dişil enerjim yok oluyor

larinnia

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
176
469
23
merhaba arkdaşlar benim problemim yaşadığım yerde hiç arkadaşım yok tanıdığım kimse de yok:110: ankarada yaşıyorum 7 ay oldu taşınalı artık durumumdan çok sıkıldım. Çalıştığım iş yerinde full erkek tek kadın çalışan benim eve geliyorum yine erkek :KK35:dişil enerjimi kaybettim resmen, diğer arkadaşlarımın hepsi şehir dışında telefon ile haftada bir görüşebiliyoruz ancak, şöyle ayda 1 2 arkadaşımla çıkıp alışveriş yapmak bir cafede oturup 2 sohbet etmek istiyorum sadece. eşimle hafta sonları çıkıyoruz fırsat buldukça sohbetimizde gayet iyi ama dişi biriyle yapılan muhabbet ile elbette aynı hissettirmiyor nasıl arkadaş edinebilirim fikriniz var mı:KK64:

Bence bu sitede yorum yapan ve Ankarada yaşayan varsa size eşlik edebilir. İzmirde olsaydınız arkadaş olurduk ama ne yazıkki Ankaradasınız. Birbirimize destek olmalıyız bence. Ankaradaki hanımlar lütfen iletişime geçelim :)

Kızlar bu uygulamaya dikkat edin ben bir ara haftada bir gün yapıyordum bunu takip eden ayda adetim bozuldu . Ki bunu yapana dek çok düzenliydi normalde. Bu uygulamadan sonra bir hafta adet olamadım onun üstüne lekeleme şeklinde 3 hafta oldum doktora gidip ilaç kullanarak düzeltebildim anca .

Tuzlu sudan dolayı mı ? :KK64:

oha tam deniyim dicektim. iyi ki yazdınız bu yorumu.

dışardan ben de çok minnoşum. iş yerindeki çalışma masam defterim kalemlerim telefon kaplarım kıyafetlerim rengarenk. herkes de der ne kadar sevimlisin minnoşsun falan. ammavelakin ölümüne eril enerji taşıyorum bu hesapta. o yüzden enerji menerji umrumda değil ahahahahha.

futbol, kurtlar vadisi ve sci-fi nerdi bir kız olur mu ya :KK43:

ayrıca çok hırslı sinirli bir insanım ya sertim. böyle hürrem ve zeyna karışımı bir kadın oldum napcam bilmiyorum. tuz döksem iyiydi siz yazınca böyle üzüldüm.

bi sadece manitamın kollarında kediye dönüşüyorum. onun yanında sakinliyorum. yerim onu.
Sizde nasıl bir etki yaratır bilmiyorum . Deneyin isterseniz belki işe yarar. Belki benim zaten dişil enerjim vardı ve fazla geldi bu da olabilir . Ama etkiledi beni. Belki ayda bir falan yapılabilir haftada bir çok gelmiştir 🤷‍♀️

Sizde nasıl bir etki yaratır bilmiyorum . Deneyin isterseniz belki işe yarar. Belki benim zaten dişil enerjim vardı ve fazla geldi bu da olabilir . Ama etkiledi beni. Belki ayda bir falan yapılabilir haftada bir çok gelmiştir 🤷‍♀️
Dişil enerjininiz fazlaysa nasıl tuzlu sudan dolayı adetiniz etkileniyor. Doktor mu dedi tuzlu sudan dolayı diye. Sizin tahmininz olan bir durum bence

Tuzlu sudan dolayı mı ? :KK64:
Evet maalesef . O dönem başka değişik hiç bir şey yapmadım. Hamile kaldım sanmıştım hatta. Çünkü tuzlu suyla hamile kalan da çok oluyormuş. Korunmasına rağmen. Bende korunmuştum ama böyle bir durum yaşadım. Adet döngüsünü etkilediği bir gerçek. Hamile kalanları da duyduktan sonra .

Tuzlu sudan mı yani.

Onunla alakalı değildir bir tanıdığım arada bir tuzlu suyla duş aldığını falan söyleyip rahatladığını söylüyordu ama hiç adet düzensizliği de yok yani...

Sizinki mevsimsel geçişlerde bazen olan bişeydir. Bende de hamilelik öncesi 40 gün gecikmişti doktora gitmiştim ilaçla olmuştum ama tuzlu su falan da yapmadım hayatımda...
Ben öyle bir şey hiç yaşamadım ama çok enteresandı . Günü salıysa atıyorum salı günü olur o bile şaşmazdı. Ki tuzlu su gebeliğe de etkili neden adet düzenini etkilemesin ki . Yaşadım biliyorum. Herşeyin fazlası zarar belki fazla geldi bana bilemiyorum.

Spora başlayın. Benim 2-3 arkadaşım var yaşadığım şehirde sonradan tanıştığım. Ama işten güçten vakit bulamıyorum. Haftasonu veya tatil günlerinde yayılıp eşimle takılmayı seviyorum. Biriyle en son 2 ay önce görüştük ki karşı apartmanlarda oturuyoruz: )))
kesinlikle spora başlayacağım ilk işim o olacak ama hava çok soğuk :)) havalar biraz ısınsın istiyorum sabah 7 gibi gideceğim için.

Ben öyle bir şey hiç yaşamadım ama çok enteresandı . Günü salıysa atıyorum salı günü olur o bile şaşmazdı. Ki tuzlu su gebeliğe de etkili neden adet düzenini etkilemesin ki . Yaşadım biliyorum. Herşeyin fazlası zarar belki fazla geldi bana bilemiyorum.
Bende tam 28 günde bir olurum ama bir kere yıllar önce ilk hamileliğimden önce 40 gün gecikti...

Bu arada yukarıda bir yorumunuzu okudum hamile olduğumdan şüphelendim diye hamilelik öncesi vücut kendini hazırlarmış başlangıçta bir süre erken veya geç olur sonrasinda hamilelik oluyormuş.

Benim bütün arkadaşlarımda bu şekilde olmuş. Tabi benim iki hamileliğimde tüp bebek olunca hiç öncesinde böyle düzensizliklerden sonra hamile olmadım 🤣🤣 ama hayatımda ilk defa 40 gün gecikmişti onda da doktorum "adet olmadığına emin misin yeni yumurtlamissin hatta bak yumurtan bile çatlamış" demişti o 40 günde adetsiz yumurtlamışım bile 🤭

Back
X