- Konu Sahibi April wind
-
Âmin sağolasınız inanın kelimeler insanın Boğazı'nda düğümlenip kalıyor söylemek istediklerini bile söyliyemîyorsun. Sizede çok geçmiş olsun bebeğinizin durumu iyidir inşallah bir problem yokturBasiniz sagolsuncok zor bi durum kimseyi yawrusuyla sinamasin Rabbim ...
Merhaba arkadaşlar bende oğlumu 10 aralıkta doğum yaptım 12 aralıkta ciğer tansiyonu 60 dan 20 ye düşmesiyle ameliyata alındı ve 3 buçukluk saatlik ameliyatıda atlatmıştı ama yavrum kuzum ameliyattan sonraki 60 şıncı saatinda 15 aralıkta melek oldu daha doyamadan kokusunu alamadan sağdığım sütlerini veremeden toprağa verdim kuzumu çok acı arkadaşlar çok buradaki bu rahatsızlığı atlatan arkadaşları görünce inanın çok seviniyorum Rabbim kimseye böyle acı vermesin evladıyla imtihan etmesin bende bu hastalığı duyduğumda çok araştırdım ama hiç kötü birşey görmemiştim atlatacamıza çok inanmıştım ama olmadı...[/
Başınız sağolsun Allah'ım düşmanımı bile yavrusuyla sınamasın gerçekten çok zor günler geçirdik hepimiz. Sabır ve selametler dilerim rabbimden.
Biz uludağ üniversitesinde ameliyat olduk ameliyatımızı çocuk cerrahı yapmıştı Prof. Rabbim inşallah hastalığı atlatıp kucağına almayı nasip eder senin hissettiklerini bizde çok hissetmiştik zaten insan kötü şyler düşünse bile kesinlikle konduramıyor bebeğin durumu nasılmış konseye çıktınızmı bebek içinBebegini kaybeden arkadaslara Allah tan sabirlar diliyorum zaman yaklastikca bende de duygular cok degisiyor ama umidimi asla kaybetmiyorum baska turlusu gelmiyor elimden kotuye alistiramiyorum kendimi. kendime kötülük yapiyorum biliyorum ama olmuyor iste. Son yazan arkadaslar ameliyatlari nerede olmuslardi yazabilirler mi acaba? Amacim acinizi tazelemek degil asla kusura bakmayin sadece doktor arastirdigim icin fikir edinmek istiyorum.
Yok daha oyle biseyler olmadi sali gunu universite hastanesine gidecegiz ilk kez belki orada bakarlar.yirtik ne tarafta ya da boyutu nedir hic bilmiyorum. bilmek istiyor muyum o da mechul.sadece mide yukarida kalbi saga itmis dediler yaklasik 1 ay once. Gittikce diger organlar da yukari toplanacak galiba dusunmek pwk istemiyorum ama yuzlesicez isteBiz uludağ üniversitesinde ameliyat olduk ameliyatımızı çocuk cerrahı yapmıştı Prof. Rabbim inşallah hastalığı atlatıp kucağına almayı nasip eder senin hissettiklerini bizde çok hissetmiştik zaten insan kötü şyler düşünse bile kesinlikle konduramıyor bebeğin durumu nasılmış konseye çıktınızmı bebek için
Ozaman yırtık solda çok geçmiş olsun çocuk cerrahlarıyla muhakkak görüşün Hastalığı'ya ilgili bizimde sizinkiyle aynı durumdaydı mide yukarıda ve kalbi sağa ittirmişti ciğerlerin gelişimi çok önemliYok daha oyle biseyler olmadi sali gunu universite hastanesine gidecegiz ilk kez belki orada bakarlar.yirtik ne tarafta ya da boyutu nedir hic bilmiyorum. bilmek istiyor muyum o da mechul.sadece mide yukarida kalbi saga itmis dediler yaklasik 1 ay once. Gittikce diger organlar da yukari toplanacak galiba dusunmek pwk istemiyorum ama yuzlesicez iste
Gorusecegiz insallah gittigimizde, Rabbim ne takdir ettiyse onu yasayacagiz muhakkak.Allah dayanma gucu versin hepimize insallah.zor bi surec sonu guzel olir insallahOzaman yırtık solda çok geçmiş olsun çocuk cerrahlarıyla muhakkak görüşün Hastalığı'ya ilgili bizimde sizinkiyle aynı durumdaydı mide yukarıda ve kalbi sağa ittirmişti ciğerlerin gelişimi çok önemli
