diyafragma hernisi

Allah size sabır versin Rabbim kimseyi evlâdıyla sınamasın üzülme o sizin şefaatçiniz olucak Allah sizlere bundan sonraki çocuklarınıza Ömür versin
Başın sağolsun tatlım Rabbim peygamber sabrı versin dayanma gücü versin sana ve ailene inşallah bişeyde diyemiyorumki çok zor çok yaşayan bilir ancak
Cok tesekkur ederim arkadaslar Allah kimseye evlat acisi gostermesin insallah

Bu gün değilmiş randevum canım yarınmış inşallah yarın gidicem.inşallah iyi birşeyler söylerler canım bende kızıma artık birşeyler almak istiyorum bir dünya hayallarim var şimdi elim hiç birşeye gitmiyor.

İnş iyi çıkar canım Allah yüzünü güldürsün kaç haftalık oldun erken kıyafet almak Iyi değil derler 8 Ayında alırsın acele etme yeterki bebeğin sağlıklı olsun

inş canımmmm.... 29 haftaya girdik cnm ama 1 hafta öndende gidiyor.yani haziran sonu temmuz başı gibi dedi dkt.

ben seni takip ediyordum biliyo musun benim bebekte ense kalın çıktığında bakmıştım yazışmalarınızı okuyordum ben 3,5 aylıkken karnımda kaybettim seni çok merak ediyordum benim bebekteki sorunu bilmiyorum yani aynı acıyı yaşamadık senin acın daha çoktur eminim ama ben yine de takipteydim canım benim ya allah rahmet eylesin senin artık bir şefaatçin var çok çok üzüldüm rabbim sana dayanma gücü versin ilk bebekti değil mi? kendine dikkat et canım

Ay çok sevindim doplerde iyi çıkar inş Bende bugün dahiliyeye gittim doktora durumumuzu söyledim sebebi nedir bi eksiklikten dolayımı olur dedim oda direk bana sonlandırabilirsin dedi Kafasını sallayarak bi sebebi yok dedi

sağol canım inşallah. aaaa dahiliye neden öyle birşey söylediki.çok ilğinç yani bende bi iki dokra sordum söyledim ama sıkıntılı bir sürec dediler ama hiç biri sonlandır falan demedi.inşallah sendede iyi gelişmler olur canım su aldırdınmı sen neye karar verdin.

Yok yaptırmadım doktoru aradım vazgeçtimi söledim oda yine düşünürsen 1 ay içinde yaparız dedi benim kararım kesin dahiliye moralimi hep bozdu Allah büyüktür bunlarıda atlatıcaz bebeklerimiz iyi olucak inşallah

Canim cok sagol senin icin de uzuldum senin de sefaatcin olur insallah o yavrucak. Evlat acisi her turlu insanin icini dagliyor. Rabbim sabrimizi versin tekrar evlat acisi gostermesin insallah. Konusmak istiyorum ama kelimeler bogazimda dugumlenip kaliyor en iyisi susmak oluyor.insallah Allah sefaatine nail eder onu kaybetmek hic istemiyorum dayanmaya calisiyorum ama her an gozumun onunde aklmda oglum

Rabbim sonunu da hayirlisiyla guzel eylesin insallah doktorun iyi seyler soylemesine cok ama cok sevindim nihalcim

bosver sen doktorlari kesinlikle sonlandirmayin yasama ihtimali olan bi hastalik neticede zor bi surec ama insallah sen de evladina kavusanlardan olursun hayirlisiyla.

bosver sen doktorlari kesinlikle sonlandirmayin yasama ihtimali olan bi hastalik neticede zor bi surec ama insallah sen de evladina kavusanlardan olursun hayirlisiyla.
Teşekkür ederim canım Allah sanada kısa zamanda Sağlıklı bir evlat versin ben sonlandırmayı asla düşünmedim o Yüzden amniyosentez de yaptırmadım

Teşekkür ederim canım Allah sanada kısa zamanda Sağlıklı bir evlat versin ben sonlandırmayı asla düşünmedim o Yüzden amniyosentez de yaptırmadım
Amin canim insallah. Ben de ne amniyosentez ne de kordosentez yaptirmadim kararim degismeyecekti cunku.onlar her turlu bizim canimiz doktorlar bunu ya anlamiyor ya da bize belli etmiyor bilmiyirum ama konusurken cok katı olduklari kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…