diyafragma hernisi

Benım bebegım 7.gununde vefat ettı solunum yetmezliği vardı cihaza bağlıyı okadar kötü bir sürec ki uykular haram

Basin sagolsun tekrardan canim evet cok zor bi surek bizde bi ayimizi doldrcaz hastanede makinaya bagliydik bizde bir hafta once makinadan ayrildi suan oksijenli buhar veriliyo artik yabinda kalmaya basladim rabbimden hayrlisi ... cok zor Rabbim kimseyi yawrusuyla sinamasin .. ama biz bunada sukur diyoruz cnku bizim ixin buralara gelmek bile buyuk sans

Çok sagol canım inşallah en yakın zamanda bebegınız saglıgına kavuşur Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın öyle bir acıki hiç bir sey unutturamıyor tekrar hamile kalmak istiyorum fakat sezeryan dogum olduğu için beklemem gerekiyormuş

Gercektenmi cok uzukdum suan cok merak ediyodum.seni bebgini ulascak baska biyerde yok basin sagolsun kuzum aynen melek olmus kuzun sanada sabur versin Rabbim

Merhabalar,
Şu an kızınız sanırım 1 yaşını geçti çok sevindim sağlıklı olmasına. Siz hangi hastanede yaptınız acaba? Doktor ismi neydi?

Geçen hafta pazartesi gecesi bebeğim vefat etti,Rabbim emanetini aldı,cennetteki yerine gitti meleğim.
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. İnşallah en kısa sürede rabbim bir bebek daha nasip eder size. 161 gündür yoğun bakımdaydı sanırım neden oldu peki solunum mu? yoksa tansiyon mu? Bu arada hangi kadın doğum doktoru doğumu gerçekleştirmişti biliyorsunuz ben de gideceğim bilgi almak istiyorum sizi de üzmek istemem hatırlatarak Bir DE ameliyatı yapan doktor kimdi bebeğinizin ameliyatını? Allah sabırlar versin cnm ben de hergün dua ediyorum bizim da 3,5 ay var doğuma çok zor ya rabbim kafamı dağıtmak için bişeylerle uğraşıyorum ama inanın çok zor dua dua hergün dua ediyorum rabbime ne olur sizler de edin.

Allah nazarlardan saklasın çok sevindim.gözlerim doldu cnm maşallah
Allah nazarlardan saklasın çok sevindim.gözlerim doldu cnm maşallah
Ben Cuma günü doktoruma gittim 32.Hafta tekrar gel detaylı bakacağız dedi periantoloji uzmanı. Marmara Üni.de olacak doğum ve ameliyat. Ben Çapa'yı sordum dedi ki şu an yoğun bakım ünitesi tadilatta dedi.Toraks konusunda Zeki Şahinoğlu ve Gürsu Kıyan çok tecrübeliymiş. Gürsu Bey Marmara'da Zeki Bey özel muayenehane ama aynı zamanda Anadolu Sağlık ve Kadıköy Şifa'da. Zeki Bey Diafragma Hernisi ameliyatı yapmıyormuş, periantoloji uzmanı. Kafam karışıyor acaba Çapa mı olsa diye ama Zeki Bey, yoğun bakım ünitesi tadilatta dedi.

Amin canım,sizlere de şifa versin,durumunuz nasıl,daha iyiye gidiyordur İnşallah.
Amin canim cok tesekur ederim . Biz daha iyyyiz aukurler olsun yogun bakim unitesinden ciktik yandaki yataktayiz ama yine vurundan besleniyo ve buharli oksijen veriliyo bakalim.ins daha iyi olcak bugunlerede sukur olsun canim .... senden cwp alamayinca cok merak ettydim bnde

Suan tadilat yok biz ordayiz. Capada ameliyat olduk

Amin,sağolun,164 gün yoğun bakımda kaldı,evet solunum yetersizliği vardı,tansiyonla ilgili birşey demediler bende o anki şokla sormayı unuttum.Açıkcası o akşam orda hangi kadın doğumcu varsa o girdi doğuma,zaten rutin muayeneleri asistan dr.lar yapıyor,doğuma uzman dr.giriyor.Bebeğimin diyafram ameliyatını Gürsü Bey yaptı,biz çok memnunduk ama bizim bebekte çoklu anomali vardı.Sağol canım,Allah sabrını veriyor,size de kolaylık ve şifa versin.Dua çok önemli bende ederim hepiniz için.

Çok sevindim canım,İnşallah daha iyi olur,Allah acil şifa versin.

Allah sabır versin zor bir durum bende bebeğimi 10 gün önce kaybettim hiç bir cümle teselli olmuyor ama rabbim herşeyim en güzelini bilir çok şükür

Sağol canım,Allah sana da sabır versin.

Canim nasilsin biz bugun taburcu olduk sukurler olsun ewimize geldik . Tek bi skintimiz war oda kilo kayiplarimi war onu halletmeye calisiyoruz. 3220suan ins iyi olcak
Çok sevindim darısı bizlere artık. Allaha şükür çıktı ya annesi ona iyi bakar kilo kaybını toparlar inşallah çok sevindim tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…