- Konu Sahibi April wind
-
Bebeginiz şuan kaç aylık,doğduğundan beri solunum cihazinami bağlı,kilo aldımı yatarken,sizin sütünüzü veriyorlar mi ,bizim bebekte de akciğer tansiyonu oldu lütfen yardim 8 günlük bugun
Başınız Sağolsun çok üzüldüm Allah bidaha evlat acısı göstermesinMerhaba yeni uye oldum bu siteye 4 ayonce doğum yaptım diafragma hernisi den bebeğimi kaybettim çok kötü şeyler yaşadım ama görüyorum ki tek benim basıma gelmiyor bu illeti yaşayan her hamile ye bebeklerine Rabbim yardımcıları olsun ve acil sifa lar versin bebeğine kaybedenlere de herkese kısmet olmaz biz seçilmiş anne babalariz meleklerimiz bizi cennete bekliyor onlar bizim sefaatcimiz olacak inşallah bu içinde birazcık şanslıyız
Geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun1 ay sonra doğum yapacağım benim bebeğimde de diyafram hernisi var bebeği yaşayan anneler doğum sonrası beni ne bekliyo bilmiyorum ama bebeğimin yaşayacağına inanıyorum bu durumu yaşayanlar biraz anlatırsa bana bi ışık olucak bebek yoğunbakımdayken refakatçı olarak hastanede kalınabiliyormu doğduğu gibi anne sütü sağılıp bebeğe veriliyor mu hastaneye giderken yanına mutlaka bunu al dediğiniz bişey varmı
Merhaba gecmis olsun ben cok uzun bir donem hastanede kaldim sanirim forumda rekor bendedir bes ayda taburcu olabildik herhangi bir sorun olursa ozel mesajla da yanitlayabilirim. Benim bebegim bir gunlukkken ameliyat oldu ilk bir hafta damardan beslendi bir hafta sonra anne sutu vermeye basladim. Sutlerimi sagip dondurucuya koyuyordum kizim dort ay boyunca anne sutu aldi. Emmeyen hastanede yatan bir cocuk icin iyi bir sure. Sutlerini ilk gunden itibaren sagmani oneririm. Sut sagma makineleri ise yariyor ben lansinoh kullanmistim ihtiyacin olursa arastirirsin. Yogun bakimda yaninda kalabilmen bebegine bagli yani durumu kalinabilecek gibiyse izin verirler. ben bes aylik surecimizin iki ayinda kizimla kalabildim. Ilk uc ay gunde bir kere bes dk veya bir saat musait oldugu olcude gorebildim. Esim de ayni sekilde. Doguma giderken klasik seyler alman lazim gecelik vb.. bebek hasta oldugu icin ozellikle lazim olacak sey ise hemen sutun gelirse ve bebek yogun bakimda olursa emziremezsin gogslerin siser cann yanabilir sutunu sagmak icin yaninda pompa vs olsa iyi olur bence. Bnde manuel el pompasi ise yaramamisti makine almk zrnda kalmistim. Kadin dogum servisimizde makine vardi ara aparatini almak gerekiyordu ben kendime ayri almistim. Bebegimi kaybedecegimi dusuniyordum sonraki bebegimde ise yarar diye dusunmustum..kotu gunlerdi. Umutsuzdum umutsuzlugun bana hicbir faydasi olmadi..1 ay sonra doğum yapacağım benim bebeğimde de diyafram hernisi var bebeği yaşayan anneler doğum sonrası beni ne bekliyo bilmiyorum ama bebeğimin yaşayacağına inanıyorum bu durumu yaşayanlar biraz anlatırsa bana bi ışık olucak bebek yoğunbakımdayken refakatçı olarak hastanede kalınabiliyormu doğduğu gibi anne sütü sağılıp bebeğe veriliyor mu hastaneye giderken yanına mutlaka bunu al dediğiniz bişey varmı
1 ay sonra doğum yapacağım benim bebeğimde de diyafram hernisi var bebeği yaşayan anneler doğum sonrası beni ne bekliyo bilmiyorum ama bebeğimin yaşayacağına inanıyorum bu durumu yaşayanlar biraz anlatırsa bana bi ışık olucak bebek yoğunbakımdayken refakatçı olarak hastanede kalınabiliyormu doğduğu gibi anne sütü sağılıp bebeğe veriliyor mu hastaneye giderken yanına mutlaka bunu al dediğiniz bişey varmı