Ne yaptınız hastaneye gittinizmi doktorlar ne dedi merak ettimdeGorusecegiz insallah gittigimizde, Rabbim ne takdir ettiyse onu yasayacagiz muhakkak.Allah dayanma gucu versin hepimize insallah.zor bi surec sonu guzel olir insallah
Hastaneye gittik, kadin dogum pek umitli konusmadi her zamanki gibi aldirin falan dedi, cocuk cerrahi daha iyiydi erken alma ihtimali sundu. Mr cekildi bebegin, mr da cigerler goruldu sol saga gore daha kucuk ama. Allah buyuktur beklemekten ve duadan baska bisey yok,3hafta sonra yine gidecegiz insallahNe yaptınız hastaneye gittinizmi doktorlar ne dedi merak ettimde
Ne kadar erken dedi kaç haftalık olacakmışHastaneye gittik, kadin dogum pek umitli konusmadi her zamanki gibi aldirin falan dedi, cocuk cerrahi daha iyiydi erken alma ihtimali sundu. Mr cekildi bebegin, mr da cigerler goruldu sol saga gore daha kucuk ama. Allah buyuktur beklemekten ve duadan baska bisey yok,3hafta sonra yine gidecegiz insallah
O belli degil kesin de degil 3hafta sonraki randevuda konusulacak galiba.Ne kadar erken dedi kaç haftalık olacakmış
Başınız sağolsun Rabbim sabır selametler versin çok üzüldüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.Merhaba arkadaşlar bende oğlumu 10 aralıkta doğum yaptım 12 aralıkta ciğer tansiyonu 60 dan 20 ye düşmesiyle ameliyata alındı ve 3 buçukluk saatlik ameliyatıda atlatmıştı ama yavrum kuzum ameliyattan sonraki 60 şıncı saatinda 15 aralıkta melek oldu daha doyamadan kokusunu alamadan sağdığım sütlerini veremeden toprağa verdim kuzumu çok acı arkadaşlar çok buradaki bu rahatsızlığı atlatan arkadaşları görünce inanın çok seviniyorum Rabbim kimseye böyle acı vermesin evladıyla imtihan etmesin bende bu hastalığı duyduğumda çok araştırdım ama hiç kötü birşey görmemiştim atlatacamıza çok inanmıştım ama olmadı...
Teşekkür ederim çok sağolun dayanması çok zor bir durum insan evladının saçının teline zarar gelse veya düşse kendi içi yanıyorki kaybetmenin acısı ve birdaha göremicek olmanın ona hasret kalmanın acısı tarif edilecek gibi değil mezarlığa gidipte onu orada bırakıp gelmek çok kötü kuzumun yavrumun bugün ölümünün 52 nci günü Rabbim inşallah öbür dünyada bizi kavuştururda birdaha ayırmaz dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbir şeyimiz yok malesef. Senin yavrunun durumu nasıl iyileşebildimi birde kaç kilo doğmuştuBaşınız sağolsun Rabbim sabır selametler versin çok üzüldüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Rabbim sabır ve dayanma gücü versin ebrar kara merak ediyordum seni yeni okudum. Basinsagolsun imtihanın büyük Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin.Eylülün 16siydi yavrumun hastaligini öğrendiğimde dünya üstüme yigilmisti adeta.ameliyat olup kurtuluyorlar saniyordum taki burada ölüm haberlerini okuyana denk..kuzucum 21 haftalikti daha zorlu geçen aylar yasadik beraber. İlk anneligimdi onunla hüzünlü gunlerimi unutacaktim. Ocak ayi hic gelmesin istedim. Korku ve ümitle dilerim Rabbimden. Ocagin 16sinda dünyaya geldi süt kuzum. Annecigiyle hic bulusamadi. Ertesi sabah hz.ibrahim teslim aldi can paremi.atlatacagimiza inaniyordum ama nasip olmadi bu zorlu hastalık birakmadi oğlumu. Simdi cennette arkadaşlarıyla mutlu ve bizi bekliyor inşallah.. Artik oglumla kavusacagimiz günü bekliyoruz.. Rabbim sizlere bagislasin evlatlarinizi ve islama bagislasin. Benim oğlum küçük hafizim Muhammed Alim cennete layik oldu.
