- Konu Sahibi April wind
-
Amin arkadaslar Rabbim cumlenin evladiyla birlikte bize de şifa versin insallah.Tatlım doğum yapmışsın çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı birşekilde en kısa zamanda kucağına almayı nasip eder Rabbim sağlıklı birşekilde
Yavrunun gelişmelerini buradan bildirirmisin tatlım birde 36 çı haftada doltorunmu dedi doğum olsun diyeAmin arkadaslar Rabbim cumlenin evladiyla birlikte bize de şifa versin insallah.
amin canım inşallah bende çapa yada gözükmek istiyorum ama randevu alamadım.salı ne denecek sana yazarsın merakla bekliyorum dilerim yanılmıstır.dkt
Evet doktor istedi dogumu.yavrum hala ayni dun sut de verilmeye baslandi ama sol cigerinin olmasi gereken yere sivi birikmis onu bosaltiyorlar.cok zor bi surec Rabbim yardimcimiz olsun evlatlarimizi bize bagislasinYavrunun gelişmelerini buradan bildirirmisin tatlım birde 36 çı haftada doltorunmu dedi doğum olsun diye
Insallah yerlerindelerdir o doktor dogru gormustur. Benim kendi kadin dogumcum anlamisti zaten ve her gittigimde de belliydi ama gercekten isinde iyi olmali ben demeden ayrintilida anlamamisti mesela baska bi doktorkızlar bende kanuniye gidiyorum bu süreçte normal kadındoğum kontrollerinede devam ettinizmi.çünki kanuni bizi 25 gün sonra tekrar çagırdı ben kızımı merak ettiğim için dun yine gittim.normal kadın doğum uzmanına.ulturasonda kalbi ve miğdesi yerinde gözüküyor şu an dedi. bizim ara ara mı cıkıyorki hemen fark edemiyorlar.küçük değil 27 haftayı doldurduk 1,241 gr olmuşuz.görmemesi normalmiki.mayısın 6 sında gidicem kanuniyede bakalım orda ne diycekler.
Gittim bugün doktorum orda değildi ordaki görevliler baktı diyaframa hernisi varmış soldaymış kalbi sağa itmiş mideyle bağırsaklar yukarda takip edilmem gerektini söylediler amniyosentez istediler bişi çıkarsa sonlandırmak istermisin dedi bende istememem dedim ozaman yaptırmaya gerek yok dedi siz naptınız gittinizmi çapayaanladım bakalım bu gün ne diyecekler.yazarsın bnck55
Maşallah Yazıyı okuyunca çok sevindim inşallah bidaha çıkmaz düzelmiştirkızlar bende kanuniye gidiyorum bu süreçte normal kadındoğum kontrollerinede devam ettinizmi.çünki kanuni bizi 25 gün sonra tekrar çagırdı ben kızımı merak ettiğim için dun yine gittim.normal kadın doğum uzmanına.ulturasonda kalbi ve miğdesi yerinde gözüküyor şu an dedi. bizim ara ara mı cıkıyorki hemen fark edemiyorlar.küçük değil 27 haftayı doldurduk 1,241 gr olmuşuz.görmemesi normalmiki.mayısın 6 sında gidicem kanuniyede bakalım orda ne diycekler.
Size baştan diyafram hernisimi denmiştikızlar bende kanuniye gidiyorum bu süreçte normal kadındoğum kontrollerinede devam ettinizmi.çünki kanuni bizi 25 gün sonra tekrar çagırdı ben kızımı merak ettiğim için dun yine gittim.normal kadın doğum uzmanına.ulturasonda kalbi ve miğdesi yerinde gözüküyor şu an dedi. bizim ara ara mı cıkıyorki hemen fark edemiyorlar.küçük değil 27 haftayı doldurduk 1,241 gr olmuşuz.görmemesi normalmiki.mayısın 6 sında gidicem kanuniyede bakalım orda ne diycekler.
