diyafragma hernisi

Benim bebeğimin hamileyken anlamadılar son ayda olusmus dogduktan sonra nefes alamayisindan anladilar ama cok gecti bir bucuk saat müdahale ettiler ama olmadi iki bucuk ay once kucama alamadan topraga verdik rabbim kimseye yasatmasin ins

Bende 2 ay önce kaybettim bebeğimi,5.5 ay yaşadı ama bizde başka anomaliler de vardı,yoğun bakımda çektiğim resimleri kaldı elimde,onlara bakıp seviyorum yavrumu,Allah sabır versin hepimize.

Bende 2 ay önce kaybettim bebeğimi,5.5 ay yaşadı ama bizde başka anomaliler de vardı,yoğun bakımda çektiğim resimleri kaldı elimde,onlara bakıp seviyorum yavrumu,Allah sabır versin hepimize.
Rabbim sabır versin arkadasım sende benim gibi yaralısın başka evladın varmı allahım tekrarını yaşatmasın ins saglikli sihhatli ve hayirli evlatlar versin ins

Insallah bizde sizin gibi evimize dönücez evet cok zorlu bir süreç ama inanmak gerekiyor iyi olacağına. Ben inanıyorum en ağırlarını bile atlatanlar var biz neden atlatmayalım ki
Kötüsünün olma ihtimalini de kabullenmedim değil Allah veriyor emanet ediyor bize emanetini almak isterse alacak ozmnda Allah'ın yanında bir melek olacak en Güvenilir yerde kimsenin ona zarar veremeyeceği yerde bizleri bekliyor olacak. Kabullenmesi zor ama yapabilecek bişey yok.
Allah Bebeğini kaybedenlere sabır versin kimseyi de evladıyla sınamasın.

sizin bebeğiniz ne kadarlık şu anda

Ne demek bilgi paylaştıkça çoğalır . Bizim bebeğimiz şu an on aylık sağlığı iyi rutin kontrollerimiz dewam ediyo allaha şükürler olsun ewdeyiz. Allah sizinde Bebeğinizi sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inş.

Rabbim sabır versin arkadasım sende benim gibi yaralısın başka evladın varmı allahım tekrarını yaşatmasın ins saglikli sihhatli ve hayirli evlatlar versin ins

Amin canım,evet 5 yaşında kızım var,İnşallah canım hepimize nasip etsin.

merhaba aradan yıllar geçmiş ama öncelikle geçmiş olsun. ben suan 32 yaşındayım ve bu ameliyatı 3 kez geçirdim. ensonuncuyuda 22 yaşında oldum ve suan evliyim. isterseniz bana yazabilirsniz size yaşadıklarımı anlatabilirim.

merhaba ben 32 yaşındayım ve diafragma hernisi ameliyatı 3 kez oldum. en sonuncusunu 22 yaşında oldum. zor zamanlar geçirdim ama atlattım çok şükür. suan evliyim. bilgi isterseniz verebilirim.

merhaba öncelikle geçmiş olsun... bebeğinizi dogurmanız en dogru karar. ben 32 yaşındayım ve diafragma hernisi ameliyatları geçirdim 3. ameliyatımı 22 yaşında oldum. yama var diyaframda ve bebekken oldugumdan kücük kalmıstı vücut ergenlik dönemlerinde yamayı atmıştı ve bağırsaklarım yukarda kalbimde soldaydı operasyondan sonra rahat nefes aldım isterseniz bana yazabilirsiniz özelden de mail tel verebilirim. ben kendi yaşadklarımı paylaşırım sizinle... suan evliyim bebeğimiz olsun istiyoruz. nasip olursa annelik tek dileğimiz.

Merhaba ben 32 yaşındayım ve diafram hernisi ameliyatı 3 kez geçirdim ve enson 22 yaşında ameliyat oldum. isterseniz sizinle bilgi paylaşabilirim. bunları yaşayan biri olarak. suan iyiyim ve evliyim. umarım size yardımcı olurum arkadaşlar.

