dişil enerjim yok oluyor

larinnia

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
176
469
23
merhaba arkdaşlar benim problemim yaşadığım yerde hiç arkadaşım yok tanıdığım kimse de yok ankarada yaşıyorum 7 ay oldu taşınalı artık durumumdan çok sıkıldım. Çalıştığım iş yerinde full erkek tek kadın çalışan benim eve geliyorum yine erkek dişil enerjimi kaybettim resmen, diğer arkadaşlarımın hepsi şehir dışında telefon ile haftada bir görüşebiliyoruz ancak, şöyle ayda 1 2 arkadaşımla çıkıp alışveriş yapmak bir cafede oturup 2 sohbet etmek istiyorum sadece. eşimle hafta sonları çıkıyoruz fırsat buldukça sohbetimizde gayet iyi ama dişi biriyle yapılan muhabbet ile elbette aynı hissettirmiyor nasıl arkadaş edinebilirim fikriniz var mı

Takı takması önemi değil önemli olan dişil enerjiyi arttıracak takılar olması ki bunu sağlayan da gerçek mücevher takmaktır. Özellikle pırlanta etkili . Tabi ne kadar büyükse o kadar etkiliymiş

Gorumcem sahte taki kullanmiyordu bildigim kadariyla ama işe yaramamiş saniyorum hala erkeksiydi. Zaten senelerdir gorusmuyorum kendisiyle en son cok fena kavga etmiştik.

Organizasyon işi yapacaksan şimdiden söyleyeyim WhatsApp grubu kurmak ve linkini burada paylaşmak yasak...
Eskiden çoook eskiden kk da buluşma topicleri vardı. 2008 senesinden fln bahsediyorum. Bir dönem uzuuuunca bir süre kk ya girmedim yeniden üye oldum. Şimdi yok sanırımm o topicler. Hatta ben bir kaç buluşmaya gitmiştim. O zamanlar ordan görüştüğüm arkadaşlar da olmuştu sonra koptuk. Onlar da artık sitede değiller sanırım zaten .

2008 de lisedeydim bu tür sitenin varlığını 2016 da öğrendim de geldim

Bir arkadaş WhatsApp grubu kurdu hepimiz oraya gittik çok fazla kişi vardı ama sonra öğrendik ki bu şekilde grup kurmak yasakmış... O grubu kuran arkadaşımız da yasaklandı giremiyordu en son siteye... Bir çok kişi çıktı gruptan... benimle birlikte 5 kişi kaldık. 2016 dan beri görüşüyoruz.

Sanırım güvenlik için yasaklanıyor. Erkek üye çıkma ihtimali yüksek yani.

Oo süpermiş peki nasıl arkadaş oldunuz, WhatsApp grubu kurmak yasakmış reele nasıl geçiş yaptınız

Calci senden beklemezdim böyle bişey, çok saçma geldi bana

2008 de 17 yaşındaydım bende ama o zamanlar benim yaşımda kızlar da çoktu sitede . Şimdi de vardır illa ki . O topic de herhalde güvenlik gerekçesiyle kapanmıştır bilmiyorum ki

Oo süpermiş peki nasıl arkadaş oldunuz, WhatsApp grubu kurmak yasakmış reele nasıl geçiş yaptınız
Grubu ben kurmadım ama kuran arkadaşımız yasaklandı. Bize bişey olmamıştı tâbii grubu kuran arkadaşımızda bilmiyordu malesef ki...

Özelden grup kuruluyor diye biliyorum.. ama whatsaptan yasak.

Salamuraya yat diyo yani

Bu gerçek mi ki deneyen varmı çok merak ettim
Var, geçen eltim anlatmıştı bana yaşadıklarını hatta bi kitap da tavsiye etti

Konu Sahibi, Workshoplara, kurslara katılın derim. Güzel arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Az girişkenseniz milli kütüphaneye gidin, ayak üstü çok sohbet ettiğim oluyordu orada. Hep koca bir yere kadar cidden.

Bir ara burada başlık açıcam Ankara zirvesi için arkadaşlar o vakit.
Ankara dondurucu bu günlerde .doğalgaz faturası cep yakıyor.sokağa makyajsız bir eşofman altı bir sneaker la çıkıyorum her gün arabamda buz ayıklıyorumm.dişil enerji mi kalır ayol ortada?

+topuklu ayakkabılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…