Dışarıdan görürlermiş miş...🙄

Ben perde, dış mekan falan takmam bu konularda ama sevgilimin/eşimin öyle bir hassasiyeti varsa da üstüme alınmam. Adam sizinle öpüşmekten utanmıyor, sadece görülmesini istemiyor bunun. Olabilir, benim için sakıncası yok sevgilimi öperken görmelerinin, ama adam istemiyorsa da beni öpmek istemiyor diye düşünmem bunu. Çünkü perdeler kapalıyken gayet istekliymiş adam. Burada tek suçlu perdeler! :D

Perde açıkken öptüğünüzde geri çekilmesi de reflekstir.

Istemsizce kahkaha attım vallahi 😂 sende kendimi gördüm ama ben sırnaşmam o sırnaşır sürekli bizde de perde sorunu var ah bu perdeler 😂 ben gelmeden bir iki giyinip süsleniyorum kapıyı açıyorum beni alıp ıçeri doğru yitiyor karşı daireden çıkarlar diye tabi sırıtarak 😂 sonra kız napıyorsun dur perde merde kapalı mı diyor perde kapalı da merdeden haberim yok diyorum yani bunlar güzel kıskançlıklar sende ne heveslisin bacım millete öpüştüğünü göstermeye mahremiyetin o senin bence yaptığı normal 😂😂

Eşinizde sorun yokmuş ki. Bence siz abartıyorsunuz. Komplekse girmişsiniz daha fazla pohpohlanmaya ihtiyacınız var sadece. Bence eşinize bunu söyleyin biraz ruhunuzu okşasın bari..
Diyorum ama napayım odunum ben diyor.

Seviyordur böyle düşünmeyin .. hepimizin eşlerinde az ya da çok var böyle durumlar eşimin bazen kapalı olan perdede ki milim açıklığı kapattığını bilirim 🤣🤣🤣🤣

E yani şimdi güneşlik açık iken ben de giyinmem....
Yatağa uzanmam sereserpe.
Eşimle sevişmem vs.
Gerçi ben genel olarak açık güneşlik sevmem.
Sinema gibi evin içi herkese gösterimde.
Ben 1 katta oturduğum için kapalıdır hep.

Evde dar tayt mayt giyince sonra gelip oramı buramı mıncırıyor tikliyim ben. 😁 Gerçi eşofman da giysem mıncırıyor kaçarım yok. Perde kapalıyken sapığım gibi peşimde. Bilmiyorum emin değilim eskisi gibi mi değil mi. Belki de sadece utanıyordur ya da soğumuştur...
o meşhur yorumu yapan olmamistir umarim hazir tayt falan denmisken😁😁
leoparli tayt giyip yerleri girgirlayin 😂😂😂

Ay özledim şu an. Gelse de yapışsam. Perde kapalıyken bir yapışayım bakalım. 🤔
Istemsizce kahkaha attım vallahi 😂 sende kendimi gördüm ama ben sırnaşmam o sırnaşır sürekli bizde de perde sorunu var ah bu perdeler 😂 ben gelmeden bir iki giyinip süsleniyorum kapıyı açıyorum beni alıp ıçeri doğru yitiyor karşı daireden çıkarlar diye tabi sırıtarak 😂 sonra kız napıyorsun dur perde merde kapalı mı diyor perde kapalı da merdeden haberim yok diyorum yani bunlar güzel kıskançlıklar sende ne heveslisin bacım millete öpüştüğünü göstermeye mahremiyetin o senin bence yaptığı normal 😂😂
şu mesajlardan sonra dişiliğimi sorguluyorum şuan cidden 🤔

Neden öyle dedin ki gayet dişisin bence 😉😂
yok yok bence esim dişi diye başka bişeyle evlenmiş
adama kocasini boyle karsilayan kadinlar varmış desem hormon testine goturur beni.
ben adam gelince hey corc versene borc naber dostum falan diye karsiliyorum 5 senedir

yok yok bence esim dişi diye başka bişeyle evlenmiş
adama kocasini boyle karsilayan kadinlar varmış desem hormon testine goturur beni.
ben adam gelince hey corc versene borc naber dostum falan diye karsiliyorum 5 senedir
Şuan gülmekten tepiniyorum resmen allah iyiliğini versin ama bazen disiligi kullanmam gereken konular oluyor on hazırlık için şart yani bence sende denemelisin 😂😂😂

Ya bu perde takıntısı tanıştığımızdan beri var. Yani mesela güneşliği çekmeden asla uyumaz ve sadece tül varsa o odada hayatta giyinmez. Beni de yatırttırmaz o güneşlik çekilecek. Ama öpme meselesinde sevgiliyken nişanlıyken böyle miydi kestiremiyorum. Perdesi açık bir yerde öpme işi hiç olmadığı için anlayamamış olabilirim belki de hep böyleydi. Tamam güneşlik çekilmeden giyinmez yatmaz, milim açıklık bile kalmaycak vs de bu masum öpücük konusunda niye böyle bilmiyorum sevgili olsak gizli olsak neyse, evliyiz ve altı üstü bir öpücük. Evlendiğimiz günden beri böyle ama öncesinden emin olamıyorum inanın.
Tül varken ben de giyinmem ve uyumam, ille güneşlik ya da fon perde çekili olacak. Etraf sapık kaynıyor, olmaz olmaz denemek lazım. 🙂 Öpüşme, sarılma işi tuhaf ama adamın hep böyle olma ihtimali var. Siz de emin değilsiniz ki bence yapısı bu. Ve bunun sevgisiyle hiç alakası yok. O zaman kapatın pencereleri, saldırın. 🙃

