- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
leopar yazmam fazla takınıldı diye düşündümde sizde yazınca, benimki örneklemeydi sadece o yüzde..Hani küçük dokunuşlar vs
İlla leopar giymesine grek yok ki.
Benim leopardan hiç bir şeyim yok mesela.
Bir moda akımı çok bunaltınca ben onu giyemiyorum.
yok canım bekar.bu yoruma çok güldüm benim en yakın arkadaşımla en komik anımızdır "benim hiç leoparım olmadı" bende de yok valla. bu konu sahibi evli mi onu kaçırdım ben? ona göre yorum yapıcam.
kendim sonrum kendim yanıt vereyim sevgilisiymiş, evlenince geçer canım. insan evlenince daha bir biliyor nasıl davranacağını sanki, bende eşime sevgili olduğumuz zamanlarda daha çocuksu yaklaşırdım evlenince kendiliğinden geçti :) ayrıca belirteyim "hiç leoparım olmadı" :)bu yoruma çok güldüm benim en yakın arkadaşımla en komik anımızdır "benim hiç leoparım olmadı" bende de yok valla. bu konu sahibi evli mi onu kaçırdım ben? ona göre yorum yapıcam.
ne biliyim ben kadın olarak leoparı seksi bulmuyorum ki erkeklere sormak lazımyok canım bekar.
evli olunca leopar daha mı seksi oluyor?
yaşı küçük sanırım.
öyle bir berilya dizisi vardı sanki adını hatırlayamadım :) erkek tipli kızın içinden afeti devran çıkması mükemmel bir fantazi :)Aslında uzun süre erkeğimsi olupta birden kadına dönüşünce daha sexi oluyore:)
yanen öyle dünde kocamın ailesinde vardı o şapkayı ters takan kız afettiöyle bir berilya dizisi vardı sanki adını hatırlayamadım :) erkek tipli kızın içinden afeti devran çıkması mükemmel bir fantazi :)
aslında bence seksiliğin belli bir simgesi yoktur. Kumaş, kesim vs bunlar çok etkiler. Her yer leopar şimdi. Pazarda masa örtüsü bile leopar. İki tane aynı model leopar gömlek olsun biri orta ayar biri de işçiliği kumaşı iyi olsun bu seksi olabilir. Her şey dokunuş bence.ne biliyim ben kadın olarak leoparı seksi bulmuyorum ki erkeklere sormak lazım
Horozlu boxer giyince mi mesela?Aslında uzun süre erkeğimsi olupta birden kadına dönüşünce daha sexi oluyore:)
ne biliyim ben kadın olarak leoparı seksi bulmuyorum ki erkeklere sormak lazım
abowwwwwww çok fenaydı oooo boxerHorozlu boxer giyince mi mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?