Dışlanığınızı hissettiğiniz an ne yapıyorsunuz?

eşinizin anlaması iyi olmuş.eşiniz olayı üzerine gidip takip etmiş.benimkide öyle yapsa fena olmaz en azından belki kafamdaki soru işaretlerine cevap olur belki.

eşim takıp etmedı aslında onlar o kadar umursamadılar kı eşimin yanında yaptılar ben 15 gunluk evlıyım koccca evın camlarını sılıom ana kız komsuya muhabbete gıttıler yanı eşimin gözune soktular siz de ortamları ayarlasanız bı sekılde yada yapamıosanız hiç umursamayın derım sıze görmezden gelınonları bı ınsana verılecek en buyuk ceza budur

eşin izledi mi peki? gördü mü her şeyi

onlardan hoşlanmama fırsat vermiyorlarki.evet insan sevdiği nazı geçtiği insana herşeyi söylüyebiliyor hatlarını sorabliyor.ama maalesef benim bunlara nazım hiç geçmiyor.ufak hatlarını dahi söylesem parlıyorlar.

dışlanırsam konuşmam, muhattap olmam.
ortamda dönen muhabbete katılmam, gülmem, ilglenmem sonra orayı terk ederim.

15 günlük geline cammı sildirilirmiş. sizinkilerde çok düşüncesizmiş.görmezlikten gelmeye çalışıyorum gözüme daha fazla sokmaya çalışıyor kadın.ALLAH islah etsin daha diyecek bir şey bulamıyorum.

sildirdiler canım yhaa hemde seyrettıler eşim yardım ettı baktı onlardan hayır yok ertesı gunde aldı getırdı benı ah ne cahılmısım bu iş okumakla olmuo ınsan soradn dişlerını gösterebılıo valla işte ben aramadım sormadım hiç zaten sadece yazları gıdıoruz şimdi çok deerlıyım ama bu 2 yıldır hiç umursamamakla oldu inşallah sizinkıler düzelir dıycem ama bu eltı kıskanmasın dıye sızınle konusmayı kesmeler falan çok garıp geldı bana k v nız ondan korkuor mu acep kıskanmasın dıye yapılmaz sanıorum bekı bı kabahatlerını bılıodur bi şekılde elı mahkum ona ne olduunu orenmelısınız bence

bence eşine güzel bi şekilde anlat bisüre mesafe koyucam bana böyle davranmaları zoruma gidiyo sen git benim içinde hasta işi vardı vs dersin de..Ararlarsa kapatmaya çalış geldiklerinde ağırla ama mesafeli olduğunu hissettir onun dışında arayıp sorma falan sonra bak nasıl seviyolar..Bazı insanlar böyle işte iyilikten anlamıyolar illa tavırlı olup ezikliceksin sanki zevk alıyolar hiç üzme kendini bence dediğim gibi sende onları dışla te allahım yaa sinirlendim...

evet tabi ya ses kaydı yapayım...bende tutturdum video sanki eşim sesleri seçemeyecek.iyi fikir

hatta telefonunuzun ses kaydını açın yanlarında bırakın wc ye falan gıdın on dakka sora gerı gelın bu sekılde sızın hakkınızda ne konusyolar onu da öğrenebılırsınızz yada daha ıyısını yapın ufak bi ses kayıt cihazı alın nternette full dınleyın yasalara aykırı olurmu acaba bılmem

evet tabi ya ses kaydı yapayım...bende tutturdum video sanki eşim sesleri seçemeyecek.iyi fikir

en kısa zamanda yap canım kaynanana yakın oturursan kelimeler de daha net olacaktır eltin odaya geldiğinde ona adıysa seslenirsin eşin geldiğini anlar sonra sen sadece dinlersin bırak onlar konuşsun

Son düzenleme:

aramayı kestim zaten önemli bir şey varsa arıyorum oda beni önemli zamanlarda arıyor.mesela misafiri geliyor çağırıyor.bazen başka nedenle.

akılınıza neler geliyor kızlar şimdi evine gidip dinleme cihazı takasım var.merak ettim şimdi acaba nasıl olurdu arkamdan konuşulanları duymak.wc ye gidip tl yanlarında bırakabilirim ama iyi fikir.gördüklerime üzüldüm duyduklarımada bir okadar üzülürüm gibime geliyor.

valla canım ınsallah gerek kalmaz bolle seylere düzelırler ALLAH yardımcın olsun takıp etcem senı durum nereye gıdecek merak ettım şimdiden

en kısa zamanda yap canım kaynanana yakın oturursan kelimeler de daha net olacaktır eltin odaya geldiğinde ona adıysa seslenirsin eşin geldiğini anlar sonra sen sadece dinlersin bırak onlar konuşsun

en çokta eşimin evin içinde bizi gözetliyerek olanları duyup görmesini istiyorum.eltim evine gittiği an eşim balkondan içeri girip anne iki saattir sizi izliyorum.gözlerimle gördüm kulaklarımla duydum demesini istiyorum.telefona ses kayıtı yaparsam kayınvalidem sen nerden oğlum bunları duydun diyecek.yine inkar edecek.telefon kaydını gösterirsede kayınvalidem beni suçlayacak.telefon kaydı olursa eşim içinde saklar.

valla canım ınsallah gerek kalmaz bolle seylere düzelırler ALLAH yardımcın olsun takıp etcem senı durum nereye gıdecek merak ettım şimdiden

çağırmazsalar eğer en erken bayramda gitmeyi düşünüyorum.inşallah canım düzelirler dediğin gibi.ben poh pohlanmak istemiyorum sadece insan yerine koysunlar yeter.benide zor durumda bırakmasınlar öyle yaptılarmı gitmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…