Tatlım sütünü almaya başlamasına çok sevindim inşallah bunlarda geride kalırda güzel günler geçirirsinizEvet doktor istedi dogumu.yavrum hala ayni dun sut de verilmeye baslandi ama sol cigerinin olmasi gereken yere sivi birikmis onu bosaltiyorlar.cok zor bi surec Rabbim yardimcimiz olsun evlatlarimizi bize bagislasin
Size diyafram hernisimi denmişti baştankızlar bende kanuniye gidiyorum bu süreçte normal kadındoğum kontrollerinede devam ettinizmi.çünki kanuni bizi 25 gün sonra tekrar çagırdı ben kızımı merak ettiğim için dun yine gittim.normal kadın doğum uzmanına.ulturasonda kalbi ve miğdesi yerinde gözüküyor şu an dedi. bizim ara ara mı cıkıyorki hemen fark edemiyorlar.küçük değil 27 haftayı doldurduk 1,241 gr olmuşuz.görmemesi normalmiki.mayısın 6 sında gidicem kanuniyede bakalım orda ne diycekler.
evet denmişti ama ilk bakışta hiçbir doktor fark edemiyorSize diyafram hernisimi denmişti baştan
Gittim bugün doktorum orda değildi ordaki görevliler baktı diyaframa hernisi varmış soldaymış kalbi sağa itmiş mideyle bağırsaklar yukarda takip edilmem gerektini söylediler amniyosentez istediler bişi çıkarsa sonlandırmak istermisin dedi bende istememem dedim ozaman yaptırmaya gerek yok dedi siz naptınız gittinizmi çapaya
Size diyafram hernisimi denmişti baştan[/QUOT
evet cnm diyafram hernisi dendi ama nereye gittiysem ilk bakışta fark edemiyorlar hani bu bebekte hiç birşey yok diyorlar ben söyledikten sonra evet var diyorlar cnm.2 gün önce bunu fark eden doktoruma gittim bu gün baksaydım anlamazdım dedi.çünkü normal gözüküyor dedi sizlerdede böyle oluyormudu.
Maşallah Yazıyı okuyunca çok sevindim inşallah bidaha çıkmaz düzelmiştir[/QUOTE
çok sağol cnm inşallah düzelmiştir inşallah.
Insallah yerlerindelerdir o doktor dogru gormustur. Benim kendi kadin dogumcum anlamisti zaten ve her gittigimde de belliydi ama gercekten isinde iyi olmali ben demeden ayrintilida anlamamisti mesela baska bi doktor
Evet dün kurulda bakıldı çocuk cerrahiyle görüşün dediler Brn Şuan erken diye ileriki aylarda görüşürüm diye gitmedim önce doktorumdan bilgi aliyim bakalım ne dicek dün orda içeri giren dışarı ağlıyarak çıkıyor psikolojim bozuldu ben yine Allah'a şükrediyorum eli ayağı var çok şükür sakat değil yice içiçeği varsa Allah büyüktür bize bağışlar inş Benimde kızım olucak Allah'ın izliyle Allah yavrularımızı bize bağışlar inş. Bu mubarek kandil Günü'nde Allah dualarımızı kabul etsin bu arada herkesin Kandil'i mubarek olsunanladım cnm hemen bakarbakmazmı dediler. kurula falan çagırdılarmı.bizim kızımız büyük oldugu için kordonsentez istediler ondada 100 /1 de olsa bebeği kaybetme riski var dediler diye yaptırmadık.çocuk cerahı ile görüştünmü bilği verdimi ne aralıklarla gideceksin peki.allah hepimize yardım etsin beterinden korusun çünkü ben kurula girdiğim çok acı şeyler gördüm.bizim bir umudumuz var burdaki çoğunluk yavrularını kucaklamış.bu bi teselli bizim için günler ce ağladım.ama ordaki anneleri gördüm kurulda hiç bir çözüm ümit yok dedi dkt onlara karnındayken vaz geç bebeğinden dediler. işte ozaman dedim buna da şükür allahım beterinden korusun dermansız dert vermesin bol bol dua edicez cnm.ben randevu alamadım cnm.çapadan.burdan takip ediyorum seni bir gelişme olursa yazarım sende yaz cnm
Evet dün kurulda bakıldı çocuk cerrahiyle görüşün dediler Brn Şuan erken diye ileriki aylarda görüşürüm diye gitmedim önce doktorumdan bilgi aliyim bakalım ne dicek dün orda içeri giren dışarı ağlıyarak çıkıyor psikolojim bozuldu ben yine Allah'a şükrediyorum eli ayağı var çok şükür sakat değil yice içiçeği varsa Allah büyüktür bize bağışlar inş Benimde kızım olucak Allah'ın izliyle Allah yavrularımızı bize bağışlar inş. Bu mubarek kandil Günü'nde Allah dualarımızı kabul etsin bu arada herkesin Kandil'i mubarek olsun[/Q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?