Takı takması önemi değil önemli olan dişil enerjiyi arttıracak takılar olması ki bunu sağlayan da gerçek mücevher takmaktır. Özellikle pırlanta etkili . Tabi ne kadar büyükse o kadar etkiliymiş
Organizasyon işi yapacaksan şimdiden söyleyeyim WhatsApp grubu kurmak ve linkini burada paylaşmak yasak...eveet tabiki ama ben burda çok yeniyim yani sayfaya pek hakim değilim, o yüzden ne yapmam gerekiyor yönlendir lütfen beni :))
Eskiden çoook eskiden kk da buluşma topicleri vardı. 2008 senesinden fln bahsediyorum. Bir dönem uzuuuunca bir süre kk ya girmedim yeniden üye oldum. Şimdi yok sanırımm o topicler. Hatta ben bir kaç buluşmaya gitmiştim. O zamanlar ordan görüştüğüm arkadaşlar da olmuştu sonra koptuk. Onlar da artık sitede değiller sanırım zaten .Organizasyon işi yapacaksan şimdiden söyleyeyim WhatsApp grubu kurmak ve linkini burada paylaşmak yasak...
2008 de lisedeydim bu tür sitenin varlığını 2016 da öğrendim de geldimEskiden çoook eskiden kk da buluşma topicleri vardı. 2008 senesinden fln bahsediyorum. Bir dönem uzuuuunca bir süre kk ya girmedim yeniden üye oldum. Şimdi yok sanırımm o topicler. Hatta ben bir kaç buluşmaya gitmiştim. O zamanlar ordan görüştüğüm arkadaşlar da olmuştu sonra koptuk. Onlar da artık sitede değiller sanırım zaten .
Nasıl olacak peki,takip olayi veya özelden mesaj var mıOrganizasyon işi yapacaksan şimdiden söyleyeyim WhatsApp grubu kurmak ve linkini burada paylaşmak yasak...
Oo süpermişKızlar harikasınız ben buradan tanıştığım 3-4 kişiyle reelden de görüşüyorum... İkisi Karadeniz'den, biri Konya'dan, biri Diyarbakır'dan. Hatta Diyarbakır'dan olan yazın bulunduğum şehire tatile geldi görüştük. Gerçekten çok iyi dostluklar edindik. Hepsinin çocuğuna hediyeler bile gönderdim...
Bizimde ortak bir yer ayarlayıp aynı tarihlerde tatil planımız var. Sizede ciddi anlamda tavsiye ediyorum
Calci senden beklemezdim böyle bişey, çok saçma geldi banaNetten alıntı:
“Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu.”
2008 de 17 yaşındaydım bende ama o zamanlar benim yaşımda kızlar da çoktu sitede . Şimdi de vardır illa ki . O topic de herhalde güvenlik gerekçesiyle kapanmıştır bilmiyorum ki2008 de lisedeydim bu tür sitenin varlığını 2016 da öğrendim de geldim
Bir arkadaş WhatsApp grubu kurdu hepimiz oraya gittik çok fazla kişi vardı ama sonra öğrendik ki bu şekilde grup kurmak yasakmış... O grubu kuran arkadaşımız da yasaklandı giremiyordu en son siteye... Bir çok kişi çıktı gruptan... benimle birlikte 5 kişi kaldık. 2016 dan beri görüşüyoruz.
Sanırım güvenlik için yasaklanıyor. Erkek üye çıkma ihtimali yüksek yani.
Grubu ben kurmadım ama kuran arkadaşımız yasaklandı. Bize bişey olmamıştı tâbii grubu kuran arkadaşımızda bilmiyordu malesef ki...Oo süpermişpeki nasıl arkadaş oldunuz, WhatsApp grubu kurmak yasakmış reele nasıl geçiş yaptınız
Salamuraya yat diyo yaniNetten alıntı:
“Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu.”
Geçen biri söyledi araştırdım böyle yazıyor. Yani benim fikrim değilCalci senden beklemezdim böyle bişey, çok saçma geldi bana
Bence en güzeli salamuraSalamuraya yat diyo yani
Var, geçen eltim anlatmıştı bana yaşadıklarınıBu gerçek mi ki deneyen varmı çok merak ettim
O zaman parfüm yerine tuz dökunelim, hem kokmayiz, hem disil enerji sacariz etrafaBence en güzeli salamura
disil enerjiniz gayet iyi durumda erkek olsa gulerdi bu yorumane kırıcı bir yorum.. tavsiyeler için sağolun.
Ankara dondurucu bu günlerde .doğalgaz faturası cep yakıyor.sokağa makyajsız bir eşofman altı bir sneaker la çıkıyorum her gün arabamda buz ayıklıyorumm.dişil enerji mi kalır ayol ortada?Bir ara burada başlık açıcam Ankara zirvesi için arkadaşlar o vakit.
+topuklu ayakkabılarDişil enerjiyi çalıştırmanın tek yolu kadınlarla takılıp alışveriş yapmak değil ki. Kıyafetlerinizi seçerken koyu ve kapalı renklerden kaçının sıcak tonlara yönelin kırmızı sarı turuncu gibi. Çalıştığınız yer renkli giyinmeye müsait değilse Gold takılar kullanabilirsiniz. Gold sevmezseniz silver takılara da yönelebilirsiniz. Makyaj yapmak, makyaj sevmiyorsanız cilt bakımı yapmak kısacası kendinizle ilgilenmek dişil enerjinizi arttırmakta işe yarayabilecek birkaç yöntemden biridir. Daha pek çok yöntem var ama en standartlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?