Yazdıklarınızın birçoğunu biz de yaşadık ve yaşıyoruz gerçekten çok zor .
Allah'ım çocuklarımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin, hepberaber uzun birlikte hayırlı yaşamlar nasip etsin inşallah.
İnşallah doğumlarımızı kolaylıkla yapar, bebeğimizin ameliyatı ve sonraki süreçleri iyi geçer. Sizlere de acil şifalar dilerim dularımız hepimiz ve bizim gibi anneler çocuklar için, Allah'ım düşmanıma bile vermesin çok zor.

Çok sevindim Allah sağlık, sıhhat versin. Dileklerin için amiin cnm inşallah.

Merhaba mucize bebeklerden birisiniz yani. Sizin nasıl olmuş anne karnında belli olmuş mu? Ameliyatı nerde oldunuz? Hangi doktor ameliyatı yapmış? 3 kez ameliyat oldum demişsiniz. Neden acaba dediğiniz gibi yama olduğunda her hasta da ileri yaşlarda olabilecek birşey mi yoksa acaba o zmnlar teknoloji ve tıp bu kadar ileri değildi o sebepten mi 2. ve 3. ameliyatları geçirdiniz. Kusura bakmayın merak ediyor insan çok soru sordum ama

Ins inanmaktan dua etmekten baska cagremiz yok .sizde yawrunuzu saglikli bi sekilde kucaginizw alirsiniz ins. Zor zamnlar evet Rabbim kimseyi yawrusuyla sinamasin

Mrb arkadaslar 8 ekimde normal dogumla oglum dunyaya geldi once hersey normaldi once taki kuzumu emzirmek icin kucagima Alana dek gogsumu tutamadi yavrum morarmisti adeta bayginlik geciriyordu hemen hemsireyi cagirdim kucagimdan aldi gitti yavrumu yapilan onca islemden sonra canim oglumun hernili oldugunu acil ameliyat olmasi gerrektigini ogrendim dunyam yikildi halbuki ne hayaller kurmustum cigerimin kosesi yavrum tek basina koca bi hastalik yuklemis sirtina simdi ameliyat oldu 15 gunden beri yogun bakimda sutcu imam tip fakultesinde bagirsaklar iki cigerinde buyuyup dAmarlarinin acilmasina musade etmemis lutfen dua edin Ben gunlerdir yazdiklarinizi okuyorum ancak yazabildim duAlariniza benim yavrumuda alin

Cok gecmis olsun anne karnindayken anlamadilarmi. Ben mesela bes aylikken ogrenmistim . Bizimde mide bagirsaklar karaciger dalak hepsi yukaridaydi sol akjigeri skistrdigi icin hic gelisim gosterememsti kalbimizde sagdaydi. Ve sezeryan dogumla dunyaya getrdim oglumu dnyaya dgduktan iki gun snra ameliyat oldu ve makinaya baglandi.38 gun yogunbakimda kaldik zor zamnlar gecirdik ama sukurler olsum rabbime suan yawrumuz ewinde sagligimizda iyi cok sukur ins sizde ole olcaksiniz. Bu zamnlsrda dua etmekten baska cagremiz yok. Sabir sabir sabir .... elden baska bisi gelmiyo cnku bide inanin ins yawrunuzda iyi olucak sizinde.

Hayir farketmemisler canım eğer çocuğum morarmasa bende anlamayacaktim yavrum belkide öylece ölecekti kucagimda bugün biraz iyi haber aldık sağ akcigerde büyük oranda gelişme varmıs sol akciğer hala kotuymus solunum cihazı en yüksek ayardaydi şimdi bir derece dusurmusler

Sizdede gelişmeler böyle mi seyrediyordu canım bu arada sizede çok geçmiş olsun çok şükür rabbim yavrunu sana bagislamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…