- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Pandemiden önce bir işte çalışıyordum amacım para biriktirip kimseye muhtaç olmadan kendi irademle ameliyat olmaktı ama tamı tamına biriktiremeden bazı sebeplerden dolayı o parayı aileme vermek zorunda kaldım sonra araya virus girdi o günden beridir çalışmıyorumGeçen gün Armağan Çağlayan'ın youtube programına Hayko Cepkin katılmıştı.
İzlemenizi tavsiye ederim.
Ayrıca 20 yaşındasınız. Ameliyat kararına kendiniz karar verebilirsiniz. Parasal açıdan ailenize muhtaçsanız çalışıp para biriktirin.
Evet evet gözlüğüm yok ama belli olmaması açısından gözlük almayı düşünüyorumkonumuz yakışmak değil ki
siz gözünüzden rahatsızsınız yani gözüme odaklanmasın diyorsunuz
maske zorunlu zaten
üstünde de gözlük olunca göz görünmüyor diyorum
ama gözlüğünüz yokmuş galiba ben zaten vardır diye o yorumu yapmıştım
Evet evet gözlüğüm yok ama belli olmaması açısından gözlük almayı düşünüyorum
Kuzumm cok tatlisin, böyle olmak da cok sempatik olur karsi taraf icin, bence sen kendini süsle püsle (fazla abartmadan) hanim hanimcik,akillica onu zekan ile gönlüne feth etmeye çalışEk olarak ; Bu çocukla tanışmadan önce kendimi baya salmıştım kendime bakmıyordum/bakamıyordum hiç.
Şimdi ise en azından doktora gidip gözlük alayım diyorum belki biraz kapatır şaşılığı diye
Cünkiiii güzellik gecicidir, yüz güzelligine doyum olurmusda ama huy güzelligine doyum olmazmisKuzumm cok tatlisin, böyle olmak da cok sempatik olur karsi taraf icin, bence sen kendini süsle püsle (fazla abartmadan) hanim hanimcik,akillica onu zekan ile gönlüne feth etmeye çalış
Çook teşekkür ederim güzel yorumun içinKuzumm cok tatlisin, böyle olmak da cok sempatik olur karsi taraf icin, bence sen kendini süsle püsle (fazla abartmadan) hanim hanimcik,akillica onu zekan ile gönlüne feth etmeye çalış
yok ben insanları yargılamam o niyetle yazmadımŞaşı değil şehlasındır çoğu kişi şehlalığı seksi buluyor. Ayrıca nick’inin altına yazdığın “evrim değil fondöten” yazısına bakacak olursak sen de insanları yargılıyorsun.
Ailem gibi konuştunuzCanım anlattığına göre senin gözlerin şaşı değil,
şehlâ
Şehlâ gözler için ne şiirler yazılmış.
Hele yüzün güzelse çok tatlı ve çekici duruyor olabilirsin.
Buluşmaya git, belki en çok bu özelliğine kapılacak nerden bilebilirsin.
Olmazsa da olmaz. Mutlaka böyle beğenen olacaktır.
Asla bu kadar riskli bir ameliyata girme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?