diyafragma hernisi

E="272416ey, post: 38630587, member: 354734"]Sizin evladiniz kac ameliyat oldu ne kadar kaldi hastanede ve nerde oldu ameliyatlari sizden de bilgi alabilir miyim zahmet basari oykulerini duymak cok iyi geliyor da...Allah baska keder gostermesin insallah[/QUOTE]
Amin hepimize inşallah bundan başka dert verip derman aratmasin Allah im. Yigit, Ankara Gazi Üniversitesi Tip Fakültesinde bir ameliyat oldu. Doktorumuz prof dr Zafer Türkyilmaz. Çok değerli bir insan. Ameliyat etmekle kalmadi bize hep moral ve destek verdi.Allah ondan ve diğer bütün saglik ekibinden razi olsun. İlkgünler çok zordu. Doğumdan iki gün sonra kalbiyle ilgili problem yasadi yigit.direndi.doğduktan bir hafta sonra degerleri duzelince ameliyat edildi.15 gün boyunca herşeye hazir olun dediler. Hep gittim yanina konuştum onunla birgün seni kucagima alacagim bitanem sabredecegiz simdi dedim beni hissetti biliyorum.daha sonra sut getirin annesi dediler dünyalar benim oldu.birkaç gün sonra emzireceksin yarin dediler ilk defa kucagima 20 günlükken aldim.hesapsiz şükür Allahima ayirmadi bizi.22 günlükken taburcu oldu.buraya yazılan her mesaji okudum ve okudukca o günlere dönüp tekrar tekrar yasadim sanki o zamanlari. Çok büyük bir imtihan. Bebegini kaybeden ailelere Allah im sabrini versin insallah.kimseyi evladiyla sınamasin. yeni yilda dolu beşikler saglik mutluluk diliyorum heyecanla bekleyen ailelere.moralinizi yuksek tutun lütfen güclü anneler.güzel şeyler olacagina önce siz inanin ki o da size inanip güçlü olsun.dualarimdasiniz.

Son düzenleme:
Sen şans

Arkadaşım insaalah bu nübarek kandil günü bebeğini saglikli kucana almayi nasip eder mevlam sen ne güzel erken ögrenmisin ben 4 agustos sabahi doguma gittim ve kızım dogduktan sonra anladilar ama kurtaramadilar ins benim yasadimi yasamasiniz

Basin sagolsun canim Allah sabrini ve mukafatini versin insallah zor bir durum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.tez zamanda saglıklı evlat sahibi olursun insallah. Duani da insallah Allah kabul etsin

Basin sagolsun canim Allah sabrini ve mukafatini versin insallah zor bir durum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.tez zamanda saglıklı evlat sahibi olursun insallah. Duani da insallah Allah kabul etsin
Amin canım ins rabbim kimseye yasatmasın böyle bir acı ben hepsini üst üste yasadım haziranda babamı agustosda kızımı kaybettim coka acı

Arkadaşlar benim bebeğim 38 gün yoğun bakımda kaldı Marmara Üniversitesi Pendik Eğt. Araşt. Hast. Doğdu ve 2. Gün ameliyat oldu. Ben de 21. Hafta öğrendim hep dua ettim ve Inandım bir gün kucağımıza almayı Allah'ımın nasip edeceğine. Hamdolsun şu an iyiyiz. Diyafragma hernisini atlattık ama gerçekten çok zor bir süreç tek yardımcımız yaradan
Sakın bebeğinizi aldırmayın Allah'a sığının ve bol bol dua edip hayırlısını dileyin sormak istediğiniz birşey olursa her zaman yardımcı olur paylaşırım.

Allah baska acisini gostermesin ve bize de nasip etsin insallah evladimizi kucagimiza almayi, beklemek de zor sonrasi da zor Rabbim dayanma gucu versin insallah.ben de cogu zaman cok umitliyim sizleri okudukca neden bizim cocugumuz da kurtulmasin ki diyorum sonucta Allah tan diliyoruz sonra iste bi anda olumsuz dusunceler kaplayiveriyor beynimi. Aldirmayi asla dusunmedim zaten. Biz aksehirde yasiyoruz,konyada baskent universitesi hastanesinde bu ameliyati daha once yapan bi prof.var 15 tatilde onunla gorusecegiz eger icimize sinmezse biz de istanbul dusunecegiz galiba.bakalim hakkimizda hayirlisi olsun. Dualarinizi eksik etmeyin nolur.ayrica desteginiz icin de cok tesekkur ederim iyi seyler duymaya ihtiyacimiz var.

