- Konu Sahibi April wind
-
Merhaba arkadaslar, ben de 21haftalik hamileyim ve cumartesi gunu ogrendigimiz diyafragma hernisi dun perintologla kesinlesti.dunden beri aglamaktan ama umitli olmaktan karmakarisik bi haldeyim.tum sayfalari okudum evladi yasayanlar icin sevindim kaybedenlerle birlikte uzuldum.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.burada okuduklarimdan sonra dogumu istanbulda capa veya cerrahpasa dusunmeye basladim.bana da yardimci olursaniz sevinirim.
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bana da prof oyle dedi ama umidimi kesmiyorum Rabbim bilir.almayi bile teklif etti ama tabi ki de kabul etmedimBenim bebeğime de bu teşhis konuldu dr lar yaşamaz diyor çok kötü bi durumdayım
Allah razi olsun arkadasim aglamamaya calisiyorum normal devam etmek icin elimdengeleni yapiyorum her turlu tavsiyeye acigiz su anda.hepimiz ayni seyleri yasiyoruz bizi bizden baskasi anlayamazÇook ama çook geçmiş olsun arkadasım Rabbim acil şifalar versin inşallah yavruna mesajını okuyunca kendi yasadıklarımı bir an hatırladım bende 21 haftalıkken ögrendim bebegimin rahatsızlıgını ümitli ol moral en büyük ilaçlardan bir tanesi allahtan ümit kesilmez bu tür ameliyatlardada başarı oranı yüksek uzun ve meşakatli bir yolun var Allah yardımcın olsun inşallah
Arkadaşlar bu sitenin reklamlarindan nefret ediyorum yazıları takip edemiyorum bende yasadim bu süreci 2 sene oldu kimse bizi bizim gibi anlayamaz ama güçlü olmak lazım Allahtan umut kesilmez
Cerrahpasada yapmstm ben dogumu sezeryanla ama malesef ameliyata bile yetisemedi yavrum. Universite hastanelerine gitmekden baska caremiz yok malesef yada yuksek maliyetli hastanelere.Bazi yazilanlari ben de göremiyorum, kusura bakmayin okumustum ama hatirlayamadim sizin bebeginiz durumu ne olmustu? hangi doktora gitmistiniz? Randevu islemleri falan nasil olmali yol gosterebilir misiniz? Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Acinizi tazelemis gibu oldum kusura bakmayin nolur, Allah sabirlar versin insallah bir daha yasamayiz evladimizla ilgili bi sıkıntı.Cerrahpasada yapmstm ben dogumu sezeryanla ameliyata bile yetisemedi yavrum. Universite hastanelerine gitmekden baska caremiz yok malesef yada yuksek maliyetli hastanelere.
Masallah 3 seneniz gecmis ne guzel biz daha 5.5ayligiz ... iki kere ameliyt olduk.biz diyafragmadan suan ewimizde iyyiz ama bisi sormak ogrenmek istiyorum.sizden istahszlik warmiydi oglunizda suan kilosu falan nasi gelisimiMerhaba güçlü anneler ve babalar.Öncelikle hepimize geçmiş olsun.Bebeğini kaybeden ailelere Allah tan büyük sabir diliyorum.Bu karmaşık duyguları yaklasik uc sene önce yasadik.doktorlar her ihtimale kendinizi hazirlayin dedi hep.çok şükür en iyi ihtimali yasatti bize yaradan.Oğlumuzu bize bagisladi. Allah im hepimizin evlatlarini bagislasin. Çok güzel günler yasayacaginizi düşünüp lütfen moralinizi hep yuksek tutun. Bu yuksek patikayi tirmandiktan sonra çok güzel bir bahçe sizi bekliyor...
Masallah 3 seneniz gecmis ne guzel biz daha 5.5ayligiz ... iki kere ameliyt olduk.biz diyafragmadan suan ewimizde iyyiz ama bisi sormak ogrenmek istiyorum.sizden istahszlik warmiydi oglunizda suan kilosu falan nasi gelisimi
Allah yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlı olanı versin dualarım sizlerle inşallah şifa versin mevlam günahsızınaMerhaba arkadaslar, ben de 21haftalik hamileyim ve cumartesi gunu ogrendigimiz diyafragma hernisi dun perintologla kesinlesti.dunden beri aglamaktan ama umitli olmaktan karmakarisik bi haldeyim.tum sayfalari okudum evladi yasayanlar icin sevindim kaybedenlerle birlikte uzuldum.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.burada okuduklarimdan sonra dogumu istanbulda capa veya cerrahpasa dusunmeye basladim.bana da yardimci olursaniz sevinirim.
Cok ama cok tesekkur ederim su donemde dua ve destege cok ihtiyacimiz var Allah sizin de bizim de herkesin evladini saglikla versin insallahAllah yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlı olanı versin dualarım sizlerle inşallah şifa versin mevlam günahsızına
Arkadasim doktor falan baktin mi ne durumdasin diye merak ettim gerci yasadigimiz duygular ayni tahmin ediyorum nasil olduğunu ama...ben bi cok guclu hissediyorum bazen de bi o kadar karamsar karmaşık duygular icerisindeyim.ne kadar aciz birer kuluz biz Rabbim evlatlarimizi sagligina kavustursun insallahBenim bebeğime de bu teşhis konuldu dr lar yaşamaz diyor çok kötü bi durumdayım
Sizin evladiniz kac ameliyat oldu ne kadar kaldi hastanede ve nerde oldu ameliyatlari sizden de bilgi alabilir miyim zahmet olmazsa basari oykulerini duymak cok iyi geliyor da...Allah baska keder gostermesin insallahMerhaba güçlü anneler ve babalar.Öncelikle hepimize geçmiş olsun.Bebeğini kaybeden ailelere Allah tan büyük sabir diliyorum.Bu karmaşık duyguları yaklasik uc sene önce yasadik.doktorlar her ihtimale kendinizi hazirlayin dedi hep.çok şükür en iyi ihtimali yasatti bize yaradan.Oğlumuzu bize bagisladi. Allah im hepimizin evlatlarini bagislasin. Çok güzel günler yasayacaginizi düşünüp lütfen moralinizi hep yuksek tutun. Bu yuksek patikayi tirmandiktan sonra çok güzel bir bahçe sizi bekliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?