diyafragma hernisi

Canim kalpte ufurum vardi sadece kendi kapanmasini beklediler kapandi cok sukur,delik acmadilar girtlagindan nedense bahsetmediler bile bundan hani soyle bir sikinti olursa boyle yapariz diye, ciger gelisimi ile ilgili sadece gittigimizde bir sorun var mi dinliyorlar bosuna radyasyon almamasi icin sorun olmadigi muddetce film cekmiyorlar zaten yogun bakimda hergun maruz kaldi o tadyasyona o nedenle ciger gelisimini yuzde olarak bilemiyorum,normal bir cocuk gibi degil malesef normal bir cocugun 2 kati yaramaz ve hareketli :) ilk zamanlarimiz korkuyla gecti tabi hep , korumaya calistik elimizden geldigince kis aylariydi ve insanlarla ici iceolmamaya ozen gosterdik sukurler olsun hicbir sikinti olmadan geldik bu gunlere

sizin bebeğiniz hangi hastanede ameliyat oldu

Bizimde kalpte ufurum var a ona pek bisi demiyo doktorlar. Ins bizde szin gbi oluruz sag akcigerde bizim gelisim gostermid gecen cumrtesi makinadan cikarildi gece solumum skontisi cekmis gene bglndi makinya ama dun oglum tekrar ameliyat oldu diyaframda ufak bi yirtik olusmus yine ama ameluyatin basarili gectgimi soluyolar. Ins hersey guzel olur Rabbim oglumu kucagimiza almyi nasip eder ins(

Hepiniz insallah saglikla kucaginiza alin yavrularinizi rabbim unuttursun tum yasadiginiz uzuntuleri

Canim iyi gunler nasilsin bebeginin durjmu nasi umarim.daha iyiye gdiyosunuzdr

Canim iyi gunler nasilsin bebeginin durjmu nasi umarim.daha iyiye gdiyosunuzdr

İyi günler canım,bebeğime yapılan endoskopi ameliyatı da işe yaramadı,yine kafası su toplamaya devam ediyor,rezervuar takmıştı Adnan hoca 2-3 günde boşaltım yapılıyor,şu an akciğer enfeksiyonu ve kanda enfeksiyon var yoğun antibiyotik tedavisi görüyor,ciğerleri düzelince tekrar şant takıcaz dedi Adnan hoca ama işe yaramıyor ki,Allaha dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor,İnşallah şifasını verir.
Sizi takip ediyorum sürekli,İnşallah tez zamanda şifaya kavuşur bebekleriniz,Allah yardımcımız olsun,kolaylık versin.
Bizim bebeğimizin sol tarafı çok şiş,ameliyat olduğundan bu yana hiç inmedi,sizin de öyle mi yoksa normal görünümde mi?

Cok gecmis olsun canim ya kucucuk bedenleriyle nelerle savasiyolar kiyamm onlara bizim odem wardi ilk zamnlar sislik baya vardi simdi indi normal artik canim ama dun yine bi operasyon gecrdik diyafram yirtilmis tekrardan dikildi dun ki iyiye gdiyoduk cumartesi gunu makinadan falan cikmisti solunum.cihazindan aksama kadar kendi nefes alip vrrmeye basladi buharli oksijen veriliyodu gece tekratdan solunum skintisi cekmis makinaya baglanmisti ama yari yariyaydi biraz kendi nefes aliyodu biraz makina destek veriyodu dune ksdar dun tekrardan operasyon gecirdi sil bastan oldu hrsey ins hersey duzelir dua etmekten baska cagremiz yok canim