Prof. Dr. Gürsu Kıyan bizim doktorumuz ameliyatı yapan. Başka sormak istediğin ne varsa sorabilirsin ayrıca tabi ki paylaşacağız birbirimizle. Ben de buradan aldığım güzel haberlerle umut buluyordum. Rabbim size de nasip etsin inşallah.

Amin insallah, doktorlarla gorusmeye baslasak biraz daha iyi olacak galiba su an sanki hicbir sey yapmiyormusum gibi hissediyorum.sanki bos bos vakit harciyorum

öncelikle geçmiş olsun şu an nasıl bebeğiniz bizim bebeğimizide allah bağişladı bize şu an 5 aylık zor bir süreçten geçiyoruz allah yardımcısı olsun herkesin

öncelikle geçmiş olsun şu an nasıl bebeğiniz bizim bebeğimizide allah bağişladı bize şu an 5 aylık zor bir süreçten geçiyoruz allah yardımcısı olsun herkesin
Su an 22.haftadayiz bekliyoruz dua ediyoruz baska da bisey yapamiyoruz zaten elden gelen bu. Allah omur versin biz de saglikla atlatalim insallah bu sureci.

Amin insallah, doktorlarla gorusmeye baslasak biraz daha iyi olacak galiba su an sanki hicbir sey yapmiyormusum gibi hissediyorum.sanki bos bos vakit harciyorum
Maalesef bizlerin yapacağı hiçbirşey yok sadece dua edeceğiz. Allah'ın takdiri ve Rabbim bizim için en iyisi neyse onu hayırlı kılar ve biz de buna inanıp asla isyan etmeyeceğiz ve her zaman dua edeceğiz. Ben çalıştığım için bu bana terapi gibi gelmişti .
Tabi ki her an aklımda yüreğim pıt put atıyordu ama gerçekten srekli kafamda olumsuz şeyler kurmamı engelliyordu

Canınızı sıkmayın inşallah Rabbim size de yavrunuzu bağışlayacak.

Canınızı sıkmayın inşallah Rabbim size de yavrunuzu bağışlayacak.
Insallah ben de buna inaniyorum kendimi kotuye alistiramiyorum zaten. Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin.ben de ogretmenim kafa dagiliyor tabi ama cocuklarla bir arada olunca da aklima geliyor zaten hic cikmiyor o ayri da...moralim de bi iyi bi kotu aslinda bazen dengesizlesebiliyorum iste

Eylülün 16siydi yavrumun hastaligini öğrendiğimde dünya üstüme yigilmisti adeta.ameliyat olup kurtuluyorlar saniyordum taki burada ölüm haberlerini okuyana denk..kuzucum 21 haftalikti daha zorlu geçen aylar yasadik beraber. İlk anneligimdi onunla hüzünlü gunlerimi unutacaktim. Ocak ayi hic gelmesin istedim. Korku ve ümitle dilerim Rabbimden. Ocagin 16sinda dünyaya geldi süt kuzum. Annecigiyle hic bulusamadi. Ertesi sabah hz.ibrahim teslim aldi can paremi.atlatacagimiza inaniyordum ama nasip olmadi bu zorlu hastalık birakmadi oğlumu. Simdi cennette arkadaşlarıyla mutlu ve bizi bekliyor inşallah.. Artik oglumla kavusacagimiz günü bekliyoruz.. Rabbim sizlere bagislasin evlatlarinizi ve islama bagislasin. Benim oğlum küçük hafizim Muhammed Alim cennete layik oldu.

Merhaba arkadaşlar bende oğlumu 10 aralıkta doğum yaptım 12 aralıkta ciğer tansiyonu 60 dan 20 ye düşmesiyle ameliyata alındı ve 3 buçukluk saatlik ameliyatıda atlatmıştı ama yavrum kuzum ameliyattan sonraki 60 şıncı saatinda 15 aralıkta melek oldu daha doyamadan kokusunu alamadan sağdığım sütlerini veremeden toprağa verdim kuzumu çok acı arkadaşlar çok buradaki bu rahatsızlığı atlatan arkadaşları görünce inanın çok seviniyorum Rabbim kimseye böyle acı vermesin evladıyla imtihan etmesin bende bu hastalığı duyduğumda çok araştırdım ama hiç kötü birşey görmemiştim atlatacamıza çok inanmıştım ama olmadı...

Basiniz sagolsun cok zor bi durum kimseyi yawrusuyla sinamasin Rabbim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…