diyafragma hernisi

Ne kafa agirtmsi estagfurullah bildgm seyleri cevaplayabilirim kac aydir bu islerle ugrasiyorum

nihal_kaya her baktiklarinda karacigeri yukarida ve kalbi sola itik gorduler. Ultrason goruntusu oldugu icin mide bagirsak gibi organlarin yerinden hep suphe ettiler surda mi sence burda mi vb supheye dustu radyologlar. Ama en sonunda karaciger usttte kalp sola itik ve mide olmasi gereken yerde degil seklinde teshis konuldu. Cocugun ici acilinca tam olarak anlasiliyor durum. Defektin buyukligu vs

canım birde hangihastaneye gidiyorsun. benide perinatoloğlar görüyor canım onalrın takibindeyim en son gittigimde bana bu hastalı yaşayanların en şanslısısın dediler.kalp itilmemiş kalpten akçiğere giden damar gelişimde güzel dedi.biraz rahatladım ama hastalıgın adı yetiyor.tabi son ana kadra net bişey yok.

Damar gelisimi cok cok onemli kizimn damar gelisimi hala yeterli degil o yuzden pulmoner hipertansiyonu var. Gebe arkadaslar bilsin diye yaziyorum benim gebeyken suyum da cok fazlaydi karnim cok buyudu son iki ayimda yurumekte zorlaniyordum dogumdan once suyum her an bosalabilir erken dogum olabilir riskiyle yirmi gun hastanede yattim. Organlar yutak borusuna baski yaptigi icin amniyo sivisini cock yutamiyorms o yzden su birikiyormus. Ben herseyi yasayarak ogrendm kmseden brsey ogrenemedm hersey surpriz oldu sizler bilin diye yaziyorum.

Benimde Sıvı fazla ve karnımda Şimdiden büyük etraftanda Görenler karnın büyük diyorlar doktorda sizin Yazdığınız gibi Anlattı suyu tutamadığı için artacakmış Buda erken doğuma sebep oluyor

allah razı olsun canım artık uyku muyku hak getire zaman yaklaştıkça....bana suyu için şimdiye kadar bişey denmedi.kardım da öyle çok büyük değil ayıma göre normal zaman geçiyor.duaaa dan başka bişey yok elimden gelen şuan size kızım bi tepik yoluyor.:)

merhaba yaşadıkarınızı okudum hatta dafelarca halen umarım sayfaya bakıyorsunuzdur . bende kanuniye gidiyorum zaman çok geçmiş ama ALİ bey ile nasıl görüştünüz acaba bilgi verebilirmisiniz.

Aradan epey sure gecmis.sonraki mesajlarinizi okuma firsatim olmadi.bebeginizin hernisi ne boyuttaydi acaba?

kızlar bu gün hastaneye sancı ve kasılma için gittim.10 dk bir sancım cıktı 1 cm acılmam varmış.benim hesabıma göre kızım 35+4 ulturasonda 37+2 cıkıyor.hareketleride yavaş cıktı.ama ben oynamalarını takip ediyordum iyidi ulturusona girinceye kadar.şuan evdeyim.sancılarımı hisetmiyor ben doğuracak kadar.bekliyorum artışa göre kanuniye gidicem arıdan sancıdan kormuyorum allahım kzımı bize bağışlar inşallah dua edin bize.

Âmin inş hayırlısıyla doğurursun canım normalmi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…