Merhaba gecmis olsun ben cok uzun bir donem hastanede kaldim sanirim forumda rekor bendedir bes ayda taburcu olabildik herhangi bir sorun olursa ozel mesajla da yanitlayabilirim. Benim bebegim bir gunlukkken ameliyat oldu ilk bir hafta damardan beslendi bir hafta sonra anne sutu vermeye basladim. Sutlerimi sagip dondurucuya koyuyordum kizim dort ay boyunca anne sutu aldi. Emmeyen hastanede yatan bir cocuk icin iyi bir sure. Sutlerini ilk gunden itibaren sagmani oneririm. Sut sagma makineleri ise yariyor ben lansinoh kullanmistim ihtiyacin olursa arastirirsin. Yogun bakimda yaninda kalabilmen bebegine bagli yani durumu kalinabilecek gibiyse izin verirler. ben bes aylik surecimizin iki ayinda kizimla kalabildim. Ilk uc ay gunde bir kere bes dk veya bir saat musait oldugu olcude gorebildim. Esim de ayni sekilde. Doguma giderken klasik seyler alman lazim gecelik vb.. bebek hasta oldugu icin ozellikle lazim olacak sey ise hemen sutun gelirse ve bebek yogun bakimda olursa emziremezsin gogslerin siser cann yanabilir sutunu sagmak icin yaninda pompa vs olsa iyi olur bence. Bnde manuel el pompasi ise yaramamisti makine almk zrnda kalmistim. Kadin dogum servisimizde makine vardi ara aparatini almak gerekiyordu ben kendime ayri almistim. Bebegimi kaybedecegimi dusuniyordum sonraki bebegimde ise yarar diye dusunmustum..kotu gunlerdi. Umutsuzdum umutsuzlugun bana hicbir faydasi olmadi..
Merhaba öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun 24 haftalik gebelikte belli oldu bizim durumumuzda.Sana tavsiyem bu süreçte iyi bir doktor bulman.onun gözetiminde ve yönetiminde hareket etmen.4 agustosta dünyaya geldi benim oğlum üç Günlük ken ameliyat oldu.Zor bir süreç gecirdik inişli çıkışlı .Rabbimin izniyle 25 gün sonra anne bebek uyum odasına aldilar bizi 4 gün beraber zaman gecirdik.Şükürler olsun şuanda evimizde bizimle beraber.Sadece ameliyat izi belli. Umarım herkese rabbim evladına kavuşmayı nasip eder.istersen detaylı bilgiden verebilirim.Merhaba gecmis olsun ben cok uzun bir donem hastanede kaldim sanirim forumda rekor bendedir bes ayda taburcu olabildik herhangi bir sorun olursa ozel mesajla da yanitlayabilirim. Benim bebegim bir gunlukkken ameliyat oldu ilk bir hafta damardan beslendi bir hafta sonra anne sutu vermeye basladim. Sutlerimi sagip dondurucuya koyuyordum kizim dort ay boyunca anne sutu aldi. Emmeyen hastanede yatan bir cocuk icin iyi bir sure. Sutlerini ilk gunden itibaren sagmani oneririm. Sut sagma makineleri ise yariyor ben lansinoh kullanmistim ihtiyacin olursa arastirirsin. Yogun bakimda yaninda kalabilmen bebegine bagli yani durumu kalinabilecek gibiyse izin verirler. ben bes aylik surecimizin iki ayinda kizimla kalabildim. Ilk uc ay gunde bir kere bes dk veya bir saat musait oldugu olcude gorebildim. Esim de ayni sekilde. Doguma giderken klasik seyler alman lazim gecelik vb.. bebek hasta oldugu icin ozellikle lazim olacak sey ise hemen sutun gelirse ve bebek yogun bakimda olursa emziremezsin gogslerin siser cann yanabilir sutunu sagmak icin yaninda pompa vs olsa iyi olur bence. Bnde manuel el pompasi ise yaramamisti makine almk zrnda kalmistim. Kadin dogum servisimizde makine vardi ara aparatini almak gerekiyordu ben kendime ayri almistim. Bebegimi kaybedecegimi dusuniyordum sonraki bebegimde ise yarar diye dusunmustum..kotu gunlerdi. Umutsuzdum umutsuzlugun bana hicbir faydasi olmadi..
