- Konu Sahibi April wind
-
Cok gecmis olsun canim ya kucucuk bedenleriyle nelerle savasiyolar kiyamm onlarabizim odem wardi ilk zamnlar sislik baya vardi simdi indi normal artik canim ama dun yine bi operasyon gecrdik diyafram yirtilmis tekrardan dikildi dun ki iyiye gdiyoduk cumartesi gunu makinadan falan cikmisti solunum.cihazindan aksama kadar kendi nefes alip vrrmeye basladi buharli oksijen veriliyodu gece tekratdan solunum skintisi cekmis makinaya baglanmisti ama yari yariyaydi biraz kendi nefes aliyodu biraz makina destek veriyodu dune ksdar dun tekrardan operasyon gecirdi sil bastan oldu hrsey ins hersey duzelir dua etmekten baska cagremiz yok canim
Bana Marmara Üniversitesi hastanesini önerdiler. Şu çıkacak olan test sonucuma göre artık üniversite hastanelerinden birine gideceğim ama orda da herşey olumlu geçse de enfeksiyon riski oluyormuş ( her departmanda). Arkadaşlarımın akrabaları ameliyat oldu herşey olumlu fakat sonrasında enfeksiyon kapmışlar hastanenin temiz olmamasından çok kalabalık olmasından risk artıyormuş enfeksiyon kapma riski .
Düşünüyorum acaba bir de enfeksiyon riski mi var ne yaparım diye? Siz memnunsanız herşeyden ben de doktoruma söyleyeceğim Avrupa yakasına gitmek bnm için problem değil, yeter ki bebeğim sağlıklı ameliyat geçirsin. sizin öneriniz nedir?
Sizin için de bebeğiniz için de dua edeceğim en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah.
Evet bayram öncesi 16 Temmuzda öğrendik. Dr.Zeki Şahinoğlu'na yönlendirdi kendi doktorumuz. (Zeki Bey- Caddebostan'da özel muayenehane). Amniyosentez yapıldı çünkü bu vakada down sendromu riski de olabiliyormuş ki biz atan kalbi sonlandırma gibi birşey düşünmüyoruz asla. Neden amniyosentez yaptırdınız o halde derseniz inanın bilmiyorum neyse ki hızlı test sonuçlarımız iyi çıktı ama uzun test sonucu haftaya belli olurmuş. Bağırsaklar,kalbin yerinde. Kalp sağa itilmiş durumda Allah'ım inşallah ciğer gelişiminde sıkıntı olmaz diye her gün her dk dua ediyorum.Allah hepimizin derdine deva versin inşallah. İnşallah bebeğimizin kokusunu içimize çekip, onunla oyunlar oynarken bu sıkıntıları hatırladıkça Allah'a şükür ederiz.
Bana Marmara Üniversitesi hastanesini önerdiler. Şu çıkacak olan test sonucuma göre artık üniversite hastanelerinden birine gideceğim ama orda da herşey olumlu geçse de enfeksiyon riski oluyormuş ( her departmanda). Arkadaşlarımın akrabaları ameliyat oldu herşey olumlu fakat sonrasında enfeksiyon kapmışlar hastanenin temiz olmamasından çok kalabalık olmasından risk artıyormuş enfeksiyon kapma riski .
Düşünüyorum acaba bir de enfeksiyon riski mi var ne yaparım diye? Siz memnunsanız herşeyden ben de doktoruma söyleyeceğim Avrupa yakasına gitmek bnm için problem değil, yeter ki bebeğim sağlıklı ameliyat geçirsin. sizin öneriniz nedir?
Sizin için de bebeğiniz için de dua edeceğim en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah.
İçimdeki yangından haberdar mısınız
Kapatsam gözlerimi görür müsünüz
Bir feryat sardı cihanı aldı gidiyor
Anlatsam ben anlar mısınız ağlar mısınız
çağırsam ben gelir misiniz dinler misiniz
Allahım ne olur ŞAFİ isminle ŞİFA gönder,öyle bir şifa ver ki hiç hastalık kalmasın...AMİN..
Iyi aksamlar.bizde zeynep kamile gidiyorduk kordosentez yaptirdik sabirsizlikla sonucunu bekledik ve sonuc geldiginde dedilerki bebekten alacagimiz kani yanlislikla anneden aldik diye ve tekrardan kordosentez yapildi ayni zamanda aminosentezde.bu esnada genel kani gebeligin sonlandirilmasindan yanaydi.bir doktor yasamaz derken digeri en kotu buyuyunce reflu olur diyodu kafamiz allak bullak oldu ve bidaha zeynep kamile gitmeme karari aldik.ardindan capaya gittik recep has birkere muayne olduk ve temmuz 19 da bebegimiz oldu iki gun kan degerlerinin duzelmesini beklediler ve 21 inde ameliyat oldu.12 gun makinaya bagli kaldi makinadan cikarmayi denediler ancak ogunun aksaminda solunum sikintisi cektiginden tekrar makinaya bagladilar.en son uc gun once diyaframin tekrar yirtildigini soylediler sol akcigere bu yirtiktan safra doldugu ve bu yuzden sol akcigerin gelisemedigini soylediler bu yuzden bebegimiz tekrar operasyon gecirdi ve yirtik tekrar dikildi.suan durumu daha iyi insallah daha iyi olucak.tabi surec uzadikca enfeksiyon kapma riskide artiyomus.bu arada cigerlerin gelisimi onemli anne karnindayken ama ciger gelisimi 12 yasina kadar devam ettigi icin cokta ciger gelisimine takmayin kafanizi.ciger gelisiminden cok kan gazi degerleri ve buma bagli pulmoner hipertansiyon cok daha buyuk risk.yani.kisaca biz capa yi tavsiye ederiz eger devlet dusunuyosaniz.