Allah sabır versin inşallah öbür dünyada kavuşacaksınız meleğinizleTeşekkür ederim çok sağolun dayanması çok zor bir durum insan evladının saçının teline zarar gelse veya düşse kendi içi yanıyorki kaybetmenin acısı ve birdaha göremicek olmanın ona hasret kalmanın acısı tarif edilecek gibi değil mezarlığa gidipte onu orada bırakıp gelmek çok kötü kuzumun yavrumun bugün ölümünün 52 nci günü Rabbim inşallah öbür dünyada bizi kavuştururda birdaha ayırmaz dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbir şeyimiz yok malesef. Senin yavrunun durumu nasıl iyileşebildimi birde kaç kilo doğmuştu
Doktorunuzlamı karar vermiştiniz bebeğin 33 haftalık doğumuna bizim kadın doğumcum 34 haftalıkken bebeği alacaktı ama çocuk cerrahı 38 le39 Uncu haftada doğsun demiş ve beklemiştik acaba bizimde erken alınsaydı bebek dahamı iyi olurdu acabaAllah sabır versin inşallah öbür dünyada kavuşacaksınız meleğinizle((
Allah'a şükür iyi ama biz taburcu olduk sonra tekrar fıtık sorunları oldu kasık fıtığı Allah'a şükür atlattık toplam 5 defa yattık neyse sıkıntılar 2014'ün son gecesinde bitti Allah'a şükür. Hergün şükrediyoruz çok zor günlerdi Allah düşmanımın başına vermesin ama iyi sonuç olsun kötü sonuç olsun hepsi rabbimden bu yüzden isyan etmeyeceğiz hiçbirimiz. Allah'a şükür iyiyiz şu an. 2 kilo doğdu 33 haftalıkken erken doğum yani.
Allah sabırlar versin başınız sağolsun...denecek bişey yok.acı büyük...Teşekkür ederim çok sağolun dayanması çok zor bir durum insan evladının saçının teline zarar gelse veya düşse kendi içi yanıyorki kaybetmenin acısı ve birdaha göremicek olmanın ona hasret kalmanın acısı tarif edilecek gibi değil mezarlığa gidipte onu orada bırakıp gelmek çok kötü kuzumun yavrumun bugün ölümünün 52 nci günü Rabbim inşallah öbür dünyada bizi kavuştururda birdaha ayırmaz dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbir şeyimiz yok malesef. Senin yavrunun durumu nasıl iyileşebildimi birde kaç kilo doğmuştu
Allah sağlık sıhhat versin artık inşallahAllah sabır versin inşallah öbür dünyada kavuşacaksınız meleğinizle((
Allah'a şükür iyi ama biz taburcu olduk sonra tekrar fıtık sorunları oldu kasık fıtığı Allah'a şükür atlattık toplam 5 defa yattık neyse sıkıntılar 2014'ün son gecesinde bitti Allah'a şükür. Hergün şükrediyoruz çok zor günlerdi Allah düşmanımın başına vermesin ama iyi sonuç olsun kötü sonuç olsun hepsi rabbimden bu yüzden isyan etmeyeceğiz hiçbirimiz. Allah'a şükür iyiyiz şu an. 2 kilo doğdu 33 haftalıkken erken doğum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?