- Konu Sahibi April wind
-
Benım bebegım 7.gununde vefat ettı solunum yetmezliği vardı cihaza bağlıyı okadar kötü bir sürec ki uykular haram
Çok sagol canım inşallah en yakın zamanda bebegınız saglıgına kavuşur Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın öyle bir acıki hiç bir sey unutturamıyor tekrar hamile kalmak istiyorum fakat sezeryan dogum olduğu için beklemem gerekiyormuşBasin sagolsun tekrardan canim evet cok zor bi surek bizde bi ayimizi doldrcaz hastanede makinaya bagliydik bizde bir hafta once makinadan ayrildi suan oksijenli buhar veriliyo artik yabinda kalmaya basladim rabbimden hayrlisi ... cok zor Rabbim kimseyi yawrusuyla sinamasin .. ama biz bunada sukur diyoruz cnku bizim ixin buralara gelmek bile buyuk sans
Canimmm bebeginin durumu nasi cok meraj ediyom
Amin canım,sizlere de şifa versin,durumunuz nasıl,daha iyiye gidiyordur İnşallah.Gercektenmi cok uzukdum suan cok merak ediyodum.seni bebgini ulascak baska biyerde yokbasin sagolsun kuzum aynen melek olmus kuzun sanada sabur versin Rabbim
Merhabalar,Benim kızımda diafram hernisiydi. 20. haftada öğrendiğim için şansı çok az dediler. Bende siz gibi sitelerde araştırma yaptım. Profesörlerin adreslerini bulup bilgi almak için mail attım aradım. Allah razı olsun cevap verenler oldu. Sadece hastalık hakkında bilgi verip yaşayanların olduğunu söylediler. Çok şükür kızım sağlığına kavuştu. 8 aylık oldu dünya tatlısı. Umudunuzu yitirmeyin kesinlikle. Elinizden gelen kendinizi motive etmek ve dua. Normal gebelik kabul edip beslenmenize dikkat edin. Farklı uğraşlar bulun kafanızı dağıtın. Tek yapmanız gereken çocuğunuza yeni doğan ünitesi iyi olan bir hastane bulmak ve doğumunuzu orada gerçekleştirmek. Gerisi de Allahın takdiri. Benim kızıma kontrole gidince doktor abileri mucize bebek diye seviyorlar :) Umarım sizinde öyle olur. Sormak istedikleriniz olursa msj atabilirsiniz. Seve seve yardımcı olmak isterim.
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. İnşallah en kısa sürede rabbim bir bebek daha nasip eder size. 161 gündür yoğun bakımdaydı sanırım neden oldu peki solunum mu? yoksa tansiyon mu? Bu arada hangi kadın doğum doktoru doğumu gerçekleştirmişti biliyorsunuz ben de gideceğim bilgi almak istiyorum sizi de üzmek istemem hatırlatarakGeçen hafta pazartesi gecesi bebeğim vefat etti,Rabbim emanetini aldı,cennetteki yerine gitti meleğim.
Allah nazarlardan saklasın çok sevindim.gözlerim doldu cnm maşallah
Ben Cuma günü doktoruma gittim 32.Hafta tekrar gel detaylı bakacağız dedi periantoloji uzmanı. Marmara Üni.de olacak doğum ve ameliyat. Ben Çapa'yı sordum dedi ki şu an yoğun bakım ünitesi tadilatta dedi.Toraks konusunda Zeki Şahinoğlu ve Gürsu Kıyan çok tecrübeliymiş. Gürsu Bey Marmara'da Zeki Bey özel muayenehane ama aynı zamanda Anadolu Sağlık ve Kadıköy Şifa'da. Zeki Bey Diafragma Hernisi ameliyatı yapmıyormuş, periantoloji uzmanı. Kafam karışıyor acaba Çapa mı olsa diye ama Zeki Bey, yoğun bakım ünitesi tadilatta dedi.Allah nazarlardan saklasın çok sevindim.gözlerim doldu cnm maşallah
Amin canim cok tesekur ederim . Biz daha iyyyiz aukurler olsun yogun bakim unitesinden ciktik yandaki yataktayiz ama yine vurundan besleniyo ve buharli oksijen veriliyo bakalim.ins daha iyi olcak bugunlerede sukur olsun canim .... senden cwp alamayinca cok merak ettydim bndeAmin canım,sizlere de şifa versin,durumunuz nasıl,daha iyiye gidiyordur İnşallah.
