dışarıya bağlı evcil olmayan eşi eve nasıl bağlayabilrm?

denizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
249
0
66
Ankara
arkdşalr bunu becerenler varsa bana akıl versin eşim evlendğimzden beri böyle iyidr hoştur ama eve hiç gelme desem gelmez dıaşrıyı kahveyi falan okadar seviyor ki arkdaş çevresi çok geniş ama beni çok yalnızl bırakıyor ağzımı açmım hemen dışarıya kaçar diğer konumu da biliyosnuz kayınvalidemle bi taraftan uğraşıyorum bi taraftan da eşimn bu kötü huyuyla bu yüzden soğuyorum eşimden kendiside aynı şekilde bu konuda kendisyle tarşıştığmda soğuyomuş benden öyle diyo bende kızıyorum onun hatrı kalmıyo bende ....
bugün beraber hafta sonu çıkalım gezelim dedik hava çok kötü yağmurlu baya bi saat evin ihtiyaçalrı vardı sen git dedim eşime çünkü çok sıkılır bu tür alışverişlede züccaciyede işim vardı ben bi saatte işerimi hallederim sen gelirsin aladıklarımı arabaya bırakırz dedim geldi bana dedi ki deniz sen git yemek yap ben bi saate gelirim dedim ha bi saat önce ha sonra beraber gideilim dışarıda yağmur arabamız var ben niye dolmuşla gideyim ki önemli işi yok kahveye gidecek aldım poşetleri dışarıda yağmur yağıyo evimiz caddeye uzak ıslana ıslana eve geldim hala beni aramıyo sonra ben aradım yemek yaıyorum yine bi saat sonra dedi sonra iyne aradım cvp vermedi ve hala eve glemdi bana trip yapıyor hesap sordum diye çok sinirlerim bozuk ha bu arada bu konuda çok knuştuk .....aam hala aynı artık konuşmak istemiyorum neler yapmalıyım bana akıl verin....dıaşrıya bağlı derken öyle gözü dışarıda değil yanlış anlaşılmasın....şimdiden teşekkürrler...

benım eşimde okadar olmasada ölee..bı arkadaşı arasın gel şurada ıkı bıra ıçelım anında gder ıstersen gtmıyım ama laf olsun dıye yınede gder yanii..bışey dıyıncede sen benı çok sıkıon hep hesapsoruuyon falan sureklı kavga edıyoruzzbnde napıcağımı bılmıyorum bı saat dıye gdıyoo gttığı yerden arıyo yok şöle oldu yok böle oldu yokk bırı geldı kalkamadım yok kıramadım sureklı aynı şeu bnde bıktımartıkk napcaz arkadaşım hıç bılmıyorummm

ben eşime güvenip yemek yapamıyorum bir düzen olsun isityorum evimde yemek saatim çay saatim aam yok bi gün 5 bi gün 78 başka gün 11 günde gelen bi insan iki kişi olduğmz içn bazen yemek bile yapmak gelmiyo içimden öyle bi şey yemeden duruyorum çünkü yalnız yemek yemek isteimyorum....

bu erkeklerin genel huyu sanırsam.ve ben böyle olduğunda çok sinirleniyorum.kendilerini haklı görüyorlar.aynı konudan defalarca tartışma çıkıyor.fakat sıkılıp,tartışmadan usanıyorlar.sanki sorun onların bu davranışı değilmiş gibi kadına fatura çıkarmaya çalışıyorlar.sanırım çok zor değişmesi.

denizerdem arkadaşım sende birlikte gezelim ben şu filme iki bilet aldım veya onun sevdiği evli arkadaşlarınıza söyleyip gündüzden ayarlayıp birlikte oturmaya gitseniz.Daha çok vakit geçirirsiniz.

eşim zaten kendisini normal benim davranışlarımı da anormal görüyor....

deniz,sanki benim kütük kocamı anlatmışsın birebir,kelimesi kelimesine aynı hem de.anlamıyorum ki tek kalıptan mı çıkıyor bunlar,ha suphanallah vallahi ben altıbuçuk senedir bulamadım çözümünü,bulursan bir yol bana da haber ver.kızdım olmadı sustum olmadı kavga ettim olmadı olmadı da olmadı.. pes ettim sonunda,yordu beni çoooook

o dışarı çıkacağı zaman giy üzerini bende senle geliyorum de
o zaman seni erkek arkadaşlarının bulunduğu mmekana götürebilecek mi?

cnm aynen eşim dedim ki senin bu huyun beni yaşalndırcak o kadar ki dedğim gibi cnm eve hiç gelme sen hep ışrda gez takıl desem sevinçten havala uçar bir de bana diyo ki senin amacın ben değilim benim evde omam değil senin amacın benim de sözüm geçsin nasıll ben ezer geçerde bu saatlere kadar dışarılrda gezer....çok bilmiş...

canım,, eğlenceli çift arkadaşlarınız varsa onlarla vakit gecirebilirsiniz..o zaman daha az dışarı çıkma isteği duyabilir..
bi de bence biraz ilgisiz davranmalısın..yani sen de bir meşgale bul kendine..çok fazla ilgilenme,yap yemeğini otur ye,,bak keyfine ..
yemek saatinde dışardaysa örneğin,,geldiğinde yemek hazırlama..yani kendini ona göre şartlama demek istiyorum..belki bariz bir değişiklik görürse sende anlayabilir..

o dışarı çıkacağı zaman giy üzerini bende senle geliyorum de
o zaman seni erkek arkadaşlarının bulunduğu mmekana götürebilecek mi?

götürür ama bu seferde diyo ki ya deniz bi kere de ben diyeym hadi dışarı çıkalım diye bana fırsat verdğin yok ....
sen diyorum bi gün dışarı çıkmazsan ölürsün dedim ama ben erkeğim kadınlar yaratılış gereği daha evcil olmalıymış...

haklsın cnm aslında böyle davranırm ama gerçekten tek başıma yemek yiyemiyorum zaten iştahsız biriyim biri ama mecburen bi şeyler yapmam lazım....mesela bu akşam balık yapcaktık yalnız kendime yapmaktan üşeniyorum yemeği zaman kaybıymış gibi geliyor asılnda önce bu düşünceleri atmak lazım kfamdan galiba...

kesinlikle canım,,önce kendine değer vermelisin.. ve ona öyle gözükmen çok önemli.sorarsa mesela yedim ben de..yemek yemesen bile onu dört gözle beklediğini belli etme bence..ayrıca o evdeyken senle birlikte yapmaktan hoşlandığı şeyleri yapma sende..atıyorum birlikte bir program izlemek isterse izleme sen de yalnız takıl.. ondan uzaklaştığını hissettir belki, kaybetme korkusu doğar diye söylüyorum ama tabi kocanı en iyi sen tanıyosun ters tepmesin allah korusun....

bazen ona diyorum ki senin yatağını yorganını bir gün koyucam kapının önüne,götür kahveye ser ömür billah orada kal,inanırmısın adam çok mutlu oluyor deliricem,ne laf yetişiyor ne söz..ben de çok iştahsızım,yanlızsam hele hiç yiyemem ama baktım onun umuru değil,beyefendi yiyiyor,içiyor,geziyor ooh.ben de zorlaya zorlaya kendimi tek başına da yemeye alıştırdım kendimi,ben de onsuz vakit geçirme kendimi oyalama yolları buldum.o gidince internete takılıyorum,kitap okumayı çoook severim mesela,durmadan kitap alıp okurum,eve d-smartla digitürk aldım kendimi oyalamak için,orada film izliyorum.yeni filmlerin cdlerini alırım düzenli vs.böyle yapınca bir baktım ki vakit nasıl geçiyor anlamamaya başlamışım.onu değiştirmeye çalışmak boş.kahve ve arkadaş hastalığı dermansız derttir.yıllarca boşuna çırpındığımı son bir buçuk yıldır anlamış bulunup kendime bir hayat kurmakta buldum çözümü.sen de denemelisin bence.boşuna didişme onunla,senin sinirlerine yazık değil mi canım?
bak kayınvalidemi sevmem etmem ama evliliğimin ilk günlerinde bana bir cümle etmişti onu hiç unutmama.keşke daha evvel uygulasaymışım.boşuna geçti yıllarım sıkıntıyla.bana dediki,sen kendi mutluluğunu kendin yaratacaksın,kadın olarak kocandan çoook şey bekleme,boşuna beklersin.otuz yıllık evli bir kadın tavsiyesi sana dedi.ne kadar doğru söylemiş.

cnm haklsın ben yaklaşık 2 yıllık evliyim galiba değişmicek ben kendimi yiyp bitirecem olan o olucak ......kabulenicem galiba zamanla...benim cadı kaynanam da oğlun geç geliyo değdimde erkektir gelir oğluma karışma demişti cadı işte cadııı.....
cnm çocuk var mı senin diyorum bazen çocuk olunca belki ibraz değişir...

benim esimde beni tanimadan once eve sabahlari gelirmis discoo kahvee herseyy ben istemiyorum diye gitmiyor birde isi oglenden geceye kadar ama istese bos gununde gider bagli bana bise yapmadim istemedigimi soyledim yetti wallaha insallah ssenin esinde sogur su kahveden hic sevmem.malesefki kimi erkek kahveyle ahbab olmus gitmedne nefes alamiyorlar senin esinde oyle galiba

Son düzenleme:
meraba kızlar yaa aynı benim eşimi anlatmışsınız.tam bi arkadaş delisi.üstelik çocuğumuz vzr ve ben de çalışıyorum.bazen çıldıracak gibi oluyorum yani çocuk olunca da düzelmiyolar.hiç birşey kar etmiyor.

benim eşim böyle bişey yapmaz
yapsa da dert etmem, bırakırım umrumda olmaz ben de cıkarım arkadaslarmla gecenin bi yarısı dönerim eve muhtemelen dönmem bile gider birinde kalırım
beni düşünmeyen adam hiiiç umrumda olmaz, evliliği ayakta tutan bi imza değil sürekli karşılıklı ilgi ve saygıdır bu yoksa ben niye ugrasıym ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…