dişil enerjim yok oluyor

larinnia

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
176
469
23
merhaba arkdaşlar benim problemim yaşadığım yerde hiç arkadaşım yok tanıdığım kimse de yok:110: ankarada yaşıyorum 7 ay oldu taşınalı artık durumumdan çok sıkıldım. Çalıştığım iş yerinde full erkek tek kadın çalışan benim eve geliyorum yine erkek :KK35:dişil enerjimi kaybettim resmen, diğer arkadaşlarımın hepsi şehir dışında telefon ile haftada bir görüşebiliyoruz ancak, şöyle ayda 1 2 arkadaşımla çıkıp alışveriş yapmak bir cafede oturup 2 sohbet etmek istiyorum sadece. eşimle hafta sonları çıkıyoruz fırsat buldukça sohbetimizde gayet iyi ama dişi biriyle yapılan muhabbet ile elbette aynı hissettirmiyor nasıl arkadaş edinebilirim fikriniz var mı:KK64:

Dişil enerjiyle su anlattiginizin ne alakası var çözemedim. Siz karşı cins üzerinde mi etkili olmak istiyorsunuz yoksa kız arkadaşlarınızla aktif muhabbette olmak mı?

o twit serisini bulmaya çalışayım orada açıklamışlardı. bu kadınların hepsi hırslı ve hedefleri doğrultusunda savaşmaktan gocunmuyor, yöntemleri sert.

dişil enerjili kadın zaten çatışmadan kaçınır, onun olduğu yerde çatışma hırs yoktur. stres yoktur.
Hmm anladım ☺️
Teşekkür ederim açıklama için

o twit serisini bulmaya çalışayım orada açıklamışlardı. bu kadınların hepsi hırslı ve hedefleri doğrultusunda savaşmaktan gocunmuyor, yöntemleri sert.

dişil enerjili kadın zaten çatışmadan kaçınır, onun olduğu yerde çatışma hırs yoktur. stres yoktur.
Ben biliyorum o tweet serisini. Ekliyim hemen

Bu floodtan anladığım kadarıyla ne kadar pasif ve mıymıntıysanız dişil enerjiniz o kadar yüksek oluyor :D Hürrem sultan bile dişil enerjisi bu kadar düşükken neler neler yaptığına göre dişil enerji çok da gerekli bir şey değilmiş bu tweet serisine göre

Son düzenleme:
yok olmaz o merak etme. olumlamalar yap bol bol. kadınlığını kabul ettıgıne sevdıgıne dair. kıyafetıne durusuna kadınlığına kadınlık katacak şeyler yaparsan da bu enerjı yukselır. evet kadınlarla bır arada olmak etkılıyor doğru ama tek yol bu değil. ınstagramdan arastır bak adil yıldırım da bı vıdeo yayınladı yakın zamanda dışıl enerjı nasıl artar dıye , bu tarz vıdeoları ızle

Bu enerji şeylerini arastirmadim pek ama eril enerji ve dişil enerjinin dengede olmasi gerektigini okumuştum. 🙄 Birinden birinin fazla olmasi iki şekilde de problem olur. Her baskın, savaşcı kadinin kokune kadar eril enerji tasidigi anlamina gelmiyo
Erkekler de kadınlar da Her ikisini taşıyor ama dediğin gibi dengede tutmak mesele

burda takilin. mesela ben kadin muhabbeti (?) denilen cogu seyi burada yapiyorum. her seyi konusuyoruz alisveris vs de.

bir de ankarada arkadas edinmek kolaydir ya. ne tarafta oturdugunuza bagli ama cidden ankara iletisim becerisi olan insan icin cok makul bir yer arkadas edinmek adina.

Erkekler de kadınlar da Her ikisini taşıyor ama dediğin gibi dengede tutmak mesele

Aynen oyle. Bir kadin rekabetci, savasci olduğunda dişil enerjisi düşük demek olmuyor bu. İki enerjiyi dengede tutabilmek mesele.
Ozellikle Hurrem ornegi, Hurrem Sultan eril ve dişil enerjiyi birlikte kullanabiliyor bence. :)))

Eril enerjisi yuksek kadinlar zaten anlasiliyor bana bile tavirlari sert ve garip geliyor. Muhtemelen anca dişil enerjisi yuksek erkeklere cekici geliyorlardir. 🙄🙄

Dişil enerjiyle su anlattiginizin ne alakası var çözemedim. Siz karşı cins üzerinde mi etkili olmak istiyorsunuz yoksa kız arkadaşlarınızla aktif muhabbette olmak mı?
Hayır karşı cins üzerinde etkili olmak değil amacım sadece erkek görmekten erkek muhabbetinden hatta ses tonundan sıkıldım ve ister istemez bana yansıdığını düşünüyorum kelimelerimde düşüncelerimde vs.

merhaba arkdaşlar benim problemim yaşadığım yerde hiç arkadaşım yok tanıdığım kimse de yok:110: ankarada yaşıyorum 7 ay oldu taşınalı artık durumumdan çok sıkıldım. Çalıştığım iş yerinde full erkek tek kadın çalışan benim eve geliyorum yine erkek :KK35:dişil enerjimi kaybettim resmen, diğer arkadaşlarımın hepsi şehir dışında telefon ile haftada bir görüşebiliyoruz ancak, şöyle ayda 1 2 arkadaşımla çıkıp alışveriş yapmak bir cafede oturup 2 sohbet etmek istiyorum sadece. eşimle hafta sonları çıkıyoruz fırsat buldukça sohbetimizde gayet iyi ama dişi biriyle yapılan muhabbet ile elbette aynı hissettirmiyor nasıl arkadaş edinebilirim fikriniz var mı:KK64:
Kurs ya da spor tavsiye edebilirim

arkadaşlar lütfen şu dişil enerji cümlesine pek takılmayın artık durumumu açıkca ve rahatça belirtebilmek için bu kelimeyi kullandım genel manası ile değil sürekli etrafınızda erkek olsaydı nasıl hissederdiniz erkek gibi değil mi bende aynen öyle hissetmeye başladığımı sezinliyorum kadın(dişi) gibi hissetmekte zorlandığımı belirttim
Üniversite döneminde sınıfta toplam 3 kadındık. Aynı anda pek denk gelmezdik. Arkadaşlarım erkek de olsa kendimi gayet iyi hissederdim.
İş hayatında da çoğunlukla erkeklerle çalışıyorum ve yine kendimi iyi hissediyorum.
Bence sadece kadın-erkek meselesi değil arkadaş eksikliği çekiyor gibisiniz. Eşinizle aranız iyi olsa da sosyal çevrenizin olması çok önemli.

Pek vaktimiz yokmuş ama bir hobiniz ya da dil eğitimi gibi kendinizi geliştirmek istediğiniz bir alan üzerine kurslara katılmanız faydalı olabilir. Oradan çevre-arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

Netten alıntı:

“Kadınlarda dişilik enerjisi var. Çok aktif çalışmak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmak biraz bizim enerjisel dengelerimizi bozuyor. O yüzden haftada bir banyodan sonra 1 litre suya 2 kaşık tuzu ekleyip, karışımı banyodan sonra sağ tarafınızdan başlayarak tüm vücudunuza dökün. 1 gece öyle kalın. Ertesi gün kendinizi çok iyi hissediyor olacaksınız. Karşı taraftan gelen iltifatlara hazır olun. O kadar değişim yaşayanlar oldu ki, mesaj atanlar oldu.”
Kızlar bu uygulamaya dikkat edin ben bir ara haftada bir gün yapıyordum bunu takip eden ayda adetim bozuldu . Ki bunu yapana dek çok düzenliydi normalde. Bu uygulamadan sonra bir hafta adet olamadım onun üstüne lekeleme şeklinde 3 hafta oldum doktora gidip ilaç kullanarak düzeltebildim anca .

Üniversite döneminde sınıfta toplam 3 kadındık. Aynı anda pek denk gelmezdik. Arkadaşlarım erkek de olsa kendimi gayet iyi hissederdim.
İş hayatında da çoğunlukla erkeklerle çalışıyorum ve yine kendimi iyi hissediyorum.
Bence sadece kadın-erkek meselesi değil arkadaş eksikliği çekiyor gibisiniz. Eşinizle aranız iyi olsa da sosyal çevrenizin olması çok önemli.

Pek vaktimiz yokmuş ama bir hobiniz ya da dil eğitimi gibi kendinizi geliştirmek istediğiniz bir alan üzerine kurslara katılmanız faydalı olabilir. Oradan çevre-arkadaşlıklar edinebilirsiniz.
Kesinlikle benim de anlatmak istediğim buydu aslında sosyal aktivitem yok neredeyse eşimle yaptıklarımız haricinde sanırım çevre ve arkadaşlık için sosyal aktivitelere katılmam gerek

Hiç komşu falan da mı yok şöyle çaya kahveye falan davet etsen.

Gün olaylarını hiç sevmem ama o komşular sayesinde günlere katılıp çok çevre edinenler de var.

Veya el sanatlari ile ilgili bir kursa falan gitseniz hem sizi rahatlatır hemde arkadaş edinebilirsiniz...

Spora başlayın. Benim 2-3 arkadaşım var yaşadığım şehirde sonradan tanıştığım. Ama işten güçten vakit bulamıyorum. Haftasonu veya tatil günlerinde yayılıp eşimle takılmayı seviyorum. Biriyle en son 2 ay önce görüştük ki karşı apartmanlarda oturuyoruz: )))

Kızlar bu uygulamaya dikkat edin ben bir ara haftada bir gün yapıyordum bunu takip eden ayda adetim bozuldu . Ki bunu yapana dek çok düzenliydi normalde. Bu uygulamadan sonra bir hafta adet olamadım onun üstüne lekeleme şeklinde 3 hafta oldum doktora gidip ilaç kullanarak düzeltebildim anca .
oha tam deniyim dicektim. iyi ki yazdınız bu yorumu.

dışardan ben de çok minnoşum. iş yerindeki çalışma masam defterim kalemlerim telefon kaplarım kıyafetlerim rengarenk. herkes de der ne kadar sevimlisin minnoşsun falan. ammavelakin ölümüne eril enerji taşıyorum bu hesapta. o yüzden enerji menerji umrumda değil ahahahahha.

futbol, kurtlar vadisi ve sci-fi nerdi bir kız olur mu ya :KK43:

ayrıca çok hırslı sinirli bir insanım ya sertim. böyle hürrem ve zeyna karışımı bir kadın oldum napcam bilmiyorum. tuz döksem iyiydi siz yazınca böyle üzüldüm.

bi sadece manitamın kollarında kediye dönüşüyorum. onun yanında sakinliyorum. yerim onu.

Tuzlu sudan mı yani.

Onunla alakalı değildir bir tanıdığım arada bir tuzlu suyla duş aldığını falan söyleyip rahatladığını söylüyordu ama hiç adet düzensizliği de yok yani...

Sizinki mevsimsel geçişlerde bazen olan bişeydir. Bende de hamilelik öncesi 40 gün gecikmişti doktora gitmiştim ilaçla olmuştum ama tuzlu su falan da yapmadım hayatımda...

Back
X