âmin inşallah beni nasıl sınav bekliyor Benimde doğuma sayılı günler kaldıMrblar 9 ay once bende aynilarini yasadim sukur allahima atlattik cok zor bir surec sabir tevekkul istioo biz medical park goztepede dogduk ameliyatimiz orda oldu yogun bakim suresi hepsi toplam 42 gun sonra taburcu oldukk defektimiz soldaydi kalin bagirsagin yarisi ince bagirsagimiz dalagimiz hepsi yukardaydi once allah sonra dogum dr ,um mehtap hnm sonra prof dr salih somoncu sayesinde atlattikk bu rahatsizlikta ameliyat sonrasi cok onemli oyuzden zamaninda mudehale hayatlarini kurtarioo allahim kimseyi evladiyla sinamasinn
Âmin inşallahAllahim hepinizn yar ve yardimcisi olsunn
Allaarkadaşlar merhaba. çok yoğunum uzun süredir yazamadım. yaklaşık bir ay önce eve ev tipi solunum cihazı ile çıktık. kızım hala ng ile besleniyor. emmeyi ve yutmayı öğrendi fakar dr lar henüz agzından beslenmesine izin vermiyorlar.
D Diyafram bebeğim altı aylık, doğdndan beri solnm cihazında şu an trakeostomi ile ev tipi ventilatore bağlı, kilosu normal
ama zayıf diyebiliriz, ilk dort ay sadece anne sütü aldı sağıp verdim.
Benim bebeğim çok ağır bir vakaydı o yüzden halen solnm cihazına ihtiyacı var, eve makınesiz çıkan birçok bebek oluyor arkadaşlar.
Allahım inşallah uzun omurler verir kızınıza,biz melegimizi kaybettik akciğer tansiyonu oluşmuştu 10 gün yaşadıarkadaşlar merhaba. çok yoğunum uzun süredir yazamadım. yaklaşık bir ay önce eve ev tipi solunum cihazı ile çıktık. kızım hala ng ile besleniyor. emmeyi ve yutmayı öğrendi fakar dr lar henüz agzından beslenmesine izin vermiyorlar.
D Diyafram bebeğim altı aylık, doğdndan beri solnm cihazında şu an trakeostomi ile ev tipi ventilatore bağlı, kilosu normal
ama zayıf diyebiliriz, ilk dort ay sadece anne sütü aldı sağıp verdim.
Benim bebeğim çok ağır bir vakaydı o yüzden halen solnm cihazına ihtiyacı var, eve makınesiz çıkan birçok bebek oluyor arkadaşlar.
Başınız Sağolsun Allah sabrını versinAllahım inşallah uzun omurler verir kızınıza,biz melegimizi kaybettik akciğer tansiyonu oluşmuştu 10 gün yaşadı
Basiniz sagolsun Allah sabir versinAllahım inşallah uzun omurler verir kızınıza,biz melegimizi kaybettik akciğer tansiyonu oluşmuştu 10 gün yaşadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?