Bugun gordugunde daha iyiydi makbule hanim sukurler olsun. 3gundur buharli oksijen veriliyo makonadan ayrilmis durumda Rabbim nazarlardan saklasin da. Sizin durum nasi acabaSeda hn bebeginiz nasıl
.Bugun gordugunde daha iyiydi makbule hanim sukurler olsun. 3gundur buharli oksijen veriliyo makonadan ayrilmis durumda Rabbim nazarlardan saklasin da. Sizin durum nasi acaba
.
Yakından takip ediyorum Seda Hn. Sizleri olumlu geçen her gün çok seviniyorum sizler için darısı bizlere inşallah.Dün biraz eski sayfaları okudum ilk 10 sayfayı, moralim bozuldu çok etkilendim ama kendimi herşeye hazırlamam gerektiğini gördüm belki de iyi oldu okumuş olmam Allah korusun olumsuz birşey yaşasam da gelen Allah'tan ve vardır bir bildiği hamd olsun verdiği nimetlere . Dua ediyorum hergün hepimiz için.
Teşekkür ederim canım,evet hayata başlar başlamaz mücadeleleride başladı.Bugün çok uzun kaldım hastanede,daha önce tartıştığım bir hemşire vardı bugün sıra ondaydı,öyle şeyler anlattı ki hem sevindim hem de üzüldüm,normalde hiç konuşmayan biriydi ama bugün bebeğimle ilgili birçok şey paylaştı.
Ben hiç banyo yaptırılmadı sanıyordum ama yaptırmış,kucağına alıp çok kısa süre kapıdan baktırmış,yanına yaklaşınca ağliyor diyor müdahale edeceklerini sanıyormuş,konuşunca dinliyor bizi diyor,solunumu çok düşüktü sen yanına girip çıkınca yükseldi diyor,nöbette olduğum akşam gel beraber banyo yaptıralım dedi çok sevindim.
Seda hn bebeginiz nasıl
hızlı test olumlu, uzun test 3-4 hafta sürüyor dediler 3 hafta doldu ama doktoru aradık henüz belli olmamış bu haftasonuna doğru dediler. Sizin bebeğinizin durumu nasıl şu anda iyidir inşallah.Ins sizdende guzel haberler aliriz ..Bizde ilk duydugumuzda heryeri arastirdik bnde defalarca okudum hala okuyorum sizi emin olun cok iyi anliyorum suan aynen hersey Rabbimden gelicek hersryin hayrlisi ins sizde yawrunuzu kucaginiza alirsnz
.. amiyosentez sonuclarinz cikmismiydi sizin
hızlı test olumlu, uzun test 3-4 hafta sürüyor dediler 3 hafta doldu ama doktoru aradık henüz belli olmamış bu haftasonuna doğru dediler. Sizin bebeğinizin durumu nasıl şu anda iyidir inşallah.
Merhaba öncelikle Rabbim bütün hastalara şifa versin benım bebegımde aynı illet rahatsızlıktan melek olup gitti onbir gün oldu inşallah sizin bebeğiniz yasama sıkı sıkı tutunur Rabbim size bağışlanın
Çok sevindim kokusunu içinize çekip, öpmeye izin veriliyorsa öpün bol bol benim yerime de.Ins hersey guzel cikar .. bizim daha iyi sukurler olsun bugun hastaneye gtcem artik yaninda gel kal dediler bakimina alis dediler makinaya bagliydi cuma gunu makinadan cikti buharli oksijen veriluyo kndi nfes alip veriyo suan ins daha iyi olcak. Sizinde ins hersey cok guzel olucakk...
Operim tabiki sizde ins opceksnz yawrunuzu kucaginiza alcaksiniz dun ilk defa kucagima aldim cok heycanlandimÇok sevindim kokusunu içinize çekip, öpmeye izin veriliyorsa öpün bol bol benim yerime de.
Canimmm bebeginin durumu nasi cok meraj ediyomİçimdeki yangından haberdar mısınız
Kapatsam gözlerimi görür müsünüz
Bir feryat sardı cihanı aldı gidiyor
Anlatsam ben anlar mısınız ağlar mısınız
çağırsam ben gelir misiniz dinler misiniz
Allahım ne olur ŞAFİ isminle ŞİFA gönder,öyle bir şifa ver ki hiç hastalık kalmasın...AMİN..
Allah nazarlardan saklasın çok sevindim.gözlerim doldu cnm maşallahOperim tabiki sizde ins opceksnz yawrunuzu kucaginiza alcaksiniz dun ilk defa kucagima aldim cok heycanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?