Merhaba caponbaligi,
20.hafta benim bebğime de aynı teşhis kondu çok mu erken bu dönem bilemiyorum . Bizim kararımızda gebeliği devam ettirmek şu an amniyosentez yapıldı hızlı test sonuçları iyi dediler 3 haftalık uzun test sonucunu bekliyoruz. Sizin çocuğunuz şu an 3-4 yaşlarında olmalı. Sağlık durumu nasıl acaba çok merak ediyorum. Umarım dediğiniz gibi herşey normal gidiyordur bizlere de moral olur. Daha başka sıkıntılar oluyor mu yaşı ilerledikçe çok merak ediyorum cevaplar, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba caponbaligi,
20.hafta benim bebğime de aynı teşhis kondu çok mu erken bu dönem bilemiyorum . Bizim kararımızda gebeliği devam ettirmek şu an amniyosentez yapıldı hızlı test sonuçları iyi dediler 3 haftalık uzun test sonucunu bekliyoruz. Sizin çocuğunuz şu an 3-4 yaşlarında olmalı. Sağlık durumu nasıl acaba çok merak ediyorum. Umarım dediğiniz gibi herşey normal gidiyordur bizlere de moral olur. Daha başka sıkıntılar oluyor mu yaşı ilerledikçe çok merak ediyorum cevaplar, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Diger arkadasa yazmissiniz ama bnde yazmadan gecmek istemedim cok gecmis olsum bizde bu sikintilardan gectik zor bi surec evet dogana kadar stresle bekliyosunuz. Ama ins hersey guzel olur sizin icin Rabbim tez zamnda en guzel seklde yavrunuzu kucaginiza almayi nasip eder inssallah..

Teşekkür ederim sedaibrahm , siz de yardımcı olursanız sevinirim.
Sizin ne zaman oldu sedaibrahm?
Caponbalıgi 2 yıl önce olmuş belki msjımı görmeyebilir sizin çocuğunuz hangi süreçte? şu an kaç yaşında? sağlık problemi oluyor mu yaş ilerledikçe? ameliyat olduysa nerede hng hastanede oldu acaba?

Amin.Teşekkür ederim sedaibrahm , siz de yardımcı olursanız sevinirim.
Sizin ne zaman oldu sedaibrahm?
Caponbalıgi 2 yıl önce olmuş belki msjımı görmeyebilir sizin çocuğunuz hangi süreçte? şu an kaç yaşında? sağlık problemi oluyor mu yaş ilerledikçe? ameliyat olduysa nerede hng hastanede oldu acaba?

Bizde suan surecin basindayiz aslinda ben temmjz 19 da sezeryanla capada dogum yaptim 21temmuzdada oglum ameliyat oldu . Diyafram yirtigi dikildi yogun bakimda su anda bekliyoruz ...baska rahatszliklarin olmadigini soluyo doktorlar sadec akcigerleri gelismesigi icin onlarin gelismesini bekliyoruz.dua edip beklemekn baska yaocak biseyimiz yok suan Rabbimden hayrlisi... siz daha yenimi ogrendiniz .

Evet bayram öncesi 16 Temmuzda öğrendik. Dr.Zeki Şahinoğlu'na yönlendirdi kendi doktorumuz. (Zeki Bey- Caddebostan'da özel muayenehane). Amniyosentez yapıldı çünkü bu vakada down sendromu riski de olabiliyormuş ki biz atan kalbi sonlandırma gibi birşey düşünmüyoruz asla. Neden amniyosentez yaptırdınız o halde derseniz inanın bilmiyorum neyse ki hızlı test sonuçlarımız iyi çıktı ama uzun test sonucu haftaya belli olurmuş. Bağırsaklar,kalbin yerinde. Kalp sağa itilmiş durumda Allah'ım inşallah ciğer gelişiminde sıkıntı olmaz diye her gün her dk dua ediyorum.Allah hepimizin derdine deva versin inşallah. İnşallah bebeğimizin kokusunu içimize çekip, onunla oyunlar oynarken bu sıkıntıları hatırladıkça Allah'a şükür ederiz.
Bana Marmara Üniversitesi hastanesini önerdiler. Şu çıkacak olan test sonucuma göre artık üniversite hastanelerinden birine gideceğim ama orda da herşey olumlu geçse de enfeksiyon riski oluyormuş ( her departmanda). Arkadaşlarımın akrabaları ameliyat oldu herşey olumlu fakat sonrasında enfeksiyon kapmışlar hastanenin temiz olmamasından çok kalabalık olmasından risk artıyormuş enfeksiyon kapma riski .
Düşünüyorum acaba bir de enfeksiyon riski mi var ne yaparım diye? Siz memnunsanız herşeyden ben de doktoruma söyleyeceğim Avrupa yakasına gitmek bnm için problem değil, yeter ki bebeğim sağlıklı ameliyat geçirsin. sizin öneriniz nedir?

Sizin için de bebeğiniz için de dua edeceğim en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…