Suan tadilat yok biz ordayiz. Capada ameliyat oldukBen Cuma günü doktoruma gittim 32.Hafta tekrar gel detaylı bakacağız dedi periantoloji uzmanı. Marmara Üni.de olacak doğum ve ameliyat. Ben Çapa'yı sordum dedi ki şu an yoğun bakım ünitesi tadilatta dedi.Toraks konusunda Zeki Şahinoğlu ve Gürsu Kıyan çok tecrübeliymiş. Gürsu Bey Marmara'da Zeki Bey özel muayenehane ama aynı zamanda Anadolu Sağlık ve Kadıköy Şifa'da. Zeki Bey Diafragma Hernisi ameliyatı yapmıyormuş, periantoloji uzmanı. Kafam karışıyor acaba Çapa mı olsa diye ama Zeki Bey, yoğun bakım ünitesi tadilatta dedi.
Allah sabır versin zor bir durum bende bebeğimi 10 gün önce kaybettim hiç bir cümle teselli olmuyor ama rabbim herşeyim en güzelini bilir çok şükürGeçen hafta pazartesi gecesi bebeğim vefat etti,Rabbim emanetini aldı,cennetteki yerine gitti meleğim.
Anladım özelden mesaj hakkım yok siz verebilirseniz ararımSuan tadilat yok biz ordayiz. Capada ameliyat olduk
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. İnşallah en kısa sürede rabbim bir bebek daha nasip eder size. 161 gündür yoğun bakımdaydı sanırım neden oldu peki solunum mu? yoksa tansiyon mu? Bu arada hangi kadın doğum doktoru doğumu gerçekleştirmişti biliyorsunuz ben de gideceğim bilgi almak istiyorum sizi de üzmek istemem hatırlatarakBir DE ameliyatı yapan doktor kimdi bebeğinizin ameliyatını? Allah sabırlar versin cnm ben de hergün dua ediyorum bizim da 3,5 ay var doğuma çok zor ya rabbim kafamı dağıtmak için bişeylerle uğraşıyorum ama inanın çok zor dua dua hergün dua ediyorum rabbime ne olur sizler de edin.
Amin canim cok tesekur ederim . Biz daha iyyyiz aukurler olsun yogun bakim unitesinden ciktik yandaki yataktayiz ama yine vurundan besleniyo ve buharli oksijen veriliyo bakalim.ins daha iyi olcak bugunlerede sukur olsun canim .... senden cwp alamayinca cok merak ettydim bnde
Allah sabır versin zor bir durum bende bebeğimi 10 gün önce kaybettim hiç bir cümle teselli olmuyor ama rabbim herşeyim en güzelini bilir çok şükür
biz çıkmadık henüz sol akciğeri çok gelişemedi makinadan ayrılamadı inşallah biran önce iyileşecek diye ümit ediyoruz dua edin inşallahharunmakbule ve sedaibrahm Bebeklerinizin durumu nasıl,yoğun bakımdan çıkabildiniz mi?
biz çıkmadık henüz sol akciğeri çok gelişemedi makinadan ayrılamadı inşallah biran önce iyileşecek diye ümit ediyoruz dua edin inşallah
Canim nasilsin biz bugun taburcu olduk sukurler olsun ewimize geldik . Tek bi skintimiz war oda kilo kayiplarimi war onu halletmeye calisiyoruz.İnşallah biran önce iyileşir,Allah yardımcınız olsun.
Canim nasilsin biz bugun taburcu olduk sukurler olsun ewimize geldik . Tek bi skintimiz war oda kilo kayiplarimi war onu halletmeye calisiyoruz.3220suan ins iyi olcak
Çok sevindim darısı bizlere artık. Allaha şükür çıktı ya annesi ona iyi bakar kilo kaybını toparlar inşallah çok sevindim tekrar geçmiş olsun.Canim nasilsin biz bugun taburcu olduk sukurler olsun ewimize geldik . Tek bi skintimiz war oda kilo kayiplarimi war onu halletmeye calisiyoruz.3220suan ins iyi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?