diyafragma hernisi

Arkadaşlar merhaba bu hastalık renkli doplerden önce ultrasonda belli ediyor mu kendini bilgisi olan var mı? Ya da renkli doplerde anlaşılmadığı oluyor mu?

Arkadaşlar merhaba bu hastalık renkli doplerden önce ultrasonda belli ediyor mu kendini bilgisi olan var mı? Ya da renkli doplerde anlaşılmadığı oluyor mu?
Merhaba öncelik ultrasonda belli oluyor daha detayını görmek için doplerde daha net anlayabiliyorlar Sizedemi diyafragma hernisi konuldu

Merhaba öncelik ultrasonda belli oluyor daha detayını görmek için doplerde daha net anlayabiliyorlar Sizedemi diyafragma hernisi konuldu

Ben bebeğimi kaybettim maalesef. 13. Haftadan beri aynı doktora gidiyordum ultrasonda herhangi ters bişeyden bahsetmedi hiç doktorum renkli dopler çektirmemiştim. Doğuma kadar her şey normal dedi. Sancım olmadığı için 41. Haftada sezeryanla doğum yaptım dört gün yaşadı bebeğim. Ameliyat düzeyine gelmedi değerleri. Bağırsaklar sol akciğerin yerindeydi mide ve dalak ise gözükmüyormuş hiç. Doktor bağırsakların arkasında olabileceğini bunu da ancak ameliyatla anlayabileceklerini söylemiş. Ben 13-20-26-31 bu haftalarda doktora gitmiştim. Şimdi bir sürü soru var kafamda neden fark edilmedi bunca zaman neden?

rabbim sabır versin allah birdaha yasatmasın inşşallah ben doplere ilk girdim orda belli değildi 20,haftada 22 de normal muaynesırasında dkt bi sıkıntı vargibi diyip tekrar istedi birdaha girdim taşhis konuldu.ama benimde bir gözüküyor bir gözükmüyordu. tesadüfen fark edildi yani cünkü ilk bakıtıgında dktlar faretmiyor.şans diyorlar.

Peki kullandıkları makinaya bağlı olabilir mi acaba?

Allah sabıt
Allah sabırlılık versin Rabbim Birdaha evlat acısı yaşatmasın üzülmeyin Allah sizden daha çok seviyormuş yanına Aldı melek oldu size orda bekleyen bir evladınız var sizin bebeğinizde son aylarda olmuş olabilir önceden olsa görünürdü

allah hepimize en kısa zamanda acil şifalar verir inş bizim bebeğimizde bugün 26 gün oldu 2, gün ameliyat oldu ama hla yoğun bakımda solunum cihazına bağlı sizin bebeğiniz akciğer olarak çabuk toparlamış kendini zaten tek akciğerinin olması hayatında bir değişikliğe sebep olmuyormuş ileride bunun için bir sıkıntı da yaşamıyormuşsunuz ama hipertansiyonu olan bir arkadaşın bebeği aldığı ilaçlar sayesinde damar sayılarında düzelme ve rahatlama oldu buna bağlı olarak da nefes alış verişi de düzene girdi kalp kapakçığı için tedavi oluyormusunuz yoksa ileride ameliyat mı olacak hastahaneden çıkış süresini kafana sakın takma yeterki en iyi şekilde düzelsin o arkadaşım 105 günün sonun da çıktı ama şimdi çok şükür bebeği çok iyi onlar oksijene evdede devam ettiler bir müddet oksijen alması o kadar sıkıntı değil önemli olan tansiyon problemi halolur inş 5 ayın sonunda artık evdede oksijen almıyor bebekleri kontrollere gidiyorlar sık sık hiç merak etme senin bebeğinde iyi olacak inş en kısa zamanda biliyorum yaşadığımız durum çok zor her yerde her kesten kendini tatmin edecek cevaplar almak istiyor insan doktorlar zaten hep aynı bekliycez diyor başka bişey demiyor sabırlı olcaz ve bol bol dua edicez arkadasım

Ben bi cvp bulamadım henüz nette de nedeni ile ilgili hiçbir şey yok
Doktoruma sordum oda Allahtan gelen bişi dedi nedenini açıklamadı kafamda soru işareti var hamile kaldığımda bilmeden 1000 gr atibiyotik kullanmıştım doktor Onada bişi olmaz Demişti netten araştırdım vitamin A eksikliğinden diye yazıyodu tahlillerim iyi bunu anlamış dilim

Oglen yani 29 nisan 14.25te oglumuzu kaybettik Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin.dun cok iyiydi ama bugun aniden kalbi durmus hicbir tedaviye cevap vermemis. Cok zor cok aci bunun olabilecegini bilsek de yasamasi cok farkliymis.dilerim diger arkadaslar sag salim evlatlarini kucaklarina alirlar

Başın sağolsun tatlım Rabbim peygamber sabrı versin dayanma gücü versin sana ve ailene inşallah bişeyde diyemiyorumki çok zor çok yaşayan bilir ancak

Allah size sabır versin Rabbim kimseyi evlâdıyla sınamasın üzülme o sizin şefaatçiniz olucak Allah sizlere bundan sonraki çocuklarınıza Ömür versin

ne diyceğimi bilemiyorum allah dayanma güçü ve sabır versin süt vermeye başadılar diye yazdığında bende iyiye gidiyor diye sevinmiştim.nedesem inan bilmiyorum rabbim birdaha yasatmasın inşallah.allahım kucagını boş bırakmasın salıklı bir şekilde bir evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…