- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.353
- 398
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
ne biliyim ben kadın olarak leoparı seksi bulmuyorum ki erkeklere sormak lazım
onu giyse yeter zatenabowwwwwww çok fenaydı oooo boxer
hah zaten o kızda aynı o brezilya dizisindeki kıza benziyor zaten ondan esinlenilmiş...yanen öyle dünde kocamın ailesinde vardı o şapkayı ters takan kız afetti
bence leopar bi tek leopara yakışıyor. bir denedim de soluk benizliye döndüm iyice...
ama ben yalnız bayanların daha çok tercih ettiğini biliyorum leoparlı çamaşırları :) benim tercihim hiç olmadı hiç leoparım olmadı[
daha önce iç giyim mağazası işleten biri olarak yok sattığımızı söyleyebilirimdemekki eşler tarafından beğeniliyorki hanımlar rağbet ediyor
ya da hanımlar beğenileceğini düşünüp alıyorlar.[
daha önce iç giyim mağazası işleten biri olarak yok sattığımızı söyleyebilirimdemekki eşler tarafından beğeniliyorki hanımlar rağbet ediyor
hah zaten o kızda aynı o brezilya dizisindeki kıza benziyor zaten ondan esinlenilmiş...
işte aklın yolu bir bencede sadece leoparın üzerinde iyi duruyor, ne o öyle ya hele birde yanlış anlaşılmakta istemem ama cüsseolarak geniş insanlar giyerler ya ay diyorum şimdi üstüme atlayıp beni parçalayacak...
pekiya da hanımlar beğenileceğini düşünüp alıyorlar.
bunu bilemezsin.
ayrıca leopar tv deki X kişiye yakıştı, onu seksi gösteriyor diye herkeste aynı olacak diye bir şey yok.
ama maalesef bizim kadınımız öyle sanıyor.
ya da hanımlar beğenileceğini düşünüp alıyorlar.
bunu bilemezsin.
ayrıca leopar tv deki X kişiye yakıştı, onu seksi gösteriyor diye herkeste aynı olacak diye bir şey yok.
ama maalesef bizim kadınımız öyle sanıyor.
ben yine bir genelleme yapıcam ama önce kusura bakmasınlar belki aramızda kullananlar vardır, şu geyik desenli taytlar dan öğğğ geldi bana giymeyin ne olur ya kızılaymı dağıttı bir ara sokaklar noel babanın bahçesi gibiydi, heryerden geyikler fırlıyor...moda da öle işte... ay o moda hemen alalım. her moda olan şeyi giysek maymuna döneriz
benımde takıntım tayt ve altına gıyılen uzun cızmeler yeter artık dedırttı bana herkes aynı gıyınıyo sanki :)ben yine bir genelleme yapıcam ama önce kusura bakmasınlar belki aramızda kullananlar vardır, şu geyik desenli taytlar dan öğğğ geldi bana giymeyin ne olur ya kızılaymı dağıttı bir ara sokaklar noel babanın bahçesi gibiydi, heryerden geyikler fırlıyor...
Bence dişi içindeki ruhtur. Bunun içinde ne varsa nasibinde odur. Dişilik değil ama feminenlik bahsedelim.pekiBenIpek sen bize DİŞİLİĞİ tarif etsene, nasıl olunur sana göre dişi?
soyledıklerınıze bır nebze katılıyorum ama bızlerde ınsanız ve bazen sınırlendıgımızde desarj olmak ıcın agzımızdan argı kelımeler cıkabılıyor,bır kac cumlede ofıs tarzı hakkında konusayım benım işim bu tarz kıyafetlerı kaldırıyo ve boyle gıyınıyorum evet cok şık ve cekıcı gosterıyo ama benı cok sıkmaya basladı haftasonu gelsınde esorfman takımı gıyeyım dıyorum cogu zaman :)Bence dişi içindeki ruhtur. Bunun içinde ne varsa nasibinde odur. Dişilik değil ama feminenlik bahsedelim.
Bence kadın dediğin biraz kibar olmalı argo, küfür falan kullanmamalı. Bu bir kere kesin olarak insanı maskülen yapıyor. Agrasif olmamalı, yapı olarak yani yoksa sinirlenebilir tabi insan. Yumuşak bir tarzı olmalı. Mesela Arzum Onan gibi.
Dış görünüş olarak da ben son zamanlarda ofis tarzını çok beğeniyorum. Siyah kalem etek, beyaz gömlek, ince topuklu ayakkabı. Ama maalesef herkese yakışmıyor tabi. Benim de iş ortamım buna müsait değil. Giymiyorum yani. Ama özel davetlerde tam bir salon kadını olup kendi kendime bile hayran kalıyorum. Bence dişilik küçük ayrıntılarda saklıdır.
kızdığın zaman konuş tabi ama bazıları onun da ayarını bilmiyor Recep İvedik gibi başlıyor.soyledıklerınıze bır nebze katılıyorum ama bızlerde ınsanız ve bazen sınırlendıgımızde desarj olmak ıcın agzımızdan argı kelımeler cıkabılıyor,bır kac cumlede ofıs tarzı hakkında konusayım benım işim bu tarz kıyafetlerı kaldırıyo ve boyle gıyınıyorum evet cok şık ve cekıcı gosterıyo ama benı cok sıkmaya basladı haftasonu gelsınde esorfman takımı gıyeyım dıyorum cogu zaman :)
onda haklısın bazı bayanların agzı cok pis ornek yengem bayan ortamında oldugu zaman sankı ıcınde bır erkek oldugunu dusunuyorum yengemın :)işim geregi bakımlı olmak zorundayım ve sureklı degısık seyler gıymek zorundayım bu konuda belkı garıp gelecek ama ben haftalık plan yaparım gıyım konusunda yanı gün gün yazarım o gün onu gıyerım ,insan bazen şaşırıyor ne gıyecegını sureklı alısverıs yapmak zorundasın belkıde en guzel tarafı bu :)kızdığın zaman konuş tabi ama bazıları onun da ayarını bilmiyor Recep İvedik gibi başlıyor.
Ofis tarzı için de zaten hep aynı şey giyilmez üniforma gibi. Sen kendin sıkılırsın, çevren sıkılır. zaten bu kıyafeti giymeni gerektiren bir işin varsa bakımlı ve değişken olman lazım.
bankacı falan mısın?onda haklısın bazı bayanların agzı cok pis ornek yengem bayan ortamında oldugu zaman sankı ıcınde bır erkek oldugunu dusunuyorum yengemın :)işim geregi bakımlı olmak zorundayım ve sureklı degısık seyler gıymek zorundayım bu konuda belkı garıp gelecek ama ben haftalık plan yaparım gıyım konusunda yanı gün gün yazarım o gün onu gıyerım ,insan bazen şaşırıyor ne gıyecegını sureklı alısverıs yapmak zorundasın belkıde en guzel tarafı bu :)
Leoparın neresi seksi Allasen
Aklima Bu tarz benimde ki Ozlemin leoparı geldi
ben mimarım canım,kendi işim sürekli müşterılerle ırtıbat halınde kimi zaman operasyon sahasında işçilerle birlikte bunun ayarını ıyı yapmam gerekıyo aslında ofıstekı tarzımla ,operasyon sahasındakı tarzım farklı olmalı ama olmuyor maaleseffbankacı falan mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?