Pencere tülü acik olmamali bence zaten.
Yani o perde boşuna takılmıyor zaten ben de sevmem hem 1. Kattayım. Ama bulaşık yıkıyordum ve kahvaltı sonrasıydı yani balkon kapısını ve perdeyi havalansın diye açmıştım. E kendi geldi öpmeye elim bulaşıktayken. Ben de ille işe yolarken bir dudak alırım. 🙄 Unutttum tabii perdeyi ama arkam dönüktü kapıya ki saniyelik bir öpücük. Bunu da gören görsün napim yani kocami işe giderken öpmeyim mi bakıp da gören ay ne ayıp diyecekse ona ayıp bakmayıversin insanlık hali evli barklı insanız sokakta öpüşmüyoruz. 🙄

Eşimi çok seviyorum. Genellikle eşimin de beni sevdiğinden eminim. Ama bazen işkilleniyorum eskisi kadar sevmiyor mu diye. 3 buçuk yıldır evliyiz. Doğumdan sonra biraz kilo aldım çoğunu verdim şu an çevremdekiler kilon ideal sana yakışıyor daha fazla verme diyorlar ama doğumun bende bıraktığı hasarlar büyük haliyle eski özgüvenim kalmadı. Acaba beni beğenmiyor mu şüphesi olmuyor değil...
Arkadaş insan kocasını evinde öperken çekinir mi dışarıdan görürler diye? Ben çekinmiyorum ama eşim çekiniyor. Bazen sırnaşıyorum dudağına masum bir öpücük konduruyorum 'dur la perde açık' diyor kereste müdürü. 🙄 Arkadaşım kocam değil misin masumca öpmenin nesi ayıp gören olursa da ona ayıp bakmasın evimin içine. Bana ne yani. Haksız mıyım? Bilmiyorum ben mi garibim?
Dışarıda elini tutasım geliyor bazen "koluma gir ne o öyle liseli ergenler gibi" diyor. Elini omzuma atmayı daha çok tercih ediyor.
Az önce işe gidecek gelmiş yanağımdan öpmeye çalışıyor ben de dudağından öptüm yine bana diyor ki "la perde açık kapı açık. Bana ne lan bana ne diyesim geldi. 🙄
Sizce bana olan duyguları azalmış olabilir mi? 😒
5 yıllık evliydim bırak koluma/koluna girmeyi adam 5 adım önden yürüyordu puhajajjajjsja

Eşimi çok seviyorum. Genellikle eşimin de beni sevdiğinden eminim. Ama bazen işkilleniyorum eskisi kadar sevmiyor mu diye. 3 buçuk yıldır evliyiz. Doğumdan sonra biraz kilo aldım çoğunu verdim şu an çevremdekiler kilon ideal sana yakışıyor daha fazla verme diyorlar ama doğumun bende bıraktığı hasarlar büyük haliyle eski özgüvenim kalmadı. Acaba beni beğenmiyor mu şüphesi olmuyor değil...
Arkadaş insan kocasını evinde öperken çekinir mi dışarıdan görürler diye? Ben çekinmiyorum ama eşim çekiniyor. Bazen sırnaşıyorum dudağına masum bir öpücük konduruyorum 'dur la perde açık' diyor kereste müdürü. 🙄 Arkadaşım kocam değil misin masumca öpmenin nesi ayıp gören olursa da ona ayıp bakmasın evimin içine. Bana ne yani. Haksız mıyım? Bilmiyorum ben mi garibim?
Dışarıda elini tutasım geliyor bazen "koluma gir ne o öyle liseli ergenler gibi" diyor. Elini omzuma atmayı daha çok tercih ediyor.
Az önce işe gidecek gelmiş yanağımdan öpmeye çalışıyor ben de dudağından öptüm yine bana diyor ki "la perde açık kapı açık. Bana ne lan bana ne diyesim geldi. 🙄
Sizce bana olan duyguları azalmış olabilir mi? 😒
Cok hos yazmissiniz. Duygulari azaldigi icin degil yapisina ters geldigi icin bence. Agir abi havasi sezdim. Hassas oldugu bu durumu bence zorlamayin. Veya perdeyi cekin. Perde cekiliyken yine kacarsa o zaman isin rengi degisir.

Abartmayin ya. İnsanin kendini sevmesi iyidir guzeldir her cocuk kendi ailesine özeldir. Bir insanin, hayvanin, yumurtanin olgunlaşmasi dogmasi süreci insana hayret verebilir tamam ama bu mucize ve zor birsey degil. İnsanligin başlangicindan beri süre gelen gayet doğal birsey üreme, saglikli butun insanlar tarafindan da gerceklestiriliyor. O kadar mucizevi ve zor birsey olsa bu kadar insan nufusu olmazdi.

Herkes mucize, şahzede, prenses, unicorn filan doguruyor şu gunlerde.🙄
Inanin saglikli bir bebek mucize. Bunu taniyi duydugumda duvara carpmis gibi ogrendim. Prens,prenses konusunda haklisiniz. Sadece kendi evladimiz degil her cocuk kiymetli diye dusunse anneler bu kadar satafat yapamayacaklar. Yorum yapan uye dogum sonrasi kilolarin ozguven kaybi yapmamasi gerektigi konusunu aslinda vurgulamak istiyordu.

Back
X