- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
peki şöyle sorayım sizi alıntıladım amaa kusura bakmayınyani o tam bir felaketti,zaten öyle büsbütün bir leopar erkeği çekmek yerine iter..
Bence dişi içindeki ruhtur. Bunun içinde ne varsa nasibinde odur. Dişilik değil ama feminenlik bahsedelim.
Bence kadın dediğin biraz kibar olmalı argo, küfür falan kullanmamalı. Bu bir kere kesin olarak insanı maskülen yapıyor. Agrasif olmamalı, yapı olarak yani yoksa sinirlenebilir tabi insan. Yumuşak bir tarzı olmalı. Mesela Arzum Onan gibi.
Dış görünüş olarak da ben son zamanlarda ofis tarzını çok beğeniyorum. Siyah kalem etek, beyaz gömlek, ince topuklu ayakkabı. Ama maalesef herkese yakışmıyor tabi. Benim de iş ortamım buna müsait değil. Giymiyorum yani. Ama özel davetlerde tam bir salon kadını olup kendi kendime bile hayran kalıyorum. Bence dişilik küçük ayrıntılarda saklıdır.
çok karizmatik bir meslek. aslında mimarlık tarz meslesi çok özgür bir tarzın da olabilir tam tersi seninki gibi de..ben mimarım canım,kendi işim sürekli müşterılerle ırtıbat halınde kimi zaman operasyon sahasında işçilerle birlikte bunun ayarını ıyı yapmam gerekıyo aslında ofıstekı tarzımla ,operasyon sahasındakı tarzım farklı olmalı ama olmuyor maaleseff
karızmatık oldugu kadarda zordur mımarlık ama her işin zorlugu var ınsanlar ne sartlarda para kazanıyor sıkayet etmıyeyım,benım tarzım yoktur aslında ama oldum olası bacak dekoltesı ve degaje sewerım :)evet ıç mımarım canımmçok karizmatik bir meslek. aslında mimarlık tarz meslesi çok özgür bir tarzın da olabilir tam tersi seninki gibi de..
bu doğuştan gelen bir yetenek bana göre.
ben ünide mimar bir arkın dersine girmiştim de başlangıç dersiydi aşkın resmini çizdirmişti hocaları.
Benim yapabileceğim bir şey değil.
İç mimar mısın sen?
peki şöyle sorayım sizi alıntıladım amaa kusura bakmayın
biz bayanları en çekici ne gosterır ??
ozlem cok antipatik konusurken o mimikleri var ya gıcık edıyo beni ben o yarısmada olsam ona cok sarardım kesinn :)özlem örneğinden yola çıkalım, ilk bakıldığında bence hoş bir bayan ama özünü gördüğümde inanılmaz itici.. O yüzden özellikle şu diyemem, kiminin gülüşüdür ,kiminin bakışı ,kiminin ağırbaşlılığı...
leopar çoğu kadında asil değil ucuz duruyo bence.erkeklerinde sevdiğini düşünmüyorum.
bu tarz benimdeki özleme karşılık ayşegül leopar nası giyilir görsün diye bi pantolon giymişti.aynı pantolonu almıştım çok da güzel bi kumaşı, deseni vardı.erkek arkadaşım pek karışmadığı halde nefret etmişti.gidip değiştirmiştim
yaşınız küçük olmadığına göre karakteriniz böyle.renkli çocuksu kıyafetler giymeyin.argo konuşmayı da bırakırsanız yeterli.karakterinizi değiştiremezsiniz çünkü.
bence sevgiliniz dikkat çektiğinizi düşündüğünden istememiştir
neden öyle diyosun valla ırina shayk sevgilisini kıskandığında kaşını kaldırmıştı acayip hoş ve sert görünüyodu ronaldo'yu kesin eve almamıştır gecebunu bilerek mi yapıyorsun?
Bazı insanlar şirin ve çocuksu görünmek için özellikle böyle davranır.
Kaşını kaldırıp da erkeği yola getirdğini sanan kadın da aldanır bu arada..
Kaş kaldırmayla erkek terbiye edilmez.
Ronaldo da dışarda kalmıştır demineden öyle diyosun valla ırina shayk sevgilisini kıskandığında kaşını kaldırmıştı acayip hoş ve sert görünüyodu ronaldo'yu kesin eve almamıştır gece
biri ronaldo mu dedi :)Ronaldo da dışarda kalmıştır demi
Bak canm benm cok guzel bi iliskim var senin deyimine gore ben tam bir disiyim . sana soyleyebilecegim en basit sey erkek arkadasinin yanindayken daha kadinsi seylerle ilgilen mesela gs bi tarafa birak tabi kisa sureligine sonra erkek arkadsinn surekli gozlerine bak tutkuyu arttrr . bide onun bir erkek senn bir disi oldugunu duygularinla ifade etKizlaarr benim sorunum bu evet..
Sevgilime karsi ya erkek cocugu gibiyim yada cok abarti minnos gibiyim..ama dişi olamiyorum...
Boyle bilerek yapmıyorum ruhumda yok sanirim..
Mesela fanatik gs taraftariyim ve benimle dalga gectiginde
" ne olmus olum biz sizi yenmemismiydik" fln oluyorum..
Yada sevgisini gösterdiğinde simarik bi kiz cocuhu gibi oluyorum...
Ve ben boyle oldukça o beni boyle sevdi biliyorhm ama sanki benim agirligim olmuyo iliskide..
Siz napiyosunuz iliskide yada ben boyle bi kasini kaldirip bakislariyla erkegi yola getiren bi hatun olabilir miyim bu saatten sonra(
Edit: bu arada yasiniz kac diye soran olursa o 26 ben 22 ..
Saten gecelik altına tüylü terlik giydin mi oldu bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?