- Konu Sahibi denizerdem
-
benım eşimde okadar olmasada ölee..bı arkadaşı arasın gel şurada ıkı bıra ıçelım anında gder ıstersen gtmıyım ama laf olsun dıye yınede gder yanii..bışey dıyıncede sen benı çok sıkıon hep hesapsoruuyon falan sureklı kavga edıyoruzzbnde napıcağımı bılmıyorum bı saat dıye gdıyoo gttığı yerden arıyo yok şöle oldu yok böle oldu yokk bırı geldı kalkamadım yok kıramadım sureklı aynı şeu bnde bıktımartıkk napcaz arkadaşım hıç bılmıyorummm
denizerdem arkadaşım sende birlikte gezelim ben şu filme iki bilet aldım veya onun sevdiği evli arkadaşlarınıza söyleyip gündüzden ayarlayıp birlikte oturmaya gitseniz.Daha çok vakit geçirirsiniz.[/
caınm eşim arkdşları eşimden daha beter eşle beraber hareket etmiyolar öyle özgür özgür taklıyolar eşim allahtan okadar değil ama gezmeye gitmeden önce hesap yapar cnm bak deniz iki sat geziceğiz 1 buçuk saat 3 saat bu sınırlamalar beni kızdırıyor....eşime dedim belik sen saat sınırlaması yapmazsan ben o belki hiç dışarı çıkmak istemicem hala da ayı huy benm de pek burda tanıdığm olmadığı için biraz kendisne muhtacım sanıyo işte biraz çevre edinsem iyi olucak... galiba..
bu erkeklerin genel huyu sanırsam.ve ben böyle olduğunda çok sinirleniyorum.kendilerini haklı görüyorlar.aynı konudan defalarca tartışma çıkıyor.fakat sıkılıp,tartışmadan usanıyorlar.sanki sorun onların bu davranışı değilmiş gibi kadına fatura çıkarmaya çalışıyorlar.sanırım çok zor değişmesi.
deniz,sanki benim kütük kocamı anlatmışsın birebir,kelimesi kelimesine aynı hem de.anlamıyorum ki tek kalıptan mı çıkıyor bunlar,ha suphanallahvallahi ben altıbuçuk senedir bulamadım çözümünü,bulursan bir yol bana da haber ver.kızdım olmadı sustum olmadı kavga ettim olmadı olmadı da olmadı.. pes ettim sonunda,yordu beni çoooook
o dışarı çıkacağı zaman giy üzerini bende senle geliyorum de
o zaman seni erkek arkadaşlarının bulunduğu mmekana götürebilecek mi?
canım,, eğlenceli çift arkadaşlarınız varsa onlarla vakit gecirebilirsiniz..o zaman daha az dışarı çıkma isteği duyabilir..
bi de bence biraz ilgisiz davranmalısın..yani sen de bir meşgale bul kendine..çok fazla ilgilenme,yap yemeğini otur ye,,bak keyfine ..
yemek saatinde dışardaysa örneğin,,geldiğinde yemek hazırlama..yani kendini ona göre şartlama demek istiyorum..belki bariz bir değişiklik görürse sende anlayabilir..
haklsın cnm aslında böyle davranırm ama gerçekten tek başıma yemek yiyemiyorum zaten iştahsız biriyim biri ama mecburen bi şeyler yapmam lazım....mesela bu akşam balık yapcaktık yalnız kendime yapmaktan üşeniyorum yemeği zaman kaybıymış gibi geliyor asılnda önce bu düşünceleri atmak lazım kfamdan galiba...
kesinlikle canım,,önce kendine değer vermelisin.. ve ona öyle gözükmen çok önemli.sorarsa mesela yedim ben de..yemek yemesen bile onu dört gözle beklediğini belli etme bence..ayrıca o evdeyken senle birlikte yapmaktan hoşlandığı şeyleri yapma sende..atıyorum birlikte bir program izlemek isterse izleme sen de yalnız takıl.. ondan uzaklaştığını hissettir belki, kaybetme korkusu doğar diye söylüyorum ama tabi kocanı en iyi sen tanıyosun ters tepmesin allah korusun...
bi keresinde mutfakta gittim tiv izledim dedim seni odada izlersin heme geldi yanımahadi odaya gel falan idye işim var deyincede küstü konuşmadı aslında bu biraz da sanki onu kızdırmak yada nispet içnde değilde gerçekten yapmak istedğim için yapmam lazım....tşk ederim cnm önerilerin için...
bazen ona diyorum ki senin yatağını yorganını bir gün koyucam kapının önüne,götür kahveye ser ömür billah orada kal,inanırmısın adam çok mutlu oluyorcnm aynen eşim dedim ki senin bu huyun beni yaşalndırcak o kadar ki dedğim gibi cnm eve hiç gelme sen hep ışrda gez takıl desem sevinçten havala uçar bir de bana diyo ki senin amacın ben değilim benim evde omam değil senin amacın benim de sözüm geçsin nasıll ben ezer geçerde bu saatlere kadar dışarılrda gezer....çok bilmiş...
bazen ona diyorum ki senin yatağını yorganını bir gün koyucam kapının önüne,götür kahveye ser ömür billah orada kal,inanırmısın adam çok mutlu oluyordeliricem,ne laf yetişiyor ne söz..ben de çok iştahsızım,yanlızsam hele hiç yiyemem ama baktım onun umuru değil,beyefendi yiyiyor,içiyor,geziyor ooh.ben de zorlaya zorlaya kendimi tek başına da yemeye alıştırdım kendimi,ben de onsuz vakit geçirme kendimi oyalama yolları buldum.o gidince internete takılıyorum,kitap okumayı çoook severim mesela,durmadan kitap alıp okurum,eve d-smartla digitürk aldım kendimi oyalamak için,orada film izliyorum.yeni filmlerin cdlerini alırım düzenli vs.böyle yapınca bir baktım ki vakit nasıl geçiyor anlamamaya başlamışım.onu değiştirmeye çalışmak boş.kahve ve arkadaş hastalığı dermansız derttir.yıllarca boşuna çırpındığımı son bir buçuk yıldır anlamış bulunup kendime bir hayat kurmakta buldum çözümü.sen de denemelisin bence.boşuna didişme onunla,senin sinirlerine yazık değil mi canım?
bak kayınvalidemi sevmem etmem ama evliliğimin ilk günlerinde bana bir cümle etmişti onu hiç unutmama.keşke daha evvel uygulasaymışım.boşuna geçti yıllarım sıkıntıyla.bana dediki,sen kendi mutluluğunu kendin yaratacaksın,kadın olarak kocandan çoook şey bekleme,boşuna beklersin.otuz yıllık evli bir kadın tavsiyesi sana dedi.ne kadar doğru söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?