dişi nasil olunur ?

benimde ilk mesajlarımda topuklu ayakkabı vs vardı ama hepiniz leoparımı seçtiniz aldınız

çok karizmatik bir meslek. aslında mimarlık tarz meslesi çok özgür bir tarzın da olabilir tam tersi seninki gibi de..
bu doğuştan gelen bir yetenek bana göre.
ben ünide mimar bir arkın dersine girmiştim de başlangıç dersiydi aşkın resmini çizdirmişti hocaları.
Benim yapabileceğim bir şey değil.
İç mimar mısın sen?

leopar çoğu kadında asil değil ucuz duruyo bence.erkeklerinde sevdiğini düşünmüyorum.
bu tarz benimdeki özleme karşılık ayşegül leopar nası giyilir görsün diye bi pantolon giymişti.aynı pantolonu almıştım çok da güzel bi kumaşı, deseni vardı.erkek arkadaşım pek karışmadığı halde nefret etmişti.gidip değiştirmiştim

yaşınız küçük olmadığına göre karakteriniz böyle.renkli çocuksu kıyafetler giymeyin.argo konuşmayı da bırakırsanız yeterli.karakterinizi değiştiremezsiniz çünkü.

karızmatık oldugu kadarda zordur mımarlık ama her işin zorlugu var ınsanlar ne sartlarda para kazanıyor sıkayet etmıyeyım,benım tarzım yoktur aslında ama oldum olası bacak dekoltesı ve degaje sewerım :)evet ıç mımarım canımm

peki şöyle sorayım sizi alıntıladım amaa kusura bakmayın
biz bayanları en çekici ne gosterır ??

özlem örneğinden yola çıkalım, ilk bakıldığında bence hoş bir bayan ama özünü gördüğümde inanılmaz itici.. O yüzden özellikle şu diyemem, kiminin gülüşüdür ,kiminin bakışı ,kiminin ağırbaşlılığı...

ozlem cok antipatik konusurken o mimikleri var ya gıcık edıyo beni ben o yarısmada olsam ona cok sarardım kesinn :)

bence sevgiliniz dikkat çektiğinizi düşündüğünden istememiştir

Bence bu icte gelmeli, olmadiginiz biri gibi davranirsaniz egreti ve komik durur dostum. Istedigin gibi ol, icinden o an kufur etmek geliyorsa et , gitsin.

Bence ille de su feminenliktir, bu davranis kadinsidir gibi bir genelleme olamaz; bu kisiden kisiye gore degisir. Kadinsi olmak herkeste farkli farkli can bulur, kirilgan olanlar da var, yirtici olanlar da, bazen kirilgan bazen yirtici olanlar da. Insanin farkli farkli yuzleri var, herkese ayni yuzunu sunamazsin zaten

Ben 3. kategorideyim. Sevdigim erkek kirilgan yanimi da bilirdi, yirtici yanimi da gordu. Ona karsi hassas ve kirilgan oldugumu bilirdi. Ote yandan ayni meslekteniz, beni baskalarini cig cig paralarken, tabir yerindeyse agzimdan kanlar akarken, karsimdakini parcalarken de gordu. Her iki tarafim da kadin. Kirilgan tarafim da, yirtici tarafim da. Is hayatimda yirtici tarafimla varim, bundan da hoslanan erkekler var. Benden hoslanan is arkadaslarim beni bu tarafimla gorduler sadece, bu tarafimi begeniyorlar. Guclu, vahsi bir kadin feminen olamaz diye bir sey yok, zayiflik kadinlik degildir. Asla kadinlikla zayifligi, zavalliligi bagdastirmamaliyiz zaten. Guclu bir kadini tasiyacak erkek de , baskin karakterde , guclu bir erkek olabilir ancak. Bihter karakterini cok begenirdim mesela, hem duygusal hem de guclu ve hirsliydi.

Neyse, ozet geceyim bence kendinizi icinizden gelmeyen kaliplara sokmayin. Sevgiliniz sizi boyle seviyor zaten, baska biri olursaniz sevecek mi? 1 gun rol yaparsin, 2.gu zorlarsin ama 3. gun ozune donersin dostum :)

neden öyle diyosun valla ırina shayk sevgilisini kıskandığında kaşını kaldırmıştı acayip hoş ve sert görünüyodu ronaldo'yu kesin eve almamıştır gece

Offf bende bunun dengesini kuramiyoruuummm..
Benden ne istiyor anlamista degilim..
İspanyol paca pantolon cok seviyorum..
Boyum 1.60 altina topuklu giyince oyle guzel uzun bir bacak imaji ciziliyor ki cok yakistiriyorum kendime ve severekte giyiyorumm amaaaa...
Bir gun bulusurken giydim krem rengiyle cok acik kahve arasi birsey..
Ustunede bir tunik giydim yine ayni renk uyumunda..
Bana demesin mi krem erkek rengi bastan asaga krem rengindesin bu ne giyim boyle diye

Baska bir gun de rengarenk cocuksu giyiniyormusummmmm
Yaw 23 yasindayim beklentisi nedir ki anlamiyorum karalari grileri giyim bu mu yaniii..

Annem gecen gun siyah kumas pantolon almis iki tane cok guzeller ama benim onlari giyecek ortamim yok ki okuyorum daha..

Ha uniden bir etkinlige katilirim iste prof gelir mesela sunum yapar fln agir bir ortam olur tamam da surekli elegan elegan takilamam ki...

Hyr birde sanki gokkusagi gibi giyiniyorum kot T-shirt yapistir cik modundayim

Ha renk olarakta uc kurus pahali olsun kirmizi olsun bir yanim var yalan degil(bu arada ennnn sevdigim renk sarii) ama evli degilim birsey degilim su yasimda ustume kasvet mi coksun koyu koyu giyinipte..

Kadınlar ikiye ayrılır anaç olanlar ve olmayanlar .
ben olmayanlar kısmındayım.
yapı meselesi .
Anaç olmayanlar dişidir . :)

Bak canm benm cok guzel bi iliskim var senin deyimine gore ben tam bir disiyim . sana soyleyebilecegim en basit sey erkek arkadasinin yanindayken daha kadinsi seylerle ilgilen mesela gs bi tarafa birak tabi kisa sureligine sonra erkek arkadsinn surekli gozlerine bak tutkuyu arttrr . bide onun bir erkek senn bir disi oldugunu duygularinla ifade et

Konuşma, mimik, jest yapı olayı bence onu değiştirmeye çalışırsan yapmacık ve komik durur haliyle itici.
Ama giyim, topuklu papuçlar dişiliği ön plana çıkarıyor bence.
Ben de giymiyorum o başka :)
Rahatımı hiç bir şeye değişmem..

Saten gecelik altına tüylü terlik giydin mi oldu bil

Ayy bu en kotu modeli. Birde bunlarin saclari bigudili olur... kocalari ise giderken kocis derler. Hersey -is ekini takiyorlar yerin yersiz. Kelli felli gobekli adamin nesi kocis. Tobe eztagfurullah. Bunlar herseye kocis, hamis, bebis,???! Nesi kocis bunun ya ...

Tribün kızı candır boşver o seni böyle seviyormuş zaten. Oğlum deme yeter. Dibine kadar futbol muhabbeti yapabilirsin. Bende her maç tribündeydim ama hayat işte. Fenerbahçeli kocayla evlenince evden izler olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…