- Konu Sahibi denizerdem
-
benım eşimde okadar olmasada ölee..bı arkadaşı arasın gel şurada ıkı bıra ıçelım anında gder ıstersen gtmıyım ama laf olsun dıye yınede gder yanii..bışey dıyıncede sen benı çok sıkıon hep hesapsoruuyon falan sureklı kavga edıyoruzzbnde napıcağımı bılmıyorum bı saat dıye gdıyoo gttığı yerden arıyo yok şöle oldu yok böle oldu yokk bırı geldı kalkamadım yok kıramadım sureklı aynı şeu bnde bıktımartıkk napcaz arkadaşım hıç bılmıyorummm
Benimkide az konuşur.Off ya bende bir çeneyi severimki.Ama ailesi böyle kaynanam,görüğmceler,hep az konuşan tipler.Birbirlerine seslerini bile yükseltmezler.Ya napçam ya.Benim ailemde tam tersi bir konuşkan bir konuşkan.Umarım açılır gider.Kendisi bide ciddi .Altı yılda evet biraz yol katettik diyebilirim.
benim esimde beni tanimadan once eve sabahlari gelirmis discoo kahvee herseyy ben istemiyorum diye gitmiyor birde isi oglenden geceye kadar ama istese bos gununde gider bagli bana bise yapmadim istemedigimi soyledim yetti wallaha insallah ssenin esinde sogur su kahveden hic sevmem.malesefki kimi erkek kahveyle ahbab olmus gitmedne nefes alamiyorlar senin esinde oyle galiba
nasıl öyle her gün çıldırarak hayatınızı devam ettirebiliyosunuz? hayata bir kere geliyoruz ve çok kısa.. üzüldüm.. belki bende ilerde aynı şeyleri yaşıycam ama ben ne kadar dayanabilirim bilmiyorum çünkü tahammülsüzlük gibi bi huyum var umarım yaşamam..
meraba kızlar yaa aynı benim eşimi anlatmışsınız.tam bi arkadaş delisi.üstelik çocuğumuz vzr ve ben de çalışıyorum.bazen çıldıracak gibi oluyorum yani çocuk olunca da düzelmiyolar.hiç birşey kar etmiyor.
tebessm79
nasıl öyle her gün çıldırarak hayatınızı devam ettirebiliyosunuz? hayata bir kere geliyoruz ve çok kısa.. üzüldüm.. belki bende ilerde aynı şeyleri yaşıycam ama ben ne kadar dayanabilirim bilmiyorum çünkü tahammülsüzlük gibi bi huyum var umarım yaşamam..
canım sana katılıyorum ama eşimi çok seviyorum ne kadar kızsam da dayanamıyorum tabi o da biliyo bunu.ayrıca çocuk olmasa ben ne yapıcamı biliyorum ama küçüğüme kıyamıyorum.çalıştığım için de zorlanıyorum dediğiniz gibi kızlar insan bi düzeni olsun istiyo sonra işlerim yetişmiyo.ne yapıcamı şaşırmış haldeyim yine gitti dışarı
ohooo çocuk olunca değişir diye hiç boşuna avutma kendini,neden mi? hani kırkı çıkana kadar lohusa kadınla bebek evde yanlız bırakılmaz derler ya..oğlum 20 günlüktü daha,bir gece kayınvalidem gelemedi,annem memlekete dönmüştü vs.yani güya kocam yanımızda kalıcak da gece tek kalmıyacaz.kaynanam kapıdan çıkıp gitti benim kütük beş dakika sonra ben kahveye gidiyorum deyip çekti gitticnm haklsın ben yaklaşık 2 yıllık evliyim galiba değişmicek ben kendimi yiyp bitirecem olan o olucak ......kabulenicem galiba zamanla...benim cadı kaynanam da oğlun geç geliyo değdimde erkektir gelir oğluma karışma demişti cadı işte cadııı.....
cnm çocuk var mı senin diyorum bazen çocuk olunca belki ibraz değişir...
ohooo çocuk olunca değişir diye hiç boşuna avutma kendini,neden mi? hani kırkı çıkana kadar lohusa kadınla bebek evde yanlız bırakılmaz derler ya..oğlum 20 günlüktü daha,bir gece kayınvalidem gelemedi,annem memlekete dönmüştü vs.yani güya kocam yanımızda kalıcak da gece tek kalmıyacaz.kaynanam kapıdan çıkıp gitti benim kütük beş dakika sonra ben kahveye gidiyorum deyip çekti gittiresmen şoklandım çünkü bu kadar da yapmaz diyordum ama yapıyorlar işte.bebeğim iki aylıktı,arkadaşım evleniyor diyip neredeyse bir ay sadece geceleri birde falan uyumaya geldi eve.resmen otel gibi kullandı evi o süreçte.bense daha nasıl bakacağımı bile tam bilemediğim iki aylık ve çok gazlı bir bebekle tek başıma kaldım evde.nasıl zor günlerdi benim için anlatamam.
o yüzden çocuğu falan gözleri görmez bunların boşuna bekleme canım
aslında benimkinin gece çıkma huyu yoktur çok nadir özel durumlarda onada ben izin veririm o kadar değil ama sonuçta işten çıkınca direk eve gelsin istiyorum biraz çocukla ilgilense ben de işlere bakarım.ortalığı topla yemek yap çocuğu doyur ders çalış yani ben de insanım demikeşke kendimi kopyalayabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?