dişi nasil olunur ?

herkes ipekmi allesen

22 yaşa leoparlar pek gitmez gibi

bütünüyle leopar bir kıyafet giymesin tabi ama detaylarda kullanılabilir..aslında leoparda değil , ama dişi görünmenin yolu kesinlikle görüntümüzdem geçiyor, topuklu ayakkabılar, kırmızı rujlar

İlla leopar giymesine grek yok ki.
Benim leopardan hiç bir şeyim yok mesela.
Bir moda akımı çok bunaltınca ben onu giyemiyorum.

Ayy seslerini duyunca bile ifrit olurum öylelerine. Mıy mıy konuşup şirin olduklarını sananlar.

Kadın dediğin dominant olacak. Zaten erkeklerin büyük bir kısmı bundan hoşlanıyor.

bence de küçük dokunuşlar bile yeterlidir

Ayy seslerini duyunca bile ifrit olurum öylelerine. Mıy mıy konuşup şirin olduklarını sananlar.

Kadın dediğin dominant olacak. Zaten erkeklerin büyük bir kısmı bundan hoşlanıyor.
Kesinlikle katılıyorum.. Hiç hoşlanmam öyle ağzını yaya yaya konuşup şirinlik yapmaya çalışan kadınlardan.. Yeri geldiğinde cilveli olacak tabi ki onu tartışmam bile fakat sürekli bu şekilde olan kadınlar bana itici geliyor..

Erkeksi davranış ve sözleri bırakırsan özüne dönüp dişi olursun.

Kadın bunu eminim şımarıklığından yapıyordur.. Kendini bilen biri o saatte eşini boş işlerle uğraştırmaz zaten :) Mesela siz üstelik hamileymişsiniz de sizin yaptığınız doğru onun ki yanlışlıktan ziyade anormallik ve şımarıklık bana kalırsa :)

Benin leoparli kemer-ayakkabim var kiyafette rukus duruyor bence

leoparında bir çok deseni var dime..bazısı cidden çiğ duruyor rengindenmidir desenindenmidir bilmiyorum..doğru kombinlerde bence olabilir..

Leopar camasir giy. Kirmizi ruj sur. Eline kelepce al kocani karsila tovbe yarabbim... daha neler gorecegiz...

benim leoparlı kıyafet mesajımdan sonramı yazdınız bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…