıyla uğraşmaya hiç vaktim yoktu. Tezin zamanında yetişmesi gerekiyordu. Ben de dışarıdan sık yemek sipariş etmeye başladım mecburen. Bu durumdan da fast food olup kilo aldırmasından da memnun değilim. Bir de sürekli ders başında olunca arkadaşlar bende moral bozukluğu, üzüntü gibi bir şey oluyor. Zaten aile ve sosyal yaşantım da iyi değil, moral bozukluğu oluyor. Mesela tatlı istiyor canım. o anda sipariş ediyorum.. Siz evli ya da bekar ne kadar sıklıkta dışarıdan sipariş ediyorsunuz? İyi oluyor yemekle uğraşmıyorsun ama daha pahalıya geliyor tabi. Şimdi de yds sınavı ve Ales sınavı var yine ders başındayım yine dışarıdan siparişler gelecek.. Yemek bilmez yapmayan biri değilim. Babannem yaşıyorken annemler burada değilken evin yemeklerini ben yapardım. Başladım mı yaparım ama vakit az.. Bir de halim yok bir şeye..
Enerjinin b12 ile de ilgisi var. Bir de ona baktır. Enerjik olmak istiyorsan b12 değerini 500-900 arası tutmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?