- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
eşinizin anlaması iyi olmuş.eşiniz olayı üzerine gidip takip etmiş.benimkide öyle yapsa fena olmaz en azından belki kafamdaki soru işaretlerine cevap olur belki.
aynısını eşime söylüyorum.balkonun köşesine otur.balkonun camının yansımasından bizi izle.eltimde olduğu gün bak gözlemle sadece. yanımıza sakın gelme sessizce bizi izle.annenin kiminle konuştuğunu kimi dışladığını sen kendinde şahit ol.ama annen izlediğini farketmesin diyorum.çünkü hata nerdeyse kimdeyse kendide yorumlasın istiyorum.
bakalım dedi kesin bir şey demedi.inşallah uygular.çaktırmadan videoya çekme imkanım olsa inan çekerdim.
Eger hoslanmadigim insanlarsa işime gelir hiiic takmam orada bulunmam gerekiosa bunun mecburiyetten oldugunu onlara hissettirirm.ama eger sevdigim birilrrine bilmeden bi hatam olduysa dislandigimi hissedersem açık açık sorarım biseye mi kizdinz derdiniz ne de problemi cozmeye calisirim..kayınvalidemlede böle bi prolem yasamadim(beni bi ayri sevdigini söler saolsun) bi de hersey nettir biseye kizdiysa acikca konusur sorunu cözme odaklidir.
dışlanırsam konuşmam, muhattap olmam.
ortamda dönen muhabbete katılmam, gülmem, ilglenmem sonra orayı terk ederim.
eşim takıp etmedı aslında onlar o kadar umursamadılar kı eşimin yanında yaptılar ben 15 gunluk evlıyım koccca evın camlarını sılıom ana kız komsuya muhabbete gıttıler yanı eşimin gözune soktular siz de ortamları ayarlasanız bı sekılde yada yapamıosanız hiç umursamayın derım sıze görmezden gelınonları bı ınsana verılecek en buyuk ceza budur
eşin izledi mi peki? gördü mü her şeyi
telefonunla ses kayıt yapabilirsin aslında
15 günlük geline cammı sildirilirmiş.sizinkilerde çok düşüncesizmiş.görmezlikten gelmeye çalışıyorum gözüme daha fazla sokmaya çalışıyor kadın.ALLAH islah etsin daha diyecek bir şey bulamıyorum.
15 günlük geline cammı sildirilirmiş.sizinkilerde çok düşüncesizmiş.görmezlikten gelmeye çalışıyorum gözüme daha fazla sokmaya çalışıyor kadın.ALLAH islah etsin daha diyecek bir şey bulamıyorum.
dışlanırsam konuşmam, muhattap olmam.
ortamda dönen muhabbete katılmam, gülmem, ilglenmem sonra orayı terk ederim.
evet tabi ya ses kaydı yapayım...bende tutturdum video sanki eşim sesleri seçemeyecek.iyi fikir
evet tabi ya ses kaydı yapayım...bende tutturdum video sanki eşim sesleri seçemeyecek.iyi fikir
bence eşine güzel bi şekilde anlat bisüre mesafe koyucam bana böyle davranmaları zoruma gidiyo sen git benim içinde hasta işi vardı vs dersin de..Ararlarsa kapatmaya çalış geldiklerinde ağırla ama mesafeli olduğunu hissettir onun dışında arayıp sorma falan sonra bak nasıl seviyolar..Bazı insanlar böyle işte iyilikten anlamıyolar illa tavırlı olup ezikliceksin sanki zevk alıyolar hiç üzme kendini bence dediğim gibi sende onları dışla te allahım yaa sinirlendim...
hatta telefonunuzun ses kaydını açın yanlarında bırakın wc ye falan gıdın on dakka sora gerı gelın bu sekılde sızın hakkınızda ne konusyolar onu da öğrenebılırsınızz yada daha ıyısını yapın ufak bi ses kayıt cihazı alın nternette full dınleyınyasalara aykırı olurmu acaba bılmem
akılınıza neler geliyor kızlarşimdi evine gidip dinleme cihazı takasım var.merak ettim şimdi acaba nasıl olurdu arkamdan konuşulanları duymak.wc ye gidip tl yanlarında bırakabilirim ama iyi fikir.gördüklerime üzüldüm duyduklarımada bir okadar üzülürüm gibime geliyor.
en kısa zamanda yap canım kaynanana yakın oturursan kelimeler de daha net olacaktır eltin odaya geldiğinde ona adıysa seslenirsin eşin geldiğini anlar sonra sen sadece dinlersin bırak onlar konuşsun
valla canım ınsallah gerek kalmaz bolle seylere düzelırler ALLAH yardımcın olsun takıp etcem senı durum nereye gıdecek merak ettım şimdiden
aynen açık ve net ben